Vill sova i en vecka till..

Rumpa! Drack för varmt te alldeles nyss..har typ lite bråttom. Ska åka till jobbet kl 13. Hm..Petter har tagit SM-guld i snarkning så det är lite svårt å sova vissa dagar. Vaknade av att telefonen ringde, då vaknade jag till, la telefonen på kinden och sluddrade. Sen la vi på och då låg den kvar på min kind och jag somna om. En halvtimme senare fick jag meddelande, min mobil vibrerar före signalen så hela min kind vibrerade och jag kasta typ iväg mobilen! Haha. Sen var jag vaken :)
nu måst jag styra upp mig å iväg to wöörk!

Hata modern teknik!!!

BäÄ! Asså jag är inte vidare teknisk och har noll intresse för det. Tyvärr måste jag säga att jag är en sån som jämt fått hjälp av min duktiga bror eller nån annan karl med teknikjidder, datorn, tv:n, stereon och allt annat skit som inte gör som man vill. Nu funkar inte DVDn av nån anledning, datan börjar bli ledsen i örat och jag lovar att när jag väl får upp stereon på väggen så är det säkert nåt knas med den efter att den stått i ett tag på golvet nu..
GAAAH!!! Alltså det ska alltid vara nåt som jävlas med tekniska prylar. Shit, jag är verkligen som min pappa, vägrar ta in ny teknik..
.
 

Cpnatt

Bää. Gick å la mig vid typ tolv, behövde inte gå upp förrän kl 10. Tänkte på en miljaaard saker, var tvungen å skriva upp grejer på mobilen så man kunde släppa det och sova. Men spelade fan ingen roll. När jag väl somnade drömde jag massa mardrömmar. Å så vaknar man upp så där orolig med en skitjobbig känsla i magen. Fyfan.
Ska släpa mig ner till Sats och dra igenom sacy+co för sista gången med det här "programmet". Nästa vecka blir det andra bullar, som jag inte hunnit öva in än. Stressigt. Kuljul.
puss!

Vad vill du bli när du blir stor?

Jag är inne i en väldig tänkarperiod. Funderar över aallt möjligt. Vad man vill göra med sig själv? Jag vill gärna jobba, men helst mer än jag gör just nu. Och självklart vill jag jobba med nåt roligt. Visst kan man sätta sig i kassan på Ica och tjäna schyssta pengar på att göra nåt som vilket ägg som helst kan göra. Långt pass, trött i kropp och huvud, så där så att man verkligen känner att man har jobbat! Saknar den känslan lite..Men å andra sidan så känner jag lite att jag inte vill göra det jobbet, nu vill jag jobba med nåt som ser bra ut på CV:t eller där man kan fiska lite kontakter, helt enkelt, en arbetsplats man kan dra nytta av i framtiden! Jag är fan inte kräsen och har knegat på Coopan i typ 1,5 år och trivdes grymt bra! Men behövde växa och var rädd att jag skulle fastna, så jag slutade. 
Hm, dessutom skulle det sitta skönt om man kunde spara ytterligare lite pengar varje månad, än det ynka jag kan skrapa ihop nu. Så man slipper dra fram pasta & tomatsås till middag efter två veckor in på lönen. Jaja. Jag ser ljust på framtiden. Har jag lyckats matcha 3 jobb samtidigt (som såå många andra fixar bra!) så kan jag väl kanske pussla ihop det igen..? :)

Snart freedaag

Woho!
Snart ere läggdags. Spinning imon 06:45. Så JÄVLA skönt! Hem, dammsuga, kemtvätten å hämta min rena matta, pyssla lite, sen Carlings till stängning. Hemåt till förarna hos mig, ja hänger på å förar lite, sen vidare till Kägelbanan och Kultiration. Myspys. Är fotosugen så kameran åker nog med :) sen släpa sig hem för att öppna butiken kl 10 på lördan...spinningklass på det... sen bröllopsfest! Eller vad det nu kallas! Mer skojigheter väntar i helgen.. 
Kultiration



Nytt & fräscht - YES!

Har kommit hem från frisören som är vän till familjen, Annette. Har sett fram emot att klippa mig såå länge. Flätorna rök i förrgår å då såg jag ut som om jag var hämtad direkt från 80-talet i min toffs av våfflat hår :P men nu känns det skitskön att ha dragit igenom håret, ja, så gott det går, med dreadsen i bakhuvet. Men Annette är såå gullig, hon fixar mitt hår skitsnyggt och lämnar tovkorvarna där bak som dom är :) är iaf skitnöjd med dagens klippning, som jag faktiskt alltid brukar bli hos henne! 
Visst kan det vara kul att experimentera hemma tycker jag, men det är nåt med att sitta hos frisören och bli lite ompysslad och komma därifrån som en ny person! Dessutom har Annette och tjejerna en ny salong som var så jäävla fin! Kändes skitlyxigt å komma in dit och bli tvättad och klippt och färgad. Vardagslyx helt enkelt! Jag gillar att gå till Annette och fixa håret, när jag inte har flätor eller odlar dreads för fullt. Iaf, nåt sånt här blev håret:
                
Jag gillar att vara mångsidig och blanda stilar. 
Det har jag även gjort med håret. 
Från ena sidan har jag en sida rakad.
Från andra sidan har jag lite slingor och en bred snedlugg.
Bakifrån busiga dreadsen.
     

Godnatt farmor.

Igår somnade farmor in, klockan 16.00 en regnig tisdag. Det var en lättnad för många, att hon slipper ha ont längre. Farmor är däremot en envis dam, en egenskap jag för övrigt sett gå i släkten -host-host-. Hon har endast fått morfin i 6 dagar och tog ett sista tungt andetag igår. Hon såg fridfull ut när vi kom in i salen strax efter, låg med filten min kusin Fanny stickat åt henne. Fönstret var öppet för hennes ande och själ. Men jag tror att hon myste kvar i rummet där vi satt så många och pratade om henne och massa annat. Hon älskade ju det, familjen var allt ♥




Sov så gott.

