Frääschh!

Känner mig fräsch i kroppen. Träningen känns bra just nu och känslan i kroppen är go. Känns tom bra idag fast jag hade vilodag och köpte med mig naturgodis (för mkt som vanligt) å tröck i mig det direkt när jag kom hem. Njöt knappt av det.
Och min bönröra blev så stark att det tom brändes utanför munnen. Oops. Ah det spelar ingen roll.
Ny dag imorn. Lite morgonträning innan jobbet och fortsättningsyoga på kvällen med Viktor.
Har jävla massa träningsenergi! Ska köra nåt hårt på torsdag, typ ben och axlar. Fredagar stavar morgonspinning som vanligt - underbart ♥! Sen ska jag försöka pressa in lite styrketräning efter jobbet innan vi ringer i helgklockan!

Söndag igen va?

Åh vilken myshelg! Fan inte planerat nåt, lite har gått åt helvitta, å lite annat har blivit mysigt. Jag har bland annat känt vuxenångest när jag valde papperskasse på prisxtra, ätit grym vegan-stroganoff, druckit ett par utsökta GT, ätit en afrikansk banan-potatis,(okej, det var tydligen nån banan man lagar mat på..), kramat på en söt å lite brun vän, fyllt på luft i ett ledset däck, förlorat ett parti PT och kramats äännu mer.
Jajjamensan, jag har tydligen ätit. Massa.
Och tränat. Sprungit på löpband så nu har jag piss-ont i mitt knä. Lite måndagsjobb på det så mår man nog bra.
En ny vecka är på g - hipphurrraa!

Torsdagskram

Ge mig en skyddväst så jag inte får hål.
Ta min hand så jag får känna en människas hud.
Sudda bort de gråa strukturer och öppna ett färgglad draperi.
Skrapa ihop min energi och ge den i en mjuk ask.
Ge mig bara en kram.

Lyx på en tisdag.

Idag har jag haft lyx! Tränat, duschat, käkat mat INNAN kl 20 på kvällen. Ja, det är fan lyx. Äntligen slipper man sitta och käka mat mitt i natten. Kul med variation. Ja, jag är ironisk.

Har haft en väldigt spirituell känsla i magen på senaste tiden, känt inspiration, glädje och hopp för framtiden. Längtar tills Malin kommer hem helt å hållet och sommaren kommer och när jag kommer bo i harembraller tjugofyrasju och ljusa kvällar på balkongen och morgonpromenader längst Norr Mälarstrand. Tills dess lever jag på inspirationen jag
kan hitta nu.







Godnatt ♥

Träningshelg comin up!

Hajar inte att det är fredag ens. Slut i kroppen. Två spinningpass, en bukett tulpaner och en monsterportion pasta senare ligger jag raklång i soffan. Jag pallar inte det hypeade fredagsstressen. Allt man MÅSTE göra för snart är det måndag igen. JAHA? Sen är det ändå helg direkt igen så..

Men för att komma till det positiva; det blir en grym träningshelg! Imorgon är det årliga inspirationsdagen med sats. Tre klasser på förmiddagen, föreläsning och lunch, goodiebags och nya NIKE-skor. Ska bli kul! Ska fan klämma in träning på söndag också. Shit pulsklockan kommer bli helt utsliten redan nu..

Nu ska jag tvätta träningskläder och packa väskan, sen lägga mig raklång i soffan med chaite! MAAAAH ♥

Könstig måndag.

Har haft lite konstig känsla i kroppen i helgen. Har umgåtts med fina människor som gör mig glad och det har gjort att jag kan omvända mina känslor från den jobbiga dagen i fredags med begravningen till något fint. Och bra.
Har inte planerat för mkt utan mest gjort det fallit mig in. Det måste vara det bästa som finns. Jag har känt energi och inspiration! Men den här veckan känns magen lite instabil. Känner mig stressad. Har en dag framför mig som ger mig obehag och stress. Fyfan. Försöker skjuta undan känslan men ju närmare man kommer desto värre känns det..
Ska försöka träffa min kära mor i veckan för lite bio och mys iaf. Hoppas det blir av. Å träning så jag håller huvudet över ytan. Nu ska jag käka middag hos Kiiiikiii.
Pusss på er ♥

Veckans träning

Måndag: promenad 60 min
Tisdag: fortsättningsyoga 55 min
Onsdag: vila
Torsdag: morgonpromenad 30 min
Fredag: morgonspinning 55 min (egen klass)
Lördag: rygg + 30 kondition
Söndag: Bodypump 55 min
Ja jag försökte ta det lugnt förra veckan. Kände av nåt jävla skit i halsen så det blev lite yoga. Sen mådde jag bättre och nu är det bara tuta och köra!

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0