Filmtajm

Dags att kolla film. På smällen. Hahah vet inte vad det är med mig och den filmen. Nåt knäppt är det fan. Dagens prutt går till Paou för att hon lämnat en påse med odentifierat kaffebröd med socker och vaniljkräm på som jag får dåligt samvete för om jag inte äter upp. Tänk om det bli dåligt!?
Godnatt

Sziget pepp!

SZIGET 2010 PEPP!!!
Snart är biljetterna kirrade. Snaart.


Sovdags

Nu ska jag fan sova och imon ska jag fan må bra! Jävligt bra! Vad fan händer med träningen!?! ÅÅÅH!!
Steg nummer ett: Morgonpromenader. Prio ett. Får ej misskötas. ICKE!
Steg nummer två: Ett shapepass och ett yoga-pass minst i veckan utöver egen styrketräning och spinning/egna klasser.
Steg nummer tre: Kosten!!! Uteslut och ändra påfyllningsrutiner efter träning.
Boken Stora boken om styrketräning är beställd och nu är det bara att köra! No fucking ursäkter. Om inte annat så måste min kropp vara stark om jag ska palla festivala en vecka i Ungern. Ehum. (:

Pettsors tattooo

Igår tatuerades Petter och jag var där och metaforiskt höll honom i handen och fotade bloddropparna.
Jag bläddrade lite igenom tatueringstidningarna och färgerna på den i mitten är ju att döö föör!! ÅÅH!
När jag har pengar så jävlar..jääävlar!
Pettsor var lite trött efter, så han släpade med mig och käkade och lämnade deklarationen.
Sen hamnade vi hos hans far på Åsögatan och tittade på en bajenmatch. Jag drack vin för att härda ut.

The Sounds

Diesel bjuder BC:s och JA:s på jobbet till The Sounds på torsdag. BJUDER!! ÅÅÅh jag vill också gå!! Istället kommer jag få jobba. Snyft. Isåfall tänker jag bomba högtalarna med The Sounds till Bik Bok tittar in med rynkad panna.
Det är synd, såna här tillfällen påminns man att man inte är lika värdefull som extra i en del ögon. Men självklart är det najs att de bjuder på den grymma spelningen på Debaser, jävligt givmilda jeansmänniskor. Men det hade ju varit mer najs om Kakan fick gå, håller ni inte med? :)

Grillkväll!

Idag blev första parkgrillningen!
Ja, jag ska inte ta åt mig nån ära för initiativ eller inhandling eller så..hängde mest på. Hade ingen ork att ordna och styra folk till ett place och så. Och iom Paous psykbryt på mobilen som pep konstant med knäppa frågor om dresscode (ja, i princip), vad man ska ta med, vilka e på, ska ni ut sen och så vidare så är jag nöjd över det beslutet. Det var mulet och kallt när jag kom ner, men sojakorven låg på grillen så jag var nöjd. Det var trevligt, vi var duktiga som höll ut trots hårda vindar och voffiga Yama ;)
Nu ska jag krypa mot sängen. Imorn är det möte med ta på Sats och sen lunchklass och kanske hänga med Petter när han tatuerar sig.
Godernatt.

Beyond Retro

Nytt Beyond Retro i Zinkensdamm! De hade invigningsfest för få lyckligt lottade med en gyllene biljett i handen. Festen var på min födelsedag, 23 april. Hade varit ett najs sett att fira att man blivit tant, dra strumpbyxorna under rattarna och på med stödstrumporna och rulla över bron till Stockholms mest förorenade gata. I would loved it!! Såg ett klipp från invigningskalaset. Det sprakade av korv med bröd, klänningar i alla mönster och färger, killar med rockabillycut och lakritspipa i munnen. Jag hade älskat det. Synd att man inte är kändis och fått en inbjudan på lådan.

No more skjuta fram!!

Nu är det dags att ta sig i örat fan. Jag skjuter fram saker som faan. Den här veckan MÅSTE jag dela ut CV och pusha det här lite. Måste hitta nåt mer extrajobb. Känns surt å sitta å glo här inne när det är så fint ute men vi har ju varit ute me Yamsen en sväng! Och ikväll kanske det blir lite grillning. Very najz.
NununuNU ska jag börja skriva lite. Fila lite och se vad jag kommer fram till i CV:et. Om man e nåt å ha haha.
Puss!

