Veckans träning

Måndag: 1 timmes powerwalk
Tisdag: egen klass 55 min spinning + mage
Onsdag: rygg
Torsdag: egen klass cykel och core 60 min
Fredag: egen klass morgonspinning 55 min + triceps
Lördag: "vila" (jobb)
Söndag: bakis
Den här helgen har jag käkat sjukt dåligt. Lär ju gå åt helvete med träningen imorgon. Idag har jag ju käkat en ostmacka, en bulle och pizza till middag och godis på det. Tjena, va bra? Aja, då har man extra mkt energi imon.

Tröttmössa

Äntligen får jag ligga i sängen och tycka lite synd om mig. Den här dagen har varit lite lökig. Igår var det ju inventering och sen lite aw kan man väl säga? Det var vi fan värda. Har man gått upp 6 en lördag så behöver man dränka sin trötthet i alkohol. Men att behöva vakna upp dan efter och vara flytthjälp var kanske lite sisådär. P flyttade ju från huggis till sätra. Jag var nog inge vidare hjälp iaf faxit. Men hans systerdotter Stella var där och vi lekte lite, stod på balkongen och tittade in i grannfönstrena och funderade vad de lagade för mat.

Sötunge!

Nu har jag landat i min gosiga säng med en stor kopp te och godis, massa tända ljus och Parlamentet är på. Sjuukt skönt. Känner mig lite ensam just nu. Det enda som saknas är lite kramar, en varm famn hade varit mysigt att ligga i.
Nu ska jag slappa vidareee. Pusss å kläm jag e ett släm

Mjuk torsdag.

Äntligen en skön kväll. Det behövdes. Efter jobbet var det cykel och coreklass och det gick la braa. Sen lite stressigt mötte jag upp Kiki och vi skulle på möte på fastighetskontoret men kom dit försent och det var tydligen helt omöjligt att komma in i byggnaden. Den inspelade rösten bad oss om och om igen att ringa någon genom porten. Och när vi gjorde det så började rösten snacka skit igen. Fy fan för teknik.
Men det var rätt bra iaf. Snacka lite skit med Kiki, virra runt på ICA, kom hem, lagade god mat och satte på massa tvättar. Mellan tvättarna hann jag tom med att njuta av en chaite med mjölk och mörk mintchoklad. MAAAH gott! Svara lite på mail, planera in klasser, kolla julschemat osv. Nu är kalendern fullklottrad. All möjlig skit är nedkluddrad i den, allt från utbildningar till vick till teatrar, möte med tidningen and soo on. Så med andra ord - om jag tappar kalendern nu så kommer jag ligga i fosterställning i min säng och aldrig gå upp igen. Därmed basta. Åh basta hade varit skönt..får flörta in mig i Kikis källarbastu med solstolar snarast. IIH!

Godnatt, nu ska jag stoppa ner huvet i Alfahannen (mjaa boken alltså) och sova.

Onsdag. Jahapp?

Vad är det frågan om med det här vädret? Gick till SATS stadshagen och höll på att blååååsa bort. Buh? Haha hej vilken rolig blogg. Skriv om vädret vettja Karin? Det har väl ingen annan skrivit om? Jaja.
Det har jobbats hela dagen, kom hem och drog direkt till gymmet och tänkte köra rygg och triceps. Men när jag var på sista seten på rygg så blev jag hungrig så då sket jag i armarna haha. Vandrade hem i blåsten med en bar & banan istället hihi.
Nä nu känner jag att jag måste svara på lite mail och köra duschen innan man kan kura ner under duntäcket. Ömma fötter idag igeen. Man borde faktiskt ha stegräknare på jobbet och kolla hur många steg man går om dagarna. Sen borde man faktiskt ha en fotmassör som väntar hemma på en när man kommer hem från jobbet. Man springer ju som ett jävla bud hela dagarna i den där byggnaden ute i Skarpnäck :)

Massage tack?
Imorn är det torsdag - betyder cykel och core och halvdag på jobbet! Tiiihiii. Dee ni!

