Oooh lala!

Tjingeling!

Mysig solig dag idag, aaaskallt bara. Tur att man har en snygg jacka och fin mysig mössa rå :D
Sitter hos Paou å pillar yama på magen medan Paou förlänger Jessicas hår.
Imorn ska jag ha Zorro hela dagen. Myspys :) ska dra på mig varma mysiga kläder å kasta pinne i vattnet i all evighet! Kuljuul!
Imorn blir det middag hos Danne. Hoppas det blir av bah, Jag e hungrig redan nu Danne! Kom igen!



Känns som att allt e som vanligt. Fast det är lite annorlunda.



Vååågen för lönen!

Det är onekligen en najs känsla när 3 lönebesked dimper ner i brevlådan en fin fredag som det var. Mm :)
Det är däremot en onajs känsla att jag har ont i kroppens alla muskler och ont i huvudet av flätorna som bonus på det. Skulle offra min strumplåda för en helkroppsmassage. Skulle va sååå skönt. Och nån som kunde klia mig i håret. Maaah mäktigt! Någon får gärna trolla bort blåsorna i munnen och lösa gåtan med min broskklump jag har vid nyckelbenet som går att röra på. Det må vara mitt partytrick men man vill ju gärna veta vad fan det är frågan om!
Aaaany who, ha en grym lördag! Det ska jag försöka ha iaf! Lite vin blire på det här iaf.
Nyp i kinden!

Höstdag!

Är aastrött. Precis kollat på That´s 70´s show och Zorros matte har varit här och hämtat honom. Zorro är en 7 månader gammal border collie och är såå klyftig! Han tränas i freestyle och agility och är skitduktig. Jag tycker det är häftigt att han lyssnar på mig oxå och jag kan få honom att spinna och backa och buga and so on :) vi spenderade hela dagen tillsammans, på dan har vi varit vid vattnet i Rålis och kastat pinne i evigheter sen gick vi en promenix. Kom hem och medan jag duschade fick han knappra på en hemmagjord frolicrulle som verkade uppskattas! Vi mötte mamma och åt lunch i Humlegården och tittade på alla hundar som drog och skällde på varandra medan Zorro satt ståtlig som en kung framför en hög med pinnar. Ser fram emot nästa vecka med Zorro!
Man blir trött av promenixer, intryck och ljud. Så nu ska jag ta tag i mig själv, åka och köpa hår så Paou kan göra klart det sista ikväll och köpa lite vin på vägen hem. Möta pappa på italienarn på mysig middag eftersom mamma e på tjejmiddag och han ska slippa käka McDonalds och glo framför tv:n. Dessutom är det trevligt att umgås med honom! Sen ska jag rulla över till Paou och dricka vin och..vem vet vad man gör av kvällen. Ledig imorn iaf, det är allt som räknas.
SOL OCH ORANGEA LÖV TILL ER ALLA♥

Jahaa

Hade ett grymt bra hatiskt inlägg om fru Anna Anka som jag skrev igår, laddad till tårna! Sen dog batteriet i datan å allt blev bajs. Suck. Hatet kommer nog tillbaka snart :)
Hade ett skrivsug. Nu lugnade det sig lite. Ska till Hornstull på yoga nu! 
HEYSVEY DIN ROLIGA GREJ!

Tjuvlyssnat..!

Hört på pendeltåget någonstans mellan landet utan mottagning och civilisationen:
En tjej och kille har precis gått på pendeln och småpratar lite.
- Imorn ska jag gå på bikramyoga för första gången, säger tjejen.
- Jaha, vad innebär det? undrar killen.
- Man yogar i bastuvärme typ och man skulle ha med sig vatten, två handdukar och man fick absolut inte yoga naken! 
- Hm, tror du man får yoga i Borat-baddräkten!? 
Och med detta tackar jag för mig för nu ska jag äta en god sallad med bulgur till lurre.

Praa skit

Trög dag i dag. Tvingade iväg mig själv till gymmet för lite mysnybörjaryoga. Imorn blire hela härliiga 75 min fortsättningsyoga :) 
Har en bra känsla i kroppen. Bra vecka på jobbet, känns väldigt kul just nu, har en myshelg att se fram emot. Jag är då inte som alla andra barn. Jag e ledig i veckorna å jobbar på helgerna. Så det blir öppning hela helgen meen har höjdpunkter att se fram emot efter jöbbet. Dessutom e jag ledig nästa helg och då kommer dessutom Malin hem :D Har iofs verkligen inga inga inga pengar men jag har pasta och ketchup. Allvarligt.
Har kollat på en grymt intressant instruktionsvideo om hur man ger tjejer helkroppsorgasm/sprutorgasm. Jag var i anteckningsmode och för Petter var det vanliga fredagsfilmen. 
Imorn ska jag försöka styra upp mig för morgonpromenad (!!!) sen lunch med mor, lite najs svettig yoga och sen middag med Paousan å kanske en film å massa fletning. Wiie! Hoppas det blir mysig höstsol. 
Så den braiga känslan håller nog i sig i helgen. 
Kram och nyp!