Mommo

Idag har jag skänkt en tanke åt mormor som bor där borta längst gröna linjen. Där hon blir allt annat än bättre.

Firandet

Födelsedagen blev najs. Istället för att mala sönder era ögon/öron så kommer ett bildregn. Grymt va? :D
Dagen började med lyxig frulle på sängen.
Mötte upp Paouan i solen.
Yami va såklart med!
Jag fick grymt väder på miiiin dag!
Paousan gjorde sina famous muffins och snodde lite ur smeten. BUSTED!
Efter hundra års fixande drog vi till Pizza hut för lite lyxpizza.

Sen fyllde vi på med alkohol och Nicklas gjorde svanar och sen drog vi till Bysis.

Vi hade snygga dojjor dagen till ära.
Och dansade oss lökiga.
Vi var kärleksfulla när vi shakeade.
Vi skakade rumpa till stängning och jag somnade perfekt onykter i en varm säng.
Muffinsarna var grymt goda och kommer nog smaka gott till frukost imorgon.

Jag & Paou dukade om till släktfika i lägenheten.
Nu är jag trött och sjuk. Den fina lyktan från Kicki kommer lyser hela kvällen.


Födelsedaaag!

Solen skiner, Yama har aldrig varit sötare, frukost på sängen, en röd ros, vaniljhjärta med ljus i, mysiga planer - JAG FYLLER ÅR! Grattis på mig!
Nu ska jag städa upp efter monsterfrukosten och möta Paou i solen med lite kaffe. Ååh. Mysig dag, hoppas det håller i sig hela dagen. Man får ju faxit en egen dag varje år och den ska man fan njuta av :D

Det är frugan...

Klurigt att hitta restaurang till oss på fredag när jag fyller år. Vad vill man äta? Vad får det kosta? Vill äta på nåt mysigt ställe när man väl går ut men det måste funka för alla ekonomiskt. Meen lönen daskar ju in i brevlådan på fredag hihi. Hoppas jag.
Fridays? Pizza hut? Mälarpaviljongen? Hermans? McDonalds?
:S

Fyfann.

Okej. Jag är vaken. Men jag är en zombie. Fyfan. Har verkligen kläämt i mig en kopp te. Klämt!
Usch. Jag måste släpa ikea-påsen ner till tvättstugan å rasta hårbollen. Min nacke e mos och jag tror mig se snöflingor utanför fönstret. Händer det här verkligen?
snaaark...

Kameran har anlänt!


Åh min kamera har kommit idaag! Så happyface :) nu ligger den på laddning och Yama ligger i mitt knä i barstolen. långt från golvet va, Yama?
Najs väder, blivit lite fika me Paousan och kikat in i hennes lägenhet som renoveras. Åååh det kommer bli såå fint hos henne. Är nästan lite avis, men fan vad hon är värd det! En fräsch, ny lägenhet alltså :)
Ska pula lite med mitt cv och sen blir det lite ashtangayoga i underbara Hornstull så här på måndagseftermiddagen.
Hoppas du/ni har en grymt härlig dag!

Dessa söndagskvällar..

Söndagkvällar. Jag kommer ihåg när man hade en normal rytm i livet, i vardagen. När man gick i skolan tex. Söndagkvällarna spenderade man alltid framför datan och tv:n. Det var alltid Parlamentet och Beck på fyran. Vi brukade gå/cykla och skjutsa varan (ibland även ramla i ett gupp vid en parkeringsplats och skrapa upp hela kroppen..) ner till Ica Format och köpa godis och sen skyyynda skyyyyynda fort som faaan hem! För inte faan kunde man missa Parlamentet på tiden när Magnus Betnér och Robert Gustavsson var med varje söndag och käftade över partifärgerna.
Nu känner man fortfarande söndagsmodet på folk. På facebook är typ 23525 online på chatten (ja, jag har inte msn på datan...annars såg man jävligt tydligt där med på söndagkvällarna :) och allmänt mys på allt och alla. Alla me snubbe/tjej hänger med den och snaskar lösgodis ur prasslande påsar.
Jag jobbar typ alltid söndagar men jag känner ändå den där myskänslan på söndagar. Det är ofta jag inte känner att det är fredag eller lördag - fast alla man pratar med knappt kan prata för att käften är full med bakispizza - för att jag har jobbat/ska jobba.
Ja, det var bara en tanke. Så här på söndagskvällen.