Önska sig lite?

ÅÅh. Precis nu skulle jag vilja ha en vetekudde. En sån där varm, mjuk kudde att lägga på magen. Det måste ju vara det skönaste som finns i världen! Min mage e alltid cäpä så den skulle alltiiid ligga på magen om jag hade en. Nu värmer jag alltid tekoppen på magen för att d e så skönt. Vad ska jag annars lägga på? En ljuslykta eller haha? Det kan ju vara nåt att önska sig i julis? Men HÖGST på listan är en ordentlig pulsklocka! Så du vet mamma :)
Nu ska jag försöka leka Mulle Meck och lösa stoppen i karet..suck. Vad fan ska fastighetssnubben BARA vara tillgänglig 9-16 fööör!?!

Veckans träning

Okej. Träning förra veckan rå!
Måndag: spinning 45 min
Tisdag: egen klass spinning 55 min plus biceps
Onsdag: vila
Torsdag: egen klass 60 min cykel och core
Fredag: morgonspinning 55 min
Lördag: bodypump 55 min
Söndag: ashtangayoga 75 min
Ja det var väl inte så jäla illa :) man hade ju kunnat slängt på lite mer promenader. Men det är mycket man kan göra. Det e bah köra denna uken!

Pysseldaag!

Min mamma e föör go♥. Hon har hjälpt mig idag me massa. Vi har röjjt hela min lägenhet och lagt upp hundra kilo på vinden och slängt trettioelva tidningar och rensat balkongen och fixat mitt överfulla vitrinskåp så nu e d äännu finare. Det trodde man inte att det kunde bli :)
Ashtangayogan imorse gick verkligen grymt bra. Hade sjukt bra styrka i kroppen fastän det var bodypump igår och benen var lite så där goa och möra. Blir nog promenad imon tror jag. Jag hoppas att jag ska hinna pyssla lite me spinningklassen innan tisdag oxå så d blir lite action i programmet!! OOOH!

Det var denna söndag. Än är den inte slut. Hoppa på tuben strax!

Lördagstrött?

Tjingeling!
Lördag dåra. Hm. Jaha ni sitter inte vid datan å häckar? Ni är ute å super? Jasså. Ja om man hade pengar så kanske. Eller...nja. Är hos päronen och har käkat gryyymt god lasagne och kollat på film och svullat godiis! Nu är jag såå trött så jag kan inte hålla nåt öga öppet. Laddar om för imorgon tänkte jag få lite nostalgi och besöka SATS Väsby och köra ashtangayoga med Roaida. Det var INTE igår. Har saknat den klassen. Faktiskt. Roaida är en himla bra yogainstruktör.
God natt för imorn är det söndagsmood!
Pussåkrams

Good mooorning huggis!

Alltså varför kommer inte pisslönen förrän måndag!? Så sjukt irriii! Då ska man ju stå ut en hel helg utan mat elle!? ÅÅh!
Skiitsamma! Lördag! Hej lördag. Har suttit och surplat morgonteet och lyssnat på P:s små grymtningar i sängen. Nu vakna han visst till. Ska på bodypump snart i Älsvjö och sen ska vi väl fortsätta riva ner plejset i huggis. P sågade ner halva vardagsrummet igår. Vilken man va! När jag kom hit igår öppnade han i kallingar och sneakers å en svettdroppe i skägget. Haha. Najs.
Have a najs däy! Hoppas på sol och lite snö va? :)

Snöig fretag

Idag är det fredag och det innebär morgonspinning 06:45 som vanligt. Alla körde på skitbra och var så jäla grymma. Mye var med idag och hon kämpade på! Ska bli skitkul å ha en träningsdam nu som man kan ringa å peppa upp för ett passa SatsAfro eller nåt hihi.
Jag känner mig lite mör däremot. Lite seg i huvet. Äh. Ledig idag så jag ska bara njuta av den här dagen! Pysslar lite i lägenheten, betalat av ett par räkningar, men jag häänger verkligen på en tunn tråd till den 25:e. SNART DÄR! SNART DÄÄR!
Nu ska jag käka lunch med kära mor. Ska hinna med att blogga på tidningen och kanske pyssla lite med kulturhus-projektet?

