Fiiifaan asso

Jahapp. Kom hem med 2 par flared jeans för sammanlagt 699:-, god och glad e man tihi :D tajt och jävligt var det. Att prova dem alltså. Tur att man smällde i sig en chokladkaka när man kom hem då. Ingen idé att prova jeansen nura.

Vad fan, det var en massa jävla grejer som skulle bli gjort idag ju! Vi skulle kirrat bolaget och mat och tvättat hade ju vart najs, ja hade velat sola dessutom, kanske köpa nåt å ha på sig imon kväll, nå smink skulle ju vart trevligt..osv osv osv i all oändlighet. 
Aja, i år skippat jag all hype över vad man ska ha på sig på nyår. Jag har ingen aning, men jag plockar väl nåt imon bara. typiskt. Lite lockar i håret eller lite extra smink så känns det lite extra ;) Jag vet inte vad jag ska göra på kvällen, bara att vi ska köra lite middag här innan. God middag och efterrätt med goda drinkar (: Det blir super. Sen blire vad det blir efter helt enkelt.
Gott nytt år alla godingar ♥

Skiiitjeeeaaans!!!!!!!!

Det är typiskt min tur. TYPISKT! Jeansen jag har dreglat över ett tag nu, har hamnat på reaborden i Levisbutikerna och en annan borde jubla över denna nyhet. Men jag skriker mest. Varför? Jo, för att den minsta längden brallan görs i är för LÅÅÅNG FÖR MEEEEEIIIJ!!!!!!!!! ååååååååååH!! Hata hata hata! Det är dessutom en flarebralla, 609:an, så om jag skulle lägga upp dem så skulle jag gå miste om flaren, då blir det en jävla bootcut av mina drömbrallor!!!! WTF!!?? Vaaarför gör man inte tjejjeans i 30-längder? Det finns ju för fan tom killjeans i 30-längder! Tjejer är ju i stora drag kortare och mindre än killar, varför i helvitta gör man inte storlekar som alla kan ha!? Ska jag då bara kunna ha killjeans och snoddar vid fötterna tills jag döör för att jag blir straffad för min längd som jag ändå e nöjd med? :P Jävla jeansgud som skrattar där uppe.

Andas.


Eller, så köper jag dem, så får dem lägga upp dem, så får jag iaf den underbara färgen på brallan. De är ju trots allt på rea. It can´t be that bad. Or could it??




:(


Waaake up!

Måndag morgon. Känns ju inte direkt som en klassisk måndag. Eller ja, för mig är det ju det, eftersom mina måndagar är min söndagar haha.
Ska försöka dra ut mitt arsle på en promenad nu. Vaknade av massa sms å samtal. Vet folk inte att jag sover och inte jobbar? ;)
puss!

Kvällens film-->pepp!!

Alltså..jag blev lite inspirerad av kvällens film på fyran, underbar och älskad av alla. Mitt humör har den här helgen gått heelt galet upp och ner som en jävla galning men för en stund kändes det jävligt najs. Jag slängde mig in på ams.se (bara det är fan värt en applåd? tack.) och jag känner att jag ska fanimej börja gå in i en sökajobbimage.  Jag ska andas sökajobb, leee sökajobb, skratta sökajobb och framförjävla allt; prata sökajobb! Kände dessutom av den filmen att när jag köper en bil så ska det vara en guldig gammaldags bubbla! SÅÅÅ JÄVLA SNYGG! Ehm..pappa!?

Lördag...(ere väl idag??)

Shit vad jag är trött. Sov fööör lite inatt, jobbade 9 timmar och lite familjemiddag på det. Har badat hos päronen nu och det värsta av allt värsta som kan hända - HÄNDE! Mamma och jag skrapade fram lite krämer och lotions. Jag låg helt oskyldigt och myste i badet, skrubbade fötterna, lite ansiktsmask, pysslade om mig helt enkelt. Tömde ut vattnet och drog in mig i shampoo och duschkräm så skulle jag skölja ur allt. Så är VARMVATTNET sluuut!!!! Sånt får inte hända när man är helt insmord!! Jag skrek ner till päronen och de sa bara " ojdå, jaa, då får du vänta lite". Sånt förstör ju hela badupplevelsen. Bäh :( Va fan, hur jävla landet är väsby helt plötsligt?!?
Ahja. Tröttiis. Ska sova nu och träffa Malin över lunch imon innan hon drar till Norge igen. Vafaan, vill att hon ska va hemma. LÄÄNGE :/
Gonatt.

