Bra start - pissig forts på dagen..


ska inte sprida en massa dålig stämning. Det är kul att få post tycker jag! 
Men inte de breven man vill riva i en miljard bitar, spotta på, hälla syra på, lägga en klick, en klunk och köra över med en traktor. På plats. Bäh.

Nae, plus att jag mår sämre - igen. Och måste ha klassen imon - igen. Blir så jävla less, blir ju aldrig frisk, noll motivation mer än pengar, å då snackar vi riskornspengar. Uh.

Mysdag imorgon med underbart väder, fira Erik och höra på komik på Långdolmen. Picknick, brie och jäger ( ja, inte för mig utan för födelsedagsbarnet). Hoppas Victor känner sig lite gladare imorn och att jag hittar nåt najs å ha till mina turkosa brills!
Imorn plockar jag fram Poco Loco shortsen och lägger vinterjackan där ist - må den aldrig se ljus igen!! (om jag inte åker till snö och åker blades, då är det såå värt...annars...nä.)

Random Bollywoodfilm på ettan. Funkar att somna in till :)

Troett..


...kvinna. 

Ska upp och tvätta sju imorn enligt min tvättid. Mjaja. Blir runt 9 blire tror jag. 

En man bajsar på min toa.

Blåbärssconesen e slut :( påminn att köpa soygurt så Nicklas kan äta dem nästa gång!

Det luktar fantastiskt av regnet.

Sushin på Sushibar vid Medis smakade guld efter ett glas vin på Beyond Retros fotovernissage.

Fick en kort stunds njutning av det fallande regnet i Stockholm och hur vacker staden faktiskt är på tuben mellan Slussen&Gamla stan.

Gillar mina nya turkors solisar á la 50tal!

Jobbade skiten ur mig själv idag, är nöjd. Pepp för jobb imorn!



Är imponerad över hur jag kan få mitt händelselösa liv och låta intressant och vackert. Gunatt!

Onsdag

När det börjar bli fint väder så har folk verkligen TOKKOLL på hur vädret ska bli, dag för dag. Syns det minsta lilla moln 
på väderleksrapporten i tidningen så darrar underläppen på läsaren. Vi blir helt fanatiska! SOLSOLSOLSOL! Annars kan vi ligga inne under täcket lika bra.

Igår kände jag mig som en tant, var ute i gamla stan me emma å fika på bögkafet ( förlåt, men d namnet har fastnat i mitt
huvud, kaffekoppen off course, mysigaste fiket i gamla!) å kolla affärer. Livsfarligt att gå in i en t-shirtaffär på den långa gatan. IIIH! Jag klarade mig oskadd ur, men emma fastna i nätet, mohaaa. Iaf, efter att ha mysit ett tag me Emma, gick jag hem å tog en powernap å hängde me Johan sen. Orka att jag behövde en sån för att fixa kvällen  :S. Jag skyller på att jag är sjuk!  Hoppas dessutom att emma minns vår deal - hon får inte banga nuu!

Gjorde grymma blåbärsscones igår. Är grymt nöjd, ALDRIG bakat bröd själv och speciellt inte i gasugn. Men det gick toppen och dem är ljuuvliga med lite keso till morgonte. Dessutom väldigt nyttiga, recept från Fitness Magazine, where else liksom? 
Johan och jag åt sconesen med te igår kväll. Vuxenpoäng, täck som fän. Han börjar dessutom konvertera till keso på macken, är han inte duktig!? 
Saknar Svennis. Skumt att inte höras av ofta som vi brukar...

poss!

Dagens sociala kunskaper?


Alltså, om man har ett arbete som innefattar en hel del kontakt med människor, på all de olika sätt som finns,  bör man inte ha NÅGON form av intresse för människor då? Eller social kunskap? Openminded? Tolerant och förstående? Är det här
nåt man får utbilda sig i eller ANTAR arbetsgivarna att de människorna har en skvätt av social och trevlig i sin personlighet? Oj vilken konstig svenska... Anyway - ANTA INTE.