Ingen har väl missat snön? :)

Skön torsda fifan

Fyfan vad jag är sugen på choklad. Och godis. Och..MAAAH, socker socker! Haha, har varit det hela veckan.
Torsdagar är så jäla härliga. Jobb till 15, fick skjuts hela vägen hem, sen klass och en god omelett på det! Hooho! Idag var det dessutom medlemskväll på gymmet så man fick ta med sig en kompis som fick träna gratis på gymmet, därav den tunga beläggningen på klasserna gissar jag. Hade nästan fulla cykel och core-klass. Skitkul :) Och som vanligt så är det bara att ladda om för morgonklassen imorn bitti! Jiiipiiie! Gud, skönt att ha tränat och käkat och hänger i soffan som en hög och klockan är inte mer än åtta!
Egentligen borde man göra nåt vettigt av tiden nu..ligger efter med dagens DN som vanlit. Haha. Måste. Läsa. Varje. Morgon. BAH!
Nu ska jag skypea me Malin å äta aprikoskräm :)

Inge styrka idag inte

Det jag var sugen på idag var styrketräning! Hade ju faan planerat in rygg och axlar idag! Jag var ju peppaaaad...men istället blev det övernattning i huggis, bönröj med ris, lyssna på P:s musikmixande, en kopp te i sängen, lite chokladkokostoppar. And here we are, jag kastar in handduken nu. Ögonen pallar inte mer. Huvudvärken låg och spökade idag igen, redan på jobbet och det känns lite bättre efter käk och läsa Rocky medan P lagat mat. Mys! Aja.



En liten inspirationsbild på Mel Bs grymma mage. Förstå jobbet bakom den magen!! Inte fan är det chokladkokostoppar iaf.

Tisdagslyx!

Shit vad lyxigt man har det ändå. Har varit sjuukt trött idag och såå nära att få spränghuvudvärk av massa grejs på jobbet och stress.. Kände hur det smög sig på under hårfästet och tryyyckte på. Men så tog jag mig i kragen, kasta i mig keso&russin-mellis och körde min tisdagsklass och folk var så grymma! Och vilken energi! Man har det så bra att få en sån här energi serverad på fat en regnig tisdag. Heja heja du som tar dig till en klass eller gymmet en dag efter 8 timmars arbete. Grymt bra disciplin!
Nu ska jag styra matlåda och hoppa i säng!

Hamsterhjulet

Måndagskväll. Tränat. Badrummet är fullt av blöta träningskläder på tork. Matlådorna diskade och fyllda igen. Mellislådorna, frukten och makrillen framplockade. Diskat och bortplockat i rummet. Jahapp. Hamterhjulet är i rullning. Men jag gillare av nån anledning. Man känner sig liksom lite viktig, lite nyttig, alltså att man gör någon nytta. Det känns rätt gött faktiskt och jag brukar alltid gå efter magkänslan och så länge det känns rätt schysst att gå upp klockan sex för att åka till jobbet så kör jag på. Det var vad som kändes piss förra gången ju. Då måste man skita i det och hitta nåt annat som man mår bra av. Nu tragglas jag med att hinna med allt småpyssel jag vill göra på sidan om. Men det är väl en sorts spänning det med.

