I´m going to the country

Lite packfeber inför landet. Haha. Jag håller på som om jag skulle utomlands. Aja. Allt är under kontroll här. Jobbet är kirrat, lägenheten är städad, förhoppningsvis kommer min växtvattnare snart..
Mobilen kommer inte vara på under hela veckan. Så jävla skönt. Inte en jävel som kan göra mig stressad. :)
Det ska bli grymt väder också!! JIIIPIIIIEEE!

Midsommardagen

Dagen efter midsommarafton. Den här dan känns ju som en söndag. Alla på stan drar benen efter sig på väg till affären, parken, "söndagspromenaden" - allt i sann bakisanda! Här blev det väl samma sak, vakna sent, frukost i soffan framför en film, promenad, sunkbakismat. Och snart kommer Malin in och då hoppas jag på lite godis och häng i solen. Haha.
Mamma och Anette med den överhängande frågan på midsommar -
blir det regn??

Igår blev det junte det. Jäla bra.

Midsummer!

Midsommar rå! Naaaajs. Pissvarmt ute. Yama ligger typ under skohyllan för att överleva. En annan ligger som en snarkande hög i sängen. En annan hoppade upp ur sängen, gjorde äggmacka, planterade lite kryddor och fixade på balkongen. Eftersom det ändå inte e nån action här så tänkte jag ta en springtur när mackan lagt sig tillrätta i  magen. Sen bär det av till Enskede. Mysigt! Alltså minns den här dagen nu, kära vänner. MINNS DEN HÄR DAGEN! Det är soool på midsommar. SOL! OCH VARMT! Herreminget. Vet inte huuuur många bilder som finns hos päronen där vi suttit och huttrat under ett partytält med fleecetröjor och grejer på oss. Men det här, det är midsommar. Jag ska fota en jäla massa idag. Två goa ungar och en liten Yami måste man ju fota in action :)

Trevlig midsommar everyone!


Så som mina midsommar brukar se ut

Spring spring spriiiinG!

Okej. I brist på annat ska jag ta mig en springtur. Solen har lugnat sig lite så det är skön luft ute. Bra. Men fan, jag hatar att springa och det är ju rätt tråkigt faktiskt. Men ska jag? Ja. Eller? Ja! Eller ska jag ner till 7/11 och köpa godis istället? NEJ. Inte ens en marabou digestive? NEJ! Joo, den e ju asgod! Men NEJ KARIN! Okej, lugn, jag bah fråga..

På med trikåerna! Pepp pepp!!

Onsday

Fan har sovit som en stock inatt. Snoozade om och vaknade för ett par timmar sen. Yama hoppade upp och morgongosade i sängen med mig! Wiiie! Snart är det midsommar, helg, sen nåra timmar jobb sen är det landet som gäller!! GE MIG LANDETLUFTEN NUUU!
Igår hade jag en mysig dag i solen med en liten tur till Filippa på Lilla Essingen först där vi stekte och käkade sushi och snacka lite skit. Sen åkte jag hem, laddade batterierna, åkte till Solna och träffade Linda med världens goaste Zarah. Hon är så underbar!!! Har massa fina kort på henne men vill inte lägga upp utan att kolla med Linda..
Nu ska vi ut på promenix sen blire väl lite stek i Rålis månntro.
Have a nice sunny day♥

Veckans träning jö!

Juste, höll på att glömma träningen från förra veckan. Herreminget. Vet att jag börjat knappa på inlägget men sen gett upp. Kanske för att jag inte kom ihåg vad jag tränat? Eller för att jag tränat lite? Haha...
Måndag: (minns ej? typ promenad eller spinning eller nåt..?)
Tisdag: egen klass, cykel + core 60 min
Onsdag: fortsättningsyoga 75 min
Torsdag: morgonpromenad ca 45 min
Fredag: axlar + egen klass, 45 min cykel
Lördag: yoga 55 min
Söndag: långpromenad ca 60 min, bodypump 55 min
Mina ben är för övrigt heelt döda efter bodypumpen från söndan. Herreminget. Har tränat två ggr sen dess för att bli varm och få stretcha om benen. Har inte hjälpt. Men det är en skön känsla av hårt arbete. Benen har legat i lä lite för länge nu :)
Nånstans här har jag tränat ryggen. Vet ej vilken dag det var. Knäppt..