Skööön söööndag

Sitter och väntar på mat, Petter som står framför spisen som vanligt för då blire godast :)
Det blir grillade sojafiléer och potatiskroketter som ska stekas i vitlök, ärtor och god svampsås á la Petter. Med en fräsch sallad som jag ska göra! Bättre kan det inte bli jö! 
Varit en lite tuff helg, iofs första lediga helgen på evigheter men ändå ingen lust å göra nåt. Sen har farmor varit dålig och vi har varit där. Jag kanske ska dit nåt i veckan och byta av fastrarna så de får duscha å sova i sin egna sängar. Det här drar verkligen ut på tiden, vi trodde det skulle ta slut för ett par dagar sedan. Nu är det bara att vänta. Och vänta. Och vänta.
Nu ska jag riva morötter! 
Hångel!

Självupptagen..

Medan jag sitter och gnäller över pengar, jobb, drömmar man inte genomför, det eviga ekorrhjulet, svennebanan-livet, ingen vinterjacka, för mkt fritid, när jag inte kan låna bilen, säljpress, stökig lghet, disk, för tungt löshår, beslutsångest, smutsiga hundar (and so on i all evighet) så ligger min farmor i en sjukhussäng och långsamt tynar bort. Frågan är om hon överlever natten. Och jag som inte har sett henne på evigheter. Jag bjöd in henne på födelsedag/inflytt-fika i lägenheten, precis då blev hon sjuk. Fan.
Farmor har alltid bjudit oss på våfflor med hemmagjord hjortronsylt.



Träning, träning, träning

Hm, vet inte vad jag ska träna ikväll. Beslutsångest. Träningsvärk i benen och lite i mage och rygg. Hm..Cykel? SatsFlow? Muskel? 75 min fortsättningsyoga? GAAAH! 
Så måste man ju alltid tänka, när kan jag träna istället då? Ja, imon hinner jag inte träna. Fredag dag antar jag. Lördag e redan fullspäckad med träning å kvartalsklasser. Söndag, iofs ledig, blir nog yoga kl 11 då. 
Man får lite beslutsångest när man VÄL är ledig på helgerna. Supa & ha en lat bakisdag? Gå upp tidigt & gå långpromenad/morgonträna? 
Det är ett hårt liv vi lever.

Tröttmössa

Bä. Klockan e lite mkt. Sitter me is i munnen. Myser under mitt fluffiga duntäcke.
Klockan 8 kommer Zorro. Mysigt, men fyfarao va tidigt
Har iaf gott frukostbröd som Paou bakat. Mummaa!
Godnatt!
Kunde ha varit Zorro :)

Justeee, idool!

Idol från i fredags har jag helt glömt å nämna. Jäävlar va Erik var grym! Han ska fan vinna skiten, han har allt som krävs! Fast samtidigt tycker jag inte att han ska vinna, bättre om han lyckas utanför den här tävlingen så han kan köra sitt race och inte få kommersiella radiolåtar i handen som han ska framföra på NRJ in the park inför 500 skrikande 14-åriga tjejer som skrivit Erik på kinden..
Han är ju dessutom från Helenelund och det får mig att känna att det är het puls i norrort denna höst. Först AIK som bara glider in och totalt äger, även nu senast i helgen mot GBG, vilket alltså innebär det vi nu anat - NORRORT RULES!

Skinnyjeans!? Me!??

Shit, kikade nyss in på JC´s (jag vet, våra konkurrenter, but still :) hemsida och någon tjejs blogg. Där fann jag denna bild och jag blev såld. GAD DAAMN, I WILL GET MYSELF ONE OF THOSE JEANS! Så jävla snygg tvätt! Skulle jag klara ett par tajta brudjeans? Kan ej minnas senast jag bar ett par såna. Hum. Men flared leg alltså..så jävla snyggt att ja dregglar i mitt duntäcka atm. Men vad skulle jag ha till!? Å vilka skor!? Å kan jag ha min kappa!? För många frågor och för få svar! GAAAAAAH! Somnar istället. Yoga imon bitti. wiewie.
Gunatt!
Don´t you just love 'em?



Från Halloween...!

Nu har det ju faxit gått en vecka sedan Halloween och nu ere dags för lite bilder från spektaklet eftersom alla (mest jag och paou) var så snygga! Men det tar ju 35 år att ladda upp EN bild här..här e iaf clownerna på ferren! Wihooouuuw!
Det kommer mera lallaaalaa..

What to buy!?

Doppresent. Doppresent? Doppresent?! 
Vad ska man köpa för nåt till en liten supertjej? Hon är stark som en oxe och kan - enligt ny fakta stå om man håller i hennes händer, endast 2 månader gammal. Jag vill inte köpa nå tråkiga silverskedar eller nåt sånt. Jag vill köpa nåt personligt, så att det märks att det är från mig! Aja..får väl jaga vidare rå.. Ska bli kul å se henne på lördag iaf! Nu måste jag fortsätta jaga vidare på internet efter lite inspiration och så.
 Men den här kanske inte e så dum? Rolig ju :)
Vad kan man annars köpa!??!



Nu åker gardinen ner..

Inventering från kl 7-22. Ja, iom att man har sovit 3 timmar inatt oxå så känner man sig väl lite trasig måste jag väl säga. Ska somna nu direkt. Maah. 
Imon kommer två söta hundar vid halv 9 som jag ska busa med heela dagen. Wie! :)
Gonatt

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0