Whats up me bloggar??

Tänk hur mycket tid man (eller man och man ehm...jag?) lägger på att läsa andras bloggar. Tänk att man väljer att läsa om andras liv och drömma sig bort en stund. Att man kunde lägga upp färgglada, hjärtkramande vardagshistorier som Elsa, eller grymt inspirerande outfit-bilder som Victoria? Ja, jag håller tom på att missa kl 11-spinningen för att jag fastna med morgonteet här. Haha.
Nu måste jag byta om och skutta iväg. Första ska jag pussa lite på sömntutorna i min säng...

Rastlös

Fan jag blir rastlös som en jävla galning!!! BAAAAH!!!! Jag drog med mig Yama efter jobbet och mammsen och promenerade runt Edsviken. Mys. Smugglade in Yama på vernissage och tittade på virkade verk och mosaikfigurer. En bild såg ut som hämtat från klipporna vid vattnet. Underbart.
Så i väntan på herr P är jag rastlös. Hm. Yama ligger helt slut i soffan efter att ha skällt ut varje Sollentuna-hund spytt en liten gul fläck.
Jag kanske ska upp på vinden och slänga upp vinterdojjorna. Inte fan vänder vädret så mycket igen? Jag vill ha plats för mina sneakers å Converse fö fan! Och upp med lite onödiga grejer...plocka fram röda blockljus inför kvällen.
Alla gillar en tempur-kudde. Det här kunde va en reklambild :)

Random eftermiddag

Jaha. Vad sker. Man bör ju träna lite. Röra på fläsket. Ska man gå på spinning? Shape? Bara riva av ett kort corepass? Hm. Lite för trött för fria vikter. Precis lagom taggad för spinning. Brukar inte vara så många på shapeklasserna på Stadshagen.
Lite russin och cashewnötter så e man pigg igen!!

Deal!

Skjuta opp

Shit. Jag, liksom många andra, är jävligt bra på att skjuta fram saker. Den här veckan fick jag för mig att jag jobbade rätt lite (så var inte fallet, positivt egentligen hehe..) så jag tänkte ta tag i saker. Typ ↓
→Betala räkningar som kommer konstiga tider, mellan lönerna (som att jag skulle hoppa keson & avokadon för att betala elräkningen!?! Hallåå fortuum..)
→Ringa fastighetsskötaren så han får fixa mitt stopp i badkaret så man slipper bada upp till knäna i sitt eget smuts för en gångs skull på 3 veckor.
→Kluttra ner ett cv som får vilken arbetsgivare som helst att tappa hakan och kaffekoppen med dassigt automatkaffe och kasta kontrakten efter mig. Ehrm.
→Skicka tillbaka en för liten piercing, en ring så liten att den knappt kommer ut på andra sidan hålet. Men väntar jag längre så får jag istället bita ihop och sitta där med en halvring i läppen och se dum ut. (Måste posta skiten imorn..!!)
→Måste faktiskt nämna mitt grövsta problem. Filmhyrning. Eftersom jag bär på ett genetiskt fel så att jag inte kan lämna tillbaka en film dagen efter pga glömska, så hyr jag två filmer på samma gång så man får ha dem i en vecka istället hos kära fascistBuylando. Men...glömmer man bort att man ens har hyrt filmer och vilken dag man hyrde dem från första början så åker man istället på dubbel förseningsavgift iom två filmer. Suck. Genetiskt fel som sagt, skyller på min barndom eller nåt.
Just nu kan jag rabbla upp hur mycket saker som helst, samtal, tvättning, pengar, matlagning, tider, sömn and som on förävär and ävär.
Gonatt!