Vad är tiden värt?

Kom hem nyss, ätit ett sånt där gott svenskt höstäpple. Dem är to die for. Knullar i munnen(tur att mamma inte läser min blogg..). Funderar på att göra lite mat och ska sen te Paouan å fortsätta me flätorna. Om hon mår bättre såklart.
Funderat lite över tid, vad har förändrats med tiden egentligen? Och hur har man själv förändrats? Ett år sedan finanskrisen. Åtta år sedan 11 september-attacken. Två år sedan jag slutade gymnasiet. Sex månader sedan jag flyttade till min egen lägenhet. 30 minuter sedan jag funderade över min framtid, igen. Och samma dröm jag har haft sedan okänt år tillbaka kvar. Den som jag skulle ta tag i efter gymnasiet. Jotjena. Däremot har jag min egen lägenhet som jag drömt om i så många år! 
Jag vet att jag har förändrats på senaste år, i och med det har man glidit ifrån människor men hittat nya. Men det är intressant att fundera vart man är om ett år. Vad man gör, vad man tänker på, vad som gör en lycklig, vad man retar sig på, vem man helt enkelt är. Det jag hoppas främst är att jag ska ha gjort något roligt inom ett år. Något av det jag vill.  
Äh fuck it. Jag hade en tråd med jag tappade den.HUNGRIG!

Kärlek?

Kärlek. Något jag funderat och diskuterat närmaste veckan. Jag minns svagt hur jag kände första gången jag var kär (ja, nu låter jag som en 50-åring, men låt gå för det.) ,det var fyrverkerier, fjärilar i magen och honung i bröstet. Helt underbart helt enkelt! Det kändes som att man blommade upp hela jag när man träffades och man ville aldrig vara ifrån varan! Good memories!
Okej. Men hur ska det då kännas idag? Var det jag en gång kände bara ren tonårsförälskelse? Hur vet man nu att man är kär? Jag har alltid tänkt att man bah känner det när det väl kommer! Men är det verkligen så? När man blir äldre, handlar kärleken mer om att trivas ihop med någon, att känna trygghet eller att kunna skratta ihop? Att säkra en framtid ihop, tro att man inte kan hitta någon bättre eller bara för att slippa vara ensam? Kanske har det blivit bekvämt att ha någon man känner utan och innan och det förutsägbara livet blir bara en trygg vardag att komma hem till? Vad vet jag.. men det jag vet är att jag vill ha blixt och dunder! Jag vill känna den personen nära mig hela tiden, vill klämma och krama och bita på.. 
Är det för mycket begärt!? Hur fan ska man veta vad kärlek är när folk bara kläcker det ur sig till höger och vänster!? 
Vid det här laget vet man vilka vänner man älskar och vill ha i sitt liv. De ovärda vännerna faller ju ur ens världsbild förr eller senare iaf..När vet man när man är kär i en person? Ska det också ta 21 år? Eller mer..?
Annicka Norlin skrev att hon var trött på hur folk missbrukat ordet kärlek till vem som helst och att hon vill höra de tre orden ca 3 ggr under en livstid. Hon vill känna att hon har kämpat för att förtjäna de orden. När man då får höra det ser man nog ett starkt gudaljus bakom den personen, hos gosskören klämma på utav helvete och vinden viner i ens hår likt Carolas fångad av en stormvind och man har aldrig varit snyggare än just det ögonblicket. Hm. Det vore nåt.
Annicka sa även att hon inte tänker förklara sin kärlek för någon förrän hon hittat nya ord, ett substitut för "jag älskar dig". Jag väntar på den dagen Annicka och var vänlig och bifoga en manual så man hajar hur det här alla snackar om funkar och känns egentligen..

 

Love - like a punsch in the head?

Fredagsmys!


Vacker dag. Ingen aning vad den bjuder på. Den har startat bra iaf.

Every day is a sundaayy

Juhu. Sitter i Huggis och har precis ätit goooda äggmackor med kaviar. Möms. Ska väl dra mig hemåt. Verkar vara grymt väder! Najs :) Å självklart missar jag yogaklassen som jag planerat att gå på. Samtidigt som vanlig SatsYoga var så var fortsättningsyogan på SATS Zenit UTAN kö! WTF!!? Händer typ aldrig. Å självklart hinner man inte gå på den iaf. Maha, nån där uppe har roligt på min bekostnad just nu känner jag.