Juldagen

Då var julen över. Antar jag. Men jag håller kvar liite till, vill inte kasta iväg granen eller ljusslingorna än! Nänä..
Ja, julen var mysig med start hos mig, lite mysfrulle me Petter, lunch och Kalle med päronen. Sen åkte vi till bror i Bromma, öppnade julisar och åt lite mer. Inte för att man var hungrig, men är man nånsin det på julafton? :D
Idag har vart gryymt skön dag. Petter, jag, Paou och Yama har legat som en hög här hemma. Käkat rester och umgåtts bara. Kollat på alla långfilmer som tv har visat och tryck i oss chips+dipp, choklad å nåra liter te. Eller det kanske bara var jag.. Aja, god fortsättning! Jag ska väl börja runda av, jobb kl 7 imorn bitti. Nu ere mellandagsrea kära folk :D
Mysig julmiddag hos bror i deras fina lägenhet




Paou var fin dagen till ära


God Juuulr

Godnatt och god jul på alla pluttar som läser eller skummar igenom bara :D
lite julkänsla så här på nattkvisten...
Fint pepparkakshus som Linda har gjort. Så här såg det ut innan jag nallade av de runda röda dörrarna (lr vad det ska föreställa för fint!) ledsen, men polkagrisen ligger näst på listan!
'
Min fina julgran. Fuullt med julisar under (: (tur att man inte ser att den står i en vas i en lerkruka med två kilo lakan runt så den ska stå stadigt. illa bara när vattnet i vasen tar slut. GAH!)


Nu kom Petter hem full som en struts och gav mig en fin julklapp. Kan tyvärr inte berätta vad eftersom mamma läser min blogg :)
Gonatt! ♥


Snoor till foolkeeet

Vaknade upp som en riktig snorboll idag. Blö. Hade cykel och core klass iaf. Blö. Åkte direkt till jobbet, drog i mig lite soppa, studsade in och ut ur duschen och stressade i bajsSLjultrafik. Blö. Möttes av tända ljus och varm lägenhet med Petter i sin tomteluva. Wie. Fått världens gulligaste julkort på Stella i julbelysning. Wie. Mår kissdåligt och har tryckt i mig en riesenpåse. Blö. Fått en schysst lön och det blir snö på julafton. Wie. Ska tvätta, städa, köpa sista julisar och jobba prutttider imon. Blöö. 
God jul?

Kittylajnen :)

Kitty Jutbring!

Jag tycker att Kitty är grym! Hon har alltid varit en inspirationskälla för mig,
både genom kläder och stil. 
Hon har framstått som en osäker liten tjej i en rad jävla skitsåpor,
säkert bidragit till ett och annat hål i ozonlagret med sitt 80-tals-sprayade hår och mixat färg med mönster
som fått den beigegråa svennebananen att käka blängsylta. 
Hon har totalskitigt i allt vad skitsnack och skvallertidningar producerar för jävla dynga och
har nu skapat sig en karriär. Hon är härlig med sin götebörska och enorma hårsvall
och jag beundrar henne för att hon går sin väg, tatuerar my little pony med granna regnbågar
på armarna - för att det är hon helt enkelt! Idag har hon ett respekterat jobb på radio och 
hon är dels en bra förebild för unga, men jag älskar henne för att hon 
är färgstark, go och lyfter fram det vackra med 80-talet.

Tummen upp för Kitty!



Söndag kväll

Sitter med en pizza, julmust och random film på tv. Asskönt! Jobbat hela dagen och julshoppade lite med Robert efteråt. Skitkul, hitta en del bra grejjer. Gjorde en grym uppgradering av Robert - 2.0 hahaha..Ah. Nu ska jag kolla tv lite, slå in nån julis och sova. Träna tidit imon så det blir nå träning innan julafton :)
Btw. Vila i frid Brittany Murphy.

Jag har blivit med gran...tihi!