Onsdak

Shit vilka mysiga dagar det har varit! Maaassa sol! Och jag har verkligen gjort lite mysiga grejer. Varit ute å solen, ätit god veggimat på Chutney, köpt en digitalkamera(yes äntligeeeen!!), framkallat massa bilder, invigt både pimpad jeansväst och ny väska, myst me Yama, promenerat vid vattnet, spenderat ett par timmar på Myrornas, hoppat på en spännande buss och hamnat...nånstans. Dessutom hittat mitt drömfik!! Om jag någon dag öppnar ett fik så är det precis så det ska se ut. Mitt hjärta brast!
Ah najs iaf. Nu har min hjärna blivit grillad av sista minuten resor om och om igen. Jag är för sugen för mitt eget bästa. Dags att packa träningsväskan inför morgondagens klass.
Kärlek ♥

Måndak

Jag och Yama gosar i soffan med lite te och tända ljus. Svårt å skriva medan hon petar på mig å vill att jag ska gosa me henne konstant. Söting :)
Fan vad fin dag det har varit idag! Har faktiskt gjort lite vettiga saker också ( eller ja, iaf inte suttit inne å glott..). Åkte hem imorse, handla lite, fyllde på lägenheten med fina blommor, lite käk, städgrejer och duschade. Annchelie kom över, drack kaffe & te och drack smoothies vid mina öppna balkongdörrar i solen. Mys. Vandrade oss till Gamla stan och njöt av mysväder.
Blev taggad av Annchelie som är en jävel på å söka jobb och beta av arbetsintervjuer. Jag ska fila på ett CV i veckan för att kirra lite extrajobb i sommar. Behövs fanimej. Speciellt om jag ska kunna ränna runt och göra det jag vill göra i sommar.

Ett par tankar under dagen:
Solnedgången i Hagsätra är..hm..näästan lika fin som den över St:Eriksbron
Hittat ett nytt favoritte:blåbär/hallon
Vill ha hem Malin och ha parkhäng!!
Hatar alla fejkapotek
Är konfunderad hur jag missat kluttra ner tider och to do´s i kalendern så jag klantat mig
Inser att om någon skulle ge mig en flygbiljett nånstans så skulle jag packa ner ett par trosor och deon och bara dra


Ja mamma, jag e röd i ögonen för att jag var full när bilden togs. Så.

Rajt now

Old dogs med blåbärscheescake och studio 54-te =)




pusss!

Önskelista!

Jag fyller ju faxit år snart. Eller ja, om ett par veckor eller nåt. Och eftersom mina päron är inne och läser här ibland så tänkte jag passa på och posta en önskelista! Så här kommer den, alla som vill köpa present till mig :D

  • Två till barstolar
  • 4 fina dynor till stolarna i nån najs stark färg eller mönster, ju färggladare desto bättre ofc!
  • Större tvättkorg, hellre lite mörkare korg än ljusare (:
  • En finare matta till köket. En liten jävel måste det vara i pytteköket! En fin färg, gärna trasmatta som nu.
  • Kista!! Så jävla svårt att köpa det åt en såklart..jag är kräsen. Hm. Men det skulle varit najs.
  • Monsterstort täcke :D
  • Fina blommor
  • Glatt humör!
  • Money money så klart..

Ja nej kanske?

Bäää jävla bajshelvete. Mitt humör går verkligen upp å ner hela jävla tiden. Så fort nåt går annat än planerat så blir jag helt suäbpfbk%5###ahfiu!!!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Man kanske skulle sluta me de här jävla p-ringarna. Eller nåt. Man kanske skulle raka av sig håret. Se vad som händer. Eller kanske springa Kungsholmen runt och vrida ur tröjan och se hur många glas man kan fylla. Man kan ju alltid käka så mycket skitmat och godis som helst för att se hur mycket magen kan guppa. Skaffa såna där läskiga kattlinser, vita med ett streck i och se hur många på stan som vill se en i ögonen.
Flytta ut till ett hus på landet och isolera sig från omvärlden. Skaffa en häst som man kan krama och lukta på manen hela dagen lång. Kanske skriva en bok hur ens liv skulle kunnat bli, om man hade varit lite mer eller lite mindre .
Eller kanske bara sitta kvar här i soffan och sura. Ja. Det känns bäst.