Jag har bevittnat att så är icke fallet. Faan, folk bör tänka en extra gång om de väljer ett yrke där man har regelbunden kontakt med andra människor DAGLIGEN, att man bör ha lite vett i sig och vara vänlig och hjälpsam och inte otrevlig och lägga på luren i örat på sin patient. Gah. Jag har själv jobbat i serviceyrken och hjälpt de mest ointelligenta, girigaste, elakaste människorna med ett leende på läpparna och ett lugn i rösten. Det har jag valt själv, när jag satte på mig den blå-randiga skjortan och knäppte fast namnskylten på bröstfickan i omklädningsrummet. Man vet vad man kan bemöta under dagen.

Jag är hellre sjuk än betalar en läkare att vara sarkastisk och otrevlig mot mig 
när hon från början inte tror att hon kan hjälpa mig. 
Punkt.

Galna på matlagning!

Sjukis kvinna!

Asså ere fakking svininfluensan på g elle!??

Från att ha varit lite småsjuk till å från i en och en halv vecka så vaknar jag heelt förstörd idag. Vad i hela fridolf!? 
Victor kom iaf förbi, charmig som han e för att äta "tidig lunch" klockan åtta helt nynuppad och mysig. Vi käka frulle, invigde balkongen med de nya underbara möblerna i solen :)  Victor hånade en kille som hade en bil stor som en tånagel, som inte kunde fickparkera. Sen fick han kärringstop, då titta vi på varan och konstaterade att ja - han var kass!

Härligt att vakna med kylen full med mat för en gångs skull, med en känsla att jag gjorde gryymt bra ifrån mig på jobbet igår, de få kunderna som kom in var jättemysiga och gjorde min dag. Myste me päronen efter, käka mumsig italiensk frutti di mare pasta och har härmed prickat av andra restaurangen nedanför mig. Bara Linas bar kvar å förväntningarna stigerBAMBARADAAAM! 

Petter och jag satt vid vattnet och såg solen gå ner i Skarpnäck (yao), två tjejer tog premiärdoppet och lekte idol. Förvånandsvärt fina röster hade dem! Skön avslutning på en fin dag. Och vakna upp med sol i ögat, man får ju fan inte klaga..!

Ah shit, tänk om man hade vettigare saker att skriva om. Vem bryr sig om mina balkongmöbler eller hur lycklig Victor e efter han varit hos ett pök? Well....I do. 
Saknar Ajja.
Måndagsmiddag me Mauliiin idag weheyyy!


Vila vila vila - te te te!!!

Snorig puss.

Ännu en dag in pärädajs.


Varit på landet ett par dagar, tänk att ett par dagar kan göra så mkt! Ville inte bara lägga mig under täcket
utan njöt av stillhet, tystnad, frisk underbar luft, god mat, bastu, utedass å  eld i öppna spisen. Lugn.

Shit vad jävla mkt det är i huvudet. Behöver fan en hjärna till att lägga över lite tankeverksamhet på för att palla ta in fler tankar. Typ som för mkt Oboy...hm. Har en sån längtan efter radikal förändring, att nån släpper en bomb rakt över min 
verklighet och spräcker mitt mönster som jag inte ens har. Att nån ger mig världens största projekt att kavla upp ärmarna och bara tokkäka upp! Eller att bara dra iväg, utomlands, med eller utan någon. Jobb eller inte jobb. Får andas vacker luft, få skriva, fota, promenera, träna. Få hjärtat att slå av någon vettig anledning. UTVECKLAS. Skita i allt och alla som ändå 
bara existerar när det passar sig. 

Vill inte komma för nära för då kan det brännas, vill inte komma för långt bort för då ekar tomheten. Lilla landet
lagom ehum? 

Ångest inför sommaren, längtar bara till Öland. Vill ligga på landet, stänga av mobilen och aldrig behöva komma tillbaka
till civilisationen. Igen. Rusta upp med god mat och samexistera med mördarsniglar, mygg, fästingar och myror. Just nu
är det bättre än stressiga och elaka stadsavgaser.

Bläu.
Lägg ner all negativ stämning fö fän, nu ska jag dricka te i solen på Långholmen.
God jul!


enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0