Nu har en gran bosatt sig hos mig och jag har sjävklart välkomnat den! ÅÅh den luktar så jävla underbart!!♥ Det har bara åkt upp ett par grejer på den so far. En rackig liten stjärna och lite glitter och smått å gott :)
Nedprutat till 65 spänn från 140:- hihi. Jag har ju ingen granfot men lite påhittighet och en fin lerkruka löste det. Kommer upp en bild på den när mobilens bluetooth vill funka (!?!!) och när jag laddat kamerans batteri ( oops, hann precis ta en bild sen dog den..) 
Jag är lite smått töntigt euforisk over here, lyssnar på Sexual revolution och dansar runt här, dock inte runt min gran :) nu ska jag kladda på lite smink å lägga alkoholen på kylning.
puss å krams!

Torsdag ere faxit!

Alltså, jag tappar koll på dagarna hela tiden. Idag vaknade jag förvirrat upp och tänkte att det nog är fredag eller kanske lördag. Shit. I själva verket var det torsdag och jag ska åka till jobbet snart. Måste slänga ihop en matlåda bara..Men det blir så där om man inte har en vanlig dagsrytm och dagarna ser helt olika ut, dessutom att jag jobbar helger och vardagar också. Så var vi ute en liten sväng igår, då får man ju en liten känsla av helg, när man vaknar upp uttorkad på en torsdag så måste man tänka om lite. Crejzy.
Hur som haver, jag hoppas mamma läser det här inlägget, för jag har hittat en till julklapp! Jag har ju köpt en skinnjacka i helgen på 50% (som jag för övrigt inte kan använda i den här stormen haha) och nu har jag förälskat mig i en annan som vi har på carlings, en brun med luva - 50% på den med mamma! Den kostar bara 450:- nu :) 
Jag har ju faktiskt varit snäll i år. Eller?

Pinsamma förkväll..

Alltså..är det bara jag som får jobbiga känslor i kroppen av programmet Förkväll på fyran? Vilka är ens programledarna!?! Typ en gammal kärring som blev fröken sverige typ -95 eller nåt, nån tjej vars kille jag bara känner igen från Lets Dance och en virrtant som är senil och som säkert vägrar gå i pension. SNARK! Finns det inga bättre programledare TV4!? Jag skulle fan kunna hålla ett vettigare program utan felsägningar, fjantskratt och övermejkade fejkskratt in i kameran. T.o.m. gästerna tittar tveksamt på dem när de ska "kallprata" (eller ja, det de egentligen ska göra är påa nästa inslag men inte fan märks det. suck.) och drar lite på munnen åt deras taffliga försök. De inger noll förtroende och ser ut att tappa tråden när som helst, jag bara väntar på att gästerna ska ta över intervjun och köra över programledarna totalt. 
Japp. Där fick jag ut lite ilska för att mina tår har förfrusit idag :)

Tidig onsdagmorgon

Ja. Vad fan gör jag uppe kan man tänka sig. Jag ska på spinning :) 06:45. Petter ligger och sussar så gott och jag ska plocka ihop grejerna och kila iväg. Blir en mysig dag idag, känner mig helt glad redan nu! 
  • Jobb 10-15 på Carlings
  • Se Svens filmpremiär :)
  • Käka me Paousan och glida till Strand och se Club Killers wihooou!
Hejsvej !

Snö snö snö

Idag har varit en skön dag. Gjort smått å gott men inget vettigt. En dag har passerat som man inte riktigt tagit tag i nåt fast man kunnat och borde..Ikväll har jag iaf stortvättat! WOHO! Min tvättkorg e ju en pygmé som höll på att spy ut alla mina kläder vid det här laget. Jag har tvättat aaallt i korgen, 3 par jeans, vinterjackan -som ligger inne i skrivandes stund-, träningsvästen, en upphittad sjal, stickad tröja, lakan, handdukar..ja listan kan göras lång, tur att man har 5 tim på sig :)
 Ojoj nu ringde Petter. Ska stoppa in en nyy tvätt och möta upp honom. Tänkte bjuda min karl på lite käk på Café Fix på St: Eriksgatan. Ibland har man inge lust å göra middag, jag har ju matlåda till imon, min goda hemmagjorda soppa hihi. 
Puss & gull i snöstormen!