Spinningproblem

Haha.. asså jag och min tur. Nu sitter jag här helt förstoppad i halsen och tryck över hela huvet. Mår som en prutt helt enkelt! Och självklart har jag ett vick imorn bitti, 06:45 och som det alltid ser ut så är det o-jävla-möjligt att hitta nån som kan ta ens klass. Jag har börjat härja runt, ringa och messa massa människor som "borde kunna" enligt folk. Jaha. Jag vet hur det kommer bli. Klockan 15 börjar paniken smyga på, hjärtat slår lite extra, numrena till folk börjar sina, man börjar tänka "tänk OM, tänk OM.." men biter sig i läppen. Nej vafan NÅN måste ju kunna hjälpa en! Klockan 18 är paniken framme, man kan inte fokusera, monsterstressad, svetten rinner i pannan, hjärtat håller på å karatesparka sig ur bröstkorgen, man kan inte vara still, måste pilla på grejer och gå runt. Klockan 21 är man på bristningsgränsen att riva av sig kalufsen. Eller så har det sista gnutta hoppet runnit ur en och man har kommit till det hopplösa stadiet. Man ger upp. Går hem, stoppar i sig en c-vitamin, lägger sig under täcket, hoppas på det bästa, går upp 06.00 dagen efter och hoppas arslet sitter kvar på spinningcykeln genom feberdimman.
Så om det mot förmodan är någon spinninginstruktör som läser denna tårdrypande text - kan du ta min spinningklass imon bitti då är du så vänlig!? Let me know!
Yours truly
/stressad kaka.

Levis

Random tisdag

Fyfaaaan vad jag är hungrig. Sitter å väntar på Pettsor som mår lite sisådär. Stackarn.
Vi ska rulla ner till sushistället och käka nåt gött. Gå förbi Buylando och kolla om det finns nån rolig film.
Sätta på en tvätt. Jag har nämligen insett att jag är ledig hela helgen wohooo!! Och då vill jag fan inte tvätta eller nåt sånt utan bara njuta. Av, nåt :P
Imorn ska vi till Levis på jeanskväll. Ska bli asnajs. Älskar Levis, det ligger mig varmt om hjärtat plus att vi säljer en hel del av märket at work. Hoppas på att dom knåpat ihop nå snygga tjejskjortor, det är min största efterfråga just nu. Och säkert många andra vettiga tjejer som bara himlar med ögonen när man ser ääännu en till oversizeskjorta.JAG PALLAR INTE SE DEM MER! AFHAD%KB#!!
Oj. Ehum. Nu ska jag ta fram flaggor och hejja på Petter. Hejjahejj friskt humör - brallan hänger utanför!

No fun.

Vill ha något att se fram emot. Måste ha nåt att se fram emot. Inget är självklart och inget är säkert och inget är speciellt...roligt längre.

3 april

Grattis Svennis i efterskott!!



Igår firade vi Svennis på Wallingatan. Det var kul att alla var med å dansa, snacka skit, rökte vattenpipa å drack allt möjligt. Hann se lite tjaffs på McDonalds för ovanlighetens skull innan vi kom hem och deckade. Jag drog mig i örat upp ur sängen och mådde som jag förtjänar. Blä. Noll sömn men med lite gröt i magen å spackla över de röda ögonen så var det bara att bege sig till butiken. Sätt på fejset liksom.
Brödbakning och häng ere dags för nu!

Glad påsk ♥ (inte för att jag bryr mig så mkt. Har inte en enda fjäder hemma. Why should I när det bara handlar om 3 dagar typ?)

Kvällsfunderingar.

"It was just another night..."
Sitter med ett levande ljus bredvid datan och bäcksvart omkring mig. Allt man hör är snarkningar från sängen. Bläddrar runt bland sidor, bloggar, bilder och sånt. Läser om folk som släppt vardagsrutinerna och kastat en kappsäck över ryggen och hoppat på ett tåg till Tyskland eller studsat upp på cykeln som tar en världen runt. Shit.
Vad fan, man borde verkligen be allt och alla dra åt helvete, packa en väska och ta ett random flyg nånstans och hoppas på det bästa. Eller nåt. Iaf boka ett datum för sig själv och bara chansa. Pallar inte svennebanancivilisationen just nu. Pallar inte att våren är på gång, då måste man vara så jävla nöjd och glad. Pallar inte att sommaren kommer, innebär bara stress. Fan.
Ja. Jack Johnson vet verkligen hur man får igång tankarna hos en så där på kvällskvisten. Både bra å dåliga. Din jävel..

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0