Veckans träning

När man ändå sitter och kollar på Biggest Loser så kan man ju alltid passa på att knåpa ihop veckans träning!
Måndag: rygg och axlar
Tisdag: egen klass spinning 55 min
Onsdag: powerwalk 1 tim
Torsdag: egen klass spinning + core 60 min
Fredag: egen klass morgonspinning 55 min, ef ben
Lördag: löpning 45 min
Söndag: fortsättningsyoga 75 min
Ja det är la najs. Svårt med promenader när man går upp klockan 6 däremot. Lite synd. Nu när det blir mörkare blir det äännu svårare att gå upp tidigare för att gå. Tom för mig :)

Fina lördag

Sitter och kollar veckans repris av Biggest Loser och SPOOGE ÅKTE UT :O !!! Va i helvete!? Hur kan man låta honom åka ut!? 24 år och vägde över 200 kilo när han kom dit och dessutom åkte han ut under orättvisa regler! Han var ensam i sitt lag - självklart har han då gått ner minst vikt i procent! Idioter! Jag satt bara och väntade på att de skulle invända med "men idag är vi snälla och låter dig få en chans till..." men icke. Fyfan vilket fail. Aja lite push fick man iaf av avsnittet så nu ska jag försöka ta mig ut å springa eller dra en powerwalk.
Tjohej på denna fina lördag!

Adidasbraller

Idag har jag köpt ett par träningsbraller jag jämt har velat ha! De här klassiska Adidasbrallerna som alltid funnits i massa olika glada färger men alltid kostat typ 500:- så när man har pengar har man väl aldrig tänkt att köpa just såna. Men en fin dag som denna var de på rea! De är grymma och de ska jag gå till träningen i och ha på mina powerwalks i höstvädret :)
De är som de här på bilden fast med rosa/röda ränder. Det var enda färgen som fanns som var rea, förutom svarta med guldränder. Palla svart liksom. Lugn mamma, det är öppet köp på dem :)

Soooova

Jaha hej här var man bra på att uppdatera. Too busy to blogg?? Mejby.
Har precis dragit ihop en middag åt min kära granne (låter bättre än bloggpolare ;) ) efter en cykel och coreklass ikväll. Veckan har bara varit jobb hela dagen, tränat efter, däckat direkt. Ibland i tid, ibland inte. Oftast inte. Så nu måste jag dyka ner i sängen. För imorgon är det ju fredag och det betyder morgonspinning!!! WOHO! Betyder också lunch med kära mor som förhoppningsvis e friskus nu.
Gonatt allesammans :)

Veckans träning

Måndag: kvälls promenad 1,5 timme
Tisdag: VILA
Onsdag: Bodycombat 55 min
Torsdag: egen klass cykel+core 60 min
Fredag: morgonspinning 55 min, em fortsättningsyoga 75 min
Lördag: crosstraining 55 min, em promenad 50 min
Söndag: löprunda 45 min
Heja heja på mig själv! Det var väl rätt schysst kört fastän jag jobbat tider då jag vanligtvis brukar träna?

Söndagens brödbakning

Söndag är ju alltid söndag. Så jag pillade ihop en linssoppa och äppelbröd. Det här brödet är att DÖ för! Det har aaallt jag älskar i, russin, nötter, pumpafrön, linfrön å lite annat gött.
Helgen är väl slut nu och då är det dags för en ny vecka med förhoppningsvis jobb. Å massa goa pass! Bodypump först ut imorn kväll! Jag känner min kropp och veet att jag kommer ha känningar i benen imorn. Vad kul att det ska köras Bodypump då, bränna av första lååånga låten med ben. Ha. Ha? Men man sover ju gott om natten iaf!
Nästa vecka ska det bli kallt säger dom. Och jag går i vinterjackafunderingar. Och Malin har lämnat landet igen :( MEN med en snygg Mac och lite stolthet :) puss på dig!
Jaha, nä men upp klockan 6 imon då. Tack för mig den här gången.