Julkänsla!

Nu börjar julkänslan infinna sig! Efter en najs helg med julfest med regionen på Carlings, massa julklappsshoppande kunder, julfika med familj och pricken över i:et - snö nu i morse!! Jag har precis druckit gott te i nya temuggen från Kiickiii, ska börja vira in mig i kläder och ta ut Nikita för en promenix. Fick precis ett mess från hennes husse; "Yeeah, härligt med snö, men se till att Nikita INTE äter snön, då blir hon dålig i magen...". Undrar om hon rusar runt och busar i snön, brukade Sally alltid göra när första snön kom. Hon blev heelt galen och hoppa runt i den, smaskade i sig snö och ville att man skulle jaga henne. Söting :)
Fick världens sötaste pepparkakshus av Linda och en jättefin korg med hyacinter och tomtar å äpplen i mossa av faster. Så nu luktar d socker och hyacint i lägenheten. Härligt å vakna upp till.
Synd att den här inte får plats hos mig. Hade varit fint!

Fiin lägenheet!

Åhh, lägenheten e ytterligare uppdaterad!
Kom hem till lgheten efter jobbet till mamma och bror och nyköpt sushi! Det gör en Karin glad :) Vi satte upp lite grejer i lägenheten, speciellt stereon - guuu va skönt! ÄNTLIGEN kan man lyssna på musik ordentligt å inte bara från datans bajsljud. Så jäla najs! Ett par andra grejer åkte också upp på väggarna. Tusen tack mor & bror ♥
Nu ska jag städa upp lite hära och slänga mig i duntäcket. Spinning 06:45 och öppnar butiken sen. Ska försöka få ett par julklappsinköp avklarade också. Sen 75 min forts.yoga på torsdagskvällen som jag alltid längtar till. Såg nu att Zelda vickar imorrn - ännu bättre :D
Tjingeling i rutan!

Dagdrömmar

Alltså finns det nåt härligare än dagdrömmar?? Jag äälskar det! Jag gör det hela tiden, vart jag än är, på bussen, tåget, jobbet, spinningcykeln, ah överallt! 
Just nu dagdrömmer jag om att jag är av Idol-deltagarna och jag sopar mattan med dem allihopa :D jag drömmer att jag väljer skiitgrymma låtar som jag sjunger med bäst inlevelse och från ingenstans har jag feta Mariah Careyh (stavning??) - pipan och får stående applåder och hyllningar av juryn. 
Självklart väljer jag för många liknande låtar och juryn ger mig en rbnb-låt, typ Beyonces Beautiful Nightmare och helt plötsligt shakar jag som en gudinna med bakgrundsdansarna i ett tajt fodral och har självklart välsignats med Beyonces bakdel, låten till ära. Jag wailar grymmare än Rabih (inte för att han gjorde det bra...) och alla småtjejer på raden längst fram önskar de var mig och hade min röst. Jag är bundis med Idol-Erik och vi brukar samåka pendeln mot Märsta när vi vill komma bort från kändisskapet (hahahahha). Tokbölar när nån av de sämre åker ur tävlingen eftersom vi har kommit sååå nära varan och är vänner för livet, forääväär idååål liksååm! Jag blir intervjuad av Peter Jide om hur den snabba framgången har påverkat mig...
DUNK!
...jag vaknar till och har fått nåns väska slagen mot armen i gången på pendeln. Vad fan görom!?! Vet de inte vem jag är!?!






Riiiingar!

Jag har fått ett nytt sug för ringar! Fan, jag har två ringar som jag använder dagligen. Jag älskar dom och kan inte leva utan dem men det skulle vara najs med ett par fler häftiga. Så kan man ju byta lite :)
Jag fick med mig en häftig "ringbärare" från farmor, en röd hand som man sätter ringarna på. Och jag har kollat på massa olika som man kanske ska önska sig i julis eller nåt? Aja, här är ett par.
Den silvriga (den vänstra) har jag redan, men min har ju gått sönder. Hittade den på en marknad på Öland, å nu hitta ja den på en sida på internet. Tänk, då kan man fixa en hel och nyy!