Blä

Håller på i detta nu att utreda om jag blir utsatt för härskartekniker. Jag önskar nästan det. Ja, men så att man kan sätta fingret på vad fan det är frågan om. Och vad fan man ska göra åt det. Om någon kan vara inkompetent på ett annat sätt så vet de väl säkert inte att de utövar härskartekniker i dennes maktposition. Och nu behöver jag göra nåt för att må bra igen, så jävla less på att känna mig dålig. För jag är inte dålig. Så är det. Jag är jävligt bra. Nåt annat ska inte en jävel säga.

jag är tom bra på att sätta på mig strumpor. Dock inte i samma färg..

Weddingcrasher

Ja då var det bröllop. Innan bröllopet kommer bröllopshysteri. Efter bröllopet kommer återblickar från bröllopet och framtidssnack. Och idag, ja idag är det ett under om man kan ta sig fram i stan utan att krocka in i pensionärer med vimplar eller småtjejer med blommiga klänningar som drömmer om en liiiten vink från Viktoria. Här i lägenheten snarkas det mest på. Och Yama rullar fyrahundrafemtio varv på mattan i tristess. Ja vart ska detta sluta? Nu skiter jag i det här, drar på yoga och går på motfest för royalisterna.

Hos mor & far

Är hos päronen och har fått lite käk. Njuter av deras snabba internet haha..såg lite bilder de hade på datan från vintern. Fatta hur mycket snö det var i vintras!!! Så här mycket snö var det ett annat år minns jag, jag och Sally typ simmade igen för att komma till grinden. Det är kärlek det!
Himla fint hus det här :)

Solig onsdag!

Fyfan vilken fin morgon! Vaknade iofs med ett ryck men då hoppade jag upp och tog en morronpromenix. Ska styra upp mig å möta mammsen för lite käääk. Nu kör jag fan en dag i taget och eftersom jag hade en grym kväll igår så ska den här dagen bli bra! Eller hur? Och så kommer jag ju ha Yamiii i typ två veckor och det ska bli UNDERJÄVLABART! Hihi. Vi inviger med att hon får sitta och uttråkas på jobbet haha...
Nu har jag stekt på balkongen i typ 1,5 timme och jag börjar ana linjer=röda, så måste dyka in i duschen så det inte blir värre. Vi ska ju fan luncha på NK, där får man väl bara vara brun och ha stora rattar för att smälta in?
Söta jävlar ♥

Städdag!

Jag har städat heela lägenheten idag. Skitskönt att ha det fixat! Lagat en god middag med kokosmjölk och ris. Dammsugit och torkat golvet, nu kan man äta middagen rakt från golvet! Skulle ha lurat Petter att göra det..hm. Sista tvätten rullar och jag ska försöka lura ut Petter på en promenad. Tråkigt med såna här dagar men det är najs när det är gjort..Gissa vad jag känner mig som...?
Åh snyft!
hähä...

En måndag i en bil

Den här dagen har jag spenderat i en bil. Största delen. Känns det som iaf. Och inte nån rolig kolla-den-fantastiska-utsikten-och-äta-matsäck-i-baksätet-och-räkna-bilar-och-rita-gubbar-och-somna-så-man-dreglar-ner-bältet-och-få-sovstreck-i-ansiktet-och-vakna-till-liv-och-fisa-ihjäl-de-andra-i-bilen. Utan åka i stressiga stadstrafiken ut och in och bli galen på folk som tutar som tjuriga 15-åringar. Vi fick en grym mathandling avklarad i alla fall så vi sparar pengar till festivalerna och allt bra man hellre vill göra för pengarna!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på skräp på dumburken och äta lite frukt. Ingen stress och ätit dåligt idag. Då blir det morgonpromenix och lunchklass imon! Sov gött (:

Veckans treeeening

Here it goes! Den här veckan kan jag fan stå för!
Måndag: fortsättningsyoga 75 min
Tisdag: egen klass, cykel och core 60 min
Onsdag: fortsättningsyoga 75 min
Torsdag: morgonpromenad 50 min, lunch → ryggträning
Fredag: lite sliten meeen... spinning 55 min!
Lördag: bakis..
Söndag: morgonpromenad 30 min, ef → fortsättningsyoga 75 min
Ah fan. Jag lovade mig själv mer yoga och det har det blivit. Nästa vecka → mer styrketräning ffs ♥

Kvällen

Hej dagboken,

Mitt i mina tankar om tvättbrädor, smulor i sängen, förstoppad hjärnkapacitet, hundhår och fnasiga hälar så tror jag att det finns nåt som kommer tända ens inspiration - igen. Nåt som får en att skratta så där så att det sprutar tårar och krampar i käkarna, så där så att man tappar luft och måste hålla i nånting. Det är gött dä. Men det jag önskar allra mest är en god natts sömn och en kopp mindre stress skulle smaka gott i den sladdriga kistan.

Ta ett djupt andetag som rensar bröstkorgen och smeker ryggraden. Titta inåt och släpp tankar, vardagen, stress, måsten, does and don´ts. Om en tanke passerar, så släpp den. Försök! Man gör vad man kan. Bara man hoppas. Hoppet är det sista som lämnar en människa (ja om man inte är ful och överviktig, då är det oskulden!).

Regn

Skönt med regn. Ja faktiskt! När vädret är lite skit så är det ju jävligt okej att vara lite down. Man får liksom det. Är det sol så är det fy skam att sitta inne eller tänka en enda negativ tanke. Nej tacka vet jag lite regn då och då. Och fyfan vad svårt det var att gå upp imorse. Snoozade och drömde vidare halvvaken i en timme. Var helt mör! Kan ha varit av allt bubbel och vin igår. Eller den där sista ölen? Aja, trevlig student för kära kussen iaf.

Gosar in mig i filten lite extra och sippar liite mer på blodapelsinteet. Snart dags att fixa sig och gå på begravning för Allan. Kommer bli en vacker begravning med många tårar tror jag. Men det vi måste ha i åtanke är att han fick gå bort på det bästa sättet, utan långdragen smärta och med sina nära runt om sig. Det är värdefullt och det är precis det här som kommer ge honom frid där han är nu ♥
Tack för mig.

Knäpp

Fyller hjärnan med Robyn och sipprar på ännu en kopp te. Ska man dra ner arslet till gymmet och pressa ryggen lite? Bläddrar lite i Fitness Magazine för inspiration och varierande övningar.
Men fattar inte, varför kan jag inte sova ordentligt?? Tänker hela tiden att jag ska gå och lägga mig tidigt så jag kan gå upp tidigare och träna. Just nu längtar jag bara till Öland. Vill att det ska vara juli och dags att åka NUNUNU! Bara packa ner konserverna och harembrallerna, alkoholen och dra och njuta av sol eller åska och blixt i ett tält. Vad det än blir så blir det underbart.
Öland -07
Schitzofrent inlägg. Men det är vad som rullar runt i skallen. Kanske därför jag inte kan sova månntro?
Puss.

Ja?

Så vad vill vi? Vad ska vi göra?
Vem fan pallar höra?
Inte är det jag eller du
som kommer lyckas i detta nu
Men håll näsan i vädret så kanske du inte blir trampad på,
illa omtyckt eller så
Blir så less att jag fan inte ser nåt slut
jag vill bara lacka och sparka bakut
Ingen lust och fylld av tröttsamhet
nu ska jag lägga mig, är trött som en get.

