En måndag

Ja då var det en måndag. En måndag som så många andra. Jag tänkte vara spontan idag. Så jag bokade tvättstugan på väg hem! Tänk, hur man kan spåra ur en måndag som denna. Har ägnat några tankar till min Paou som finns där borta någonstans. Men till synes så existerar hon inte, inte på stora webben och inte i sitt hem, jag sträcker mig men når henne inte. Vart är hon? Känns inte bra.
Läste ett mail från Daniel och hjärtat kramas om. Tänker på sommaren och hur kul jag tänker ha med honom då.
Irriterar mig på att jag inte hinner med tiden. Varför tar torktumlaren så jävla lång tid när skiten ändå inte blir helt torr iaf!??! Varför kallar dom då det programmet extra torrt undrar jag?!
Aja tur att man kan vända blad till en ny dag! Imorgon är det ju tisdag och då ska jag ju vara på jobbet tidigare.
Tur att man har saker att se fram emot :)

Funderande torsdag

En torsdag. Bara en vanlig torsdag. Pannkakstorsdag. Jag har städat lägenheten, varit på vinden och slängt upp massa skit. Julskit å sånt. Sköööönt. Känner mig lite rastlös. Lite..hm. Vene. Lite så där. På en höft.
Längtar efter resor. Tänk om man kunde resa bort varje helg? Så skulle veckorna kännas lite mer spännande, skulle ju nästan kännas som att när man jobbar så "mellanlandar" man bara, för att sen resa iväg nästa helg igen. Hade pengarna droppat in som morgontidningen så hade det varit häftigt.
Nu ska jag packa ner mig själv i sängen. Först packa ihop träningsväskan - dags för morgonspinning imorn! Måste rota fram någon ny uppvärmningslåt. Tydligen är folk redan trötta på den jag har haha. Kanske är det deras morgonhumör ;)
Gonaatt

Hej Oslotown!

Har hamnat i en liten lägenhet i Oslo. På gatorna luktar det eldat, luften är kall och kvarteren liknar husen i Notting Hill. Vi har promenerat och fikat, smidit lite planer och handlat öl på Kiwi. Sjukt mysigt att vara här. Lägenheten är ju en dröm! Varför finns inte såna i sthlm!?? Finns de så kostar de ju skjortan.
Att jag inte åkt hit tidigare! Ska fan se till att åka hit fler helger. Ibland Ikväll blir det räktacos och öl :)
Imorn ska vi åka skridskor och sen bär det av hemåt. Om tågen vill gå.
PUuuuuuussss!

Älskade träning

Fy fan vad jag har saknat den här känslan, att vara slut i kroppen, känna att man är lite mör här och där. När man vet exakt hur illa det kommer vara i armarna om två dagar. Jag kommer varken kunna torka efter mig på muggen, klia mig på hakan eller kramas. Men...SÅ VÄRT! Åh, jag ska fan aldrig bli sjuk. Aldrig i helvetet! Man missar ju massa endorfinkickar! Och lycka! Amagadd! Blev dessutom ännu bättre att ha pulsklockan idag. Bodypump 55 min=390 kcal. Jävligt gött. Och då kände jag väl att jag kuunde ha köttat på lite mer faktiskt. Jag menar, det är så sjukt mkt reps på de klasserna att man ibland inte har en blekaste vad man ska slänga på för vikter inför nästa övning. Jaja. Ilandsproblem kom och häng mig.

Jag kommer sova som en stock nu. Planerar redan för morgondagens yogaklass och, vem vet? Kanske blir det lite morgonpromenix på det hela? :)


Yeapp

Kanske är det dags att bara köra på nu? Leva som fan och göra precis det man vill? Just nu? Stoppa en bra känsla i magen och gasa? Vore ju bra. Skulle ju behövas.

"Du vet, man får inte va så känslig"

Hemma

Då var man hemma igen. Efter en vecka till fjälls. Det har varit sjukt kul, grymt å åka massa, basta, dricka lite och hänga me goa människor. Spank u guys.
Men en massa jävla tankar har börjat veva runt i huvudet också. Saker som man tryckt undan har kommit upp till ytan. Men jag har också kommit med insikt med vissa saker, gillar ett nytt liv som kanske kommer och är lite tveksam inför det jag vill göra men inte gör. GAh, I could go on forever.
Man kan väl säga att någonting avslutades den här veckan och nåt nytt börjar gro. Ibland behöver man lite distans för att komma närmare. Närmare sig själv och situationer. Men den starkaste känslan har dragit över mig idag, Sven åker bort i 5 månader och det känns i magen att jag kommer sakna honom nåt så sjukt mycket.
ledsenkille31 ♥

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0