 
Och ett skithäftigt armband! Finns i guld, silver och brons. Brons e väl ändå finast då? ↑
Nu ska jag duscha och glida till Carlings. 
puss!

Bye bye baby

Bye bye Tovelajnen..

Robert sörjer dig hemma tillsammans med den lite torrare sorten.



Idoooolii

Ah shit. Fick mig en liten ministrokechock här i samband med Idol. Inte trodde jag för fem öre att Tove skulle åka, men å andra sidan, d lät tamefan inte bra ikväll från damen. Ahwell! 
Här sitter jag å lyssnar på Petters toksnarkningar och funderar om jag kommer få ha mitt asmysiga fluffiga duntäcke inatt eller om han kommer rulla in sig som en puppa. Då är det ju bara å glömma. 
Aja, sushi och en Ben & Jerrys senare ska jag hämta tvätten som hänger på tork och försöka sova innan öppning imon. Skönt avslut på den här dagen iaf. Det behövde man.
Gonatt i en hatt!

En sorgens dag.

Idag har vi tagit farväl av farmor. Ordentligt. Alla var där och finklädda och lämnade henne med vackra blommor. Sen träffades vi i Gamla Apoteket, åt goda soppor och tårta, minglade, tittade på gamla foton från Gäddede. Jättemysigt och bra stämning hela tiden. Det blev jobbigt i kyrkan, jag släppte på trycket och bölade som aldrig förr. Det var faktiskt skönt! Att få ut det helt och hållet ur systemet, har ju inte gråtit en skvätt sedan dagen hon somnade, tror inte att man riktigt har fattat att hon är borta förrens stunden man satt längst fram i kyrkan, alla hade satt sig tillrätta, tystnad och orgeln började spela och blickarna riktades framåt. Då förstod man och då släppte jag ut allt jag kände.

Sen var det bra stämning på fikat som sagt. Pappa höll ett bra kort tal som åter satte lite fukt i ögonen på alla. Men pappa verkar må bra iaf, han har tagit dagen bra, verkar ha tyckt att det är kul att träffa några gamla släktingar. Nu är jag hos päronen och ska åka hem, mamma å pappa ska till min faster på middag.


Vila i frid kära farmor <3

Juuuliiigt

Alltså det här är första julen på länge som jag verkligen känner att jag inte har nån lust med julklappar. Dels för att min plånbok är rätt ledsen i örat så jag inte kan köpa så många :P men eftersom man bor själv så tänker man mycket mer på familj och vänner och att träffas är så mkt mysigare. Så jag lägger pengarna på lite julmys hos mig istället. Känns mer värt, jag menar de jag köper julklapp till är ju typ mamma, pappa och bror. Alla dem har ju prylar upp till öronen, så vad behöver man köpa egentligen!? Och så är det ju för så många..Visst, vissa grejer jag inte har råd med bör jag väl önska mig. Men det blir så jävla laddat om man gör det! Då förväntar man sig att man ska få det och får man inte det så känns det som att man står på ruta ett igen; man får vänta 4 månader och önska sig det i födelsedagspresent haha..
Tjingeling!



Hahaha...



Wiiie!

Skulle det krisa - så skulle jag kunna vara mamma. Iaf för en dag tihi! Sjöng för Stella i hennes vagn och vaggade henne. Medan vi käkade sushi och lyssnade på babymonitorn fanatiskt (okej, jag gjorde iaf!), så märkte vi att hon hade somnat och lät ingenting. Hon hade somnat typ direkt. Grymt team jag å Petter är, han byter blöjor och jag nattar. Hahha.. Sen vaknade hon upp med ett ruffsigt hår i sin pjyamas genomsvettig. Varm vagn!

Stellavakt!

Sitter hos Petter syrra och är barnvakt åt Stella. Världens sötaste pruttiiis :) hon dansar på Petters mage och skrattar ihjäl sig. De verkar ha mysit. Är så sjukt trött, sov noll timmar inatt, tidigt möte och jobb på det. Vi ska busa me Stella ikväll och köpa hem lite käk. Om jag somnar före Stella tänker jag fan lägga mig i hennes vagn, den är ju helt mysigt uppbäddad för henne. Hihii.
Prutt i påsen!

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0