Olle <3

Jag såg inte Idol i fredags och följer inte religöst direkt men kul på att se på ibland. Nu ligger jag under monstertäcket och petar i mig frukost och reprisen av Idol rullar i rutan. Så kommer Olle upp och river av Talking about a revolution (e d rätta titeln??) och man blir ju så lycklig! Han har en sån underbar raspig röst att jag inte skulle tveka 5 sek på att köpa hans skiva och bara dregla mig igenom den!! Jag funderar om han gjorde den bättre än originalet...!? Heja heja bagaren ♥

Crosstraining

Kul med crosstraining ju! Gött att jag tog mig dit! Vi försökte skrika och peppa varan lite, det var ju ett par-tre instruktörer som var med på passet, Oskar PT:n e ju en jävel på att värva folk till klassen, det var ju 15 pers i kö igår kväll haha. Det var fokus på bål vid stationerna, lite upphopp och armhävningar (HAT HAT HAT!) och lite hopprep. Rolig klass! Jag gillar att köra ut sig på varje stationer, man försöker peppa sig 70 sek på varje station. Bah bita ihop och känna svetten rinna och kroppen svida :)
Sen bjöd jag ut min kära bror på brunch på Strand. Sjukt mysigt! Och sjukt gott! Fyfaan vad jag åt! Vi tog mat två gånger sen tog jag våfflor två gånger med chokladpudding, maränger, äppelmos och nötter på. PLUS te med kaka till haha. Nä men det var det värt, behövde ju fylla på efter crossen fifan! Sen promenerade vi längst Söder Mälarstrand i fina vädret. Härligt förmiddag, sällan jag träffar bror min på tu man hand.
Nu är vädret fortfarande grymt så jag ska riva av en grym promenad så man kan bli hungrig senare, för nu har maten lagt sig i magen men mat lockar ju inte direkt. WÖööhh!

Lööööda & crosstraining

Åh vilket mysigt väder man såg när man drog upp rullgardinen! Har legat i sängen och ätit frukost och läst tidningen och laddar upp för crosstraining halv elva. Fyfan, vad jag har hört om den klassen så kommer det vara mördande. Ajaj. Men jag ska ta i utav helvete har jag bestämt mig för. Min belöning efteråt blir en mysig våffelbrunch på Strand med bror :) så jag får ju ta i som faan så man är hungrig sen tänkte jag hähä. Nä nu ska jag iiinte vara en tidsoptimist och missa klassen,  jag är ju dessutom på väntelistan, så då gäller det att vara där i tid!
Heja mig, heja mig, heja mig!

Fredagspigg!

Imorse var jag uppe 05:55 för morgonens spinningpass. För en vecka sen så kunde jag inte sova på torsdagskvällarna iom klasserna men nu är jag ju uppe klockan 6:00 varje dag. Haha. Det trodde jag fan aldrig.. Men en powernap satte mig i schack igen!
Är lite ledsen i örat för att det inte finns nån lunchyoga idag :( och därmed blir jag kluven - lunchstyrka eller crosstraining imorn bitti?? ÅÅh om bara Malin kunde svara om när vi ska ses.
Hejjahejja nu är det snart helg och känner just nu vilken lyx det är att ha tid att kolla mailen och svara/skicka, läsa bloggar och blogga själv. Jipiie!

Bjussar på en bild från Buggan, då frillan var grym och kroppen var brun.
Pussåkläm på er!

Torsdag

Jaha då var det torsdag! Jiho, snart helg! Nu är jag en sån där nine to five-människa. Faast, eight to five snarare :)
Börjar få kläm på jobbet, det är kul när det finns massa å göra, för det är ju det jag vill. Ingen lust att ta 3 fikapauser innan lunch. Trodde att jag skulle bli en sån som bara kommer hem efter jobbet och dundrar i soffan och somnar. Men jag har varit grym på att sova ordenligt (okej, en del iaf..) och käkat bra, massa mellanmål och matlåda varje dag. Hihi. Tänk att jag också kan bli vuxen en dag. Dessutom har jag faktiskt tagit mig ut och tränat varje dag efter jobbet, förutom tisdags för då var det release för Lasse Fabel. Joho! Johej!
Har precis kommit hem från middag med mamma, hon var med på torsdagsspinningen och coren och bjöd på mat efteråt. Mums! Söt mamma man har!
Nu ska jag gosa i soffan i min stora stickade tröja och dricka chaite med mjölk. Imon är jag ledig men ska ändå upp klockan sex. Spinningklassen måste ju betas av fast man är ledig ;)

JobbKakan?