Måndagsmodet!

Ååh när jag behöver lite extrapepp för träning så går jag in på lite träningsbloggar. Då kliar det i benen och jag vill bara ut ut och typ springa, ner ner till källargymmet och pumpa eller svettas på en ashtangayoga-klass! ÄLSKAR DET♥
Medans min goda omelett sakta men säkert smälter ner i magen så laddar jag upp för ashtangayoga om 45 min typ. Har ätit alldeles för tätt inpå men shit the same. Har njutit av att vara ledig och inte stressa runt. Åkte förbi Paousan en sväng och det diskuterades och planerades Öland Roots. TAGGNINGEN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA! ↓
Öland roots -06
Året då Emma var så jäävla snygg i håret och
vi åt sojakorv och kikärtor tills vi storknade och
USCB Allstars uppträde och jag blev kär
och Emma smygfotade underbara
Lasse Fabel


Veckans workout

Fast det har varit en stressig vecka så har jag hunnit med liiiite träning. Mer yoga den här veckan förfaan Karin!!
Måndag: promenad ca 50 min
Tisdag: egen klass cy+co 60 min
Onsdag: morgonpromenad 50 min
Torsdag: hann inget, bakis+ klippning & jobb
Fredag: egen klass cykel 45 min
Lördag: morgonpromenad typ 30 min
Söndag: bakis & jobb..
Ja det är viktigt att få med sina bortförklaringar!

Skrattstock!

Ja fyfan. Igår var kul! Skrattstock för hela slanten! Jag tog med rosé, filt, tjocktröja, champagneglas och ett glatt humör (som avtog på kvällen...ehum.)
Egentligen var det för kallt med klänning men ibland måste man
ju bara inviga dem!
Det hände lite olyckor..
Men Johan och Daniel tog hand om varann.
Jag tyckte det var skoj men Adam var skeptisk.
Victor och Sinta hade kul i alla fall. Det var ju bra!
Kvällen slutade väl inte som jag planerat men skitsamma. Min hjärna har kokat
över den här veckan. Nu slänger vi den åt helvete och låter det bli måndag igen så
jag får vara ledig, tjohej!

Stress

Kopp te och skön yogameditations-musik i bakgrunden. Är så jävla uppe i varv och stressad just nu. Vet ej varför eller vad fan det är frågan om. Har en del grejer planerade men det fyller upp min hjärna till bristningsgränsen och jag vill bara lägga mig under täcket och somna om. Ser fram emot lördag iaf. Skrattstock. Det ska bli fint väder och det kommer nog bli överfullt där..woho! Jag har en ny haircut. Jävligt najs. Jag är redo för sommar och rose och lite garv. På lördag alltså. Imorn blir det stress, klass på Gärdet, stress, jobb på Carlings, eventuellt stress efter?
ÅÅhhejjåhåååå....

Tankar på balkongen

Shit vilket gryymt väder! Sitter på balkongen och tittar på alla som stressar gärnet nedanför..höhö. Snart är det jobb och sen avslutning inför sommaren med Carlings. Vi ska ses i en av citybutikerna men får inte veta vad vi som sker. Eller ja, förutom att Wrangler är där och vi får öl och pizza som vanligt förmodligen haha. Spännande iaf!
Ett jobb har dykt upp som är intressant. Det är det enda jag tänkt på i 24 timmar nu tror jag. Ska spåna vidare på det idag på jobbet, bena ut lite frågor och så där, men jag är nyfiken och tänker söka tjänsten. För jag har fan inget att förlora :)
Ser fram emot den här helgen. Vet inte varför, det ska bli okej väder, det verkar hända lite roliga saker och det matchar mitt jobbschema, dessutom kan den inte kännas värre än helgen som varit. Så in med lite good thoughts tack! ♥

Mammsens dag

Mors dag♥
Det var grillat, jordgubbstårta och en söt mor

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0