Pendlar mellan glad och bajs. Träffade Robert en snabbis igår. Skönt, å bara prata lite skit, få tankarna på nåt annat, försöka bena ut andras problem. Dagen ser ut att bli trevlig. Ska kanske åka ut till Filippa med Paou senare. Kul, sällan man träffar Filippa nu för tiin. Man kanske skulle ta en långpromenad å låna en bok på bibblan som jag velat så länge! Måste ändå hem å dyka ner i pluggboken..Läxorna måste göras! Haha, shit, att ja inte fattade att jag skulle sitta här igen som i gymnasiet och leta motivation ( och ja, det är just motivation jag pluggar..) till att göra läxorna.

Har faxit varit bra och tagit tag i mig själv den här veckan. Eller ja..så där iaf. Har varit lite trist vecka, inte gjort så mkt. Men fått upp lite grejer i lägenheten som jag ville, Nicklas var en ängel och bah tog tag i det, precis som en wannabe-snickare ska göra! Närå, jag uppskattar det han gjorde så sjukt mkt, älskar min lägenhet mer och mer nu. Johan ska hjälpa mig på sönda, jag har hittat på små sysslor åt honom med, finns alltid nåt kul att göra i lyan hähä. De andra viktiga punkterna på min lista var att plugga och dela ut lite cv:n. Plugg blire väl nu tror jag. CV-rundan blir imon.

Sen saknar jag Malin faxit. Jaa, redan..Saknar måndagsmiddagarna, saknar att hon blir stenfull och glad när vi e ute. Saknar att man kan prata av sig massa och hon lyssnar. Saknar att hon kan vara glad och klämma till ett skämt fast nåt bekymrar henne. SAKNAR HENNE BAH!




Malin, om du inte hittar nåt jobb i Norge, så kan du få bädda min säng, ända fram till jul :)


Värt?

Alltså, ibland när jag vaknar så kan jag få ett grymt sug. Ett sånt där sug som kan få en att skutta upp ur sängen, kasta iväg filten så att den river ner blomman i ett krasch, komma fram till kylskåpet och inse att filen är slut och att sojamjölken blivit dålig...men det finns ändå något som kan lysa upp min dag. Makrill i tomatsås. Det ska vara ICAs egna på en rutbrödsmacka med lite avokado och örtsalt på med en kopp te till. Köket må lukta sur fisk i oändlighet pga att man missat någon liten fläck som ligger och gror någonstans, spiller man på bordet så får man bränna upp det, får man det på kläderna får man slänga dem. Man kan inte prata med en annan levande varelse för då dör dem av ens kadaverliknande andedräkt, minst av allt pussa någon. Om man så mycket som öppnar munnen så kanske grannen ringer fastighetsvärden pga avloppsläckage..Ändå är det något som får en att ta en stor tugga av den här fantastiska, salta, mumsiga mackan. 
Det finns för och nackdelar som med så mycket annat. Men det är värt uppoffringarna och jag blir glad av det. Kan det vara värt att chansa och hoppas att man inte spiller på favorittröjan, eller hoppas att grannarna inte är hemma? Tänk om jag aldrig hade smakat den här mackan, förstå vad jag hade gått miste om. Även om allt annat rasar samman är min makrillsmacka bestående genom allt...Den kan ge mig en fantastisk känsla.
Är det värt att ta tuggan? Vågar jag? 
Hm.
Vad är det värsta som kan hända? Om den har gått ut kan jag ju..slänga mackan.

Dagens...

..mode:
Magont. Tung känsla i bröstet. 
Peppad att ringa och skälla ut fastighetsvärden. I know my rights!!
Svintrött. Dålig sömn.
Ont i foten. Trampade på glas i lägenheten ( vart fan det nu kom ifrån!?)
Har tagit beslutet att köpa en naajs jacka idag.
Kul ikväll förhoppningsvis, alkohol och dubstep.
Längtar på nåt sätt till nästa vecka, 5 dagar no stress, no work. Ska få saker gjorda, fixa lägenheten, storstäda, fläta massa om min privata frisör har tid.
Lite stress över presenter till diverse fantastiska människor som är försenade som alltid..
För övrigt, eftersom jag inte nämnt det än: 
Grym födelsedagsfirande för Paou i onsdags! Jag njöt typ av dagen lika mycket som henne :) vi åt gryymt god tacos, fikade i solen, drack lite (!) på kvällen, vita ryssen var självklart närvarande! Weyheeyy! En grym dag helt enkelt. Pigg och glad var man klockan 8 på personalmötet oxå :)
Dags att ta tag i mig själv! Powernap kanske?

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0