Egentligen skulle jag inte vara förvånad om jag vore trött. Men det är jag inte. Kan ha att göra med att jag precis drog i mig lite kvällskäk, kesoröra å tonfiskmacka. Det är ju min "middag". Gud, att hoppa in i såna här rutiner är verkligen ett slag i ansiktet från att ha all tid i världen. Och hör på mig, jag har tagit mig igenom två dagar av det bara och redan besvärad haha. Ah, upp sex idag och kört igenom jobbdagen, åkte direkt till Marie Lauveau(stavning!!??) på Lasse Fabels release för sin nya diktbok. Åh, vad härligt att han e tillbaka i toppform!
Förbi ICA på vägen hem och köpa euroshopper-tonfisk och har diskat mitt berg i köket som har gjort att jag inte kommit in i kylskåpet eller papperskorgen. Haha..de är lätt att låta det spåra ur..
Nu ska jag slänga ihop lite tonfiskröra och dyka ner i sängen. Ska ju upp klockan 6. AAAGGHH!!

Veckans träning v.39

Måndag: vila (missade träningspasset)
Tisdag: morgonpromenad 50 min, tränat mage, kväll spinning 55 min
Onsdag: morgonpromenad 50 min, kickboxning 70 min
Torsdag: cykel + core 60 min (egen klass)
Fredag: morgonspinning 55 min
Lördag: vila pga förkylning. promenader
Söndag: vila pga förkylning. promenader

Den här veckan ska det bli spännande å se hur mycket tid man har att träna på. Eftersom jag går upp kl 6 varje morgon så skulle jag behöva gå upp vid 5 för att få lite morgonmotion. Annars hinner jag bara med klasser klockan 6 på kvällen. Aja. Nu ska jag ta en promenad i väntan på Malin som kommer sen. Då blir det kanelbullar på kanelbullens dag :)

Glada besked!

ÅÅh jag har har en sån rooolig nyhet som jag skulle vilja skrika ut just här! Men inte riktigt än. Ska vänta lite med det. Men det är något jag är väldigt glad över och glad för andras skull. Och jag lääängtar till min födelsedag :)
Nu ska jag börja pussla ihop veckans träning så man ser hur det har gått för en, trots lite snor i helgen..blö.

Världens mysigaste lördag

Åh jag har precis kommit hem från en helt underbar lördag. Jag träffade Ghaz i Vallentuna vid halv tio, sen traskade vi till Åbykyrkan (ja, jag tänker kalla den det..) och gick runt på loppisen som höll hus där i helgen. Skiitmysigt! Hittade två koftor haha. Farligt att gå på loppis i hösttider, gissa vad man köper liksom? KOFTOOOR! De kostade 50:- tillsammans så det var ju lurre.
Efteråt tänkte vi vara lite spontana och ringa på hemma hos Svennis. Vi föreställde oss att hans mamma skulle komma med morgonrock å ruffsig frille och öppna lite förvirrat eller att Sven himself skulle öppna i kalsipperna och röd i ögonen från gårdagen. Men vi ringde på och ingen öppnade. Jaha. då ligger karln däckad i Märsta. Fail på den då.
Vi gick ner till Vallentuna centrum och käkade lunch, Bella joinade oss, sen kom Sven som ett härligt bakismonster. Vi köpte god choklad och tog en promenix längst Vallentunasjön. Matade änderna med tacochips och njöt av sooolen. Sen splittrade vi oss, jag kollade in Svens nya crib sen hoppade jag på roslagsbananen och slumrade in. Nu är jag hemma, två koftor rikare och ska ta mig ut till Huggis för lite mysmiddag. Om den karln inte hade supit bort mobilen hade ju saker och ting varit mkt enklare må jag säga..
Men iaf. ORKA ATT MAN GLÖMDE KAMERAN HEMMA JUST DENNA FINA DAAAG! Märkte det när jag sprang till tuben. SUCK!

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0