Trivs.

Ligger i soffan och trivs. Ja det är lördag och sol ute och jag borde göra det eller det. Men det blåser så jävligt i Malmö idag så jag tänker inte gå ut mer idag. Vi har besökt Garaget där Tjejjouren serverade veganvåfflor till brunch. Vi kom sent så vi fick håva i oss den våffeldeg som fanns och mackor med örtsalt på. Jey!

Men jag måste säga att jag trivs att ligga här i soffan. Kroppen har äntligen börjat tina och jag ser fram emot lite lone-time, plugg och läsning. Kanske träning vem vet. Sugen på att göra matpaj och baka en banankaka. Vi får se vart man tar vägen. Den som lever få se.

Vem bryr sig om tiden ens.

Tung dag

Ja, idag var inte riktigt min dag. Ojade mig imorse och spydde lite galla över tentor, omtentor och jävliga datum i kalendern. Nu är det lite för mycket för mig. Fantastiska kvinnodagen är imorn och jag vill göra för mycket saker i helgen för att kunna klämma in plugg. Fanimej.

Solen tittar fram ibland men främst jävlas Skånevinden med mig idag.
Cykelturen till Emporia höll ju på att bli det sista jag gjorde idag. Det blåste på sniskan så jag höll på att åka ut i bilvägen ett antal gånger. Ja, vinden hånar en förjävligt idag.

Har tagit många pluggpauser idag medan jag försöker kämpa mig igenom en bok på engelska om hushållsarbete i Europa.
Nu är det dags för nästa, nu ska jag köra spinning och ABS tills kroppen inte pallar mer. För då ska jag bada.

Haj.

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0