Jag är wonderwoman!

..tänker jag för mig själv varje kväll innan jag går å lägger mig. Skrapar ihop en lista på saker jag ska göra dagen efter och 24 timmar senare sitter jag och tittar på lappen och konstaterar att jag bara skrivit till saker utan att bocka av något annat. Tänker att jag tar igen det imorgon och somnar. D e najs. Ond cirkel? Mja, den e fan inte snäll iaf..

Igår skjutsade Malin omkring mig på en kundvagn på IKEA och letade efter hylla 54 och fack 5 för att hitta mitt bord och stolar till lyan. Sen blev jag helt euforisk när jag såg balkongmöblerna och tvingade Malin att provsitta stolarna och satte upp min nyköpta murgröna på bordet för att känna feeelingen. Det som saknades var självklart avgaser och polissirener och förutom fejkgräsmattan i varuhuset fick man nästan lite sommarkänsla :D. Sen ville inte Malin sitta kvar om inte hon fick en mjukglass så då hoppade jag på vagnen igen och jakten efter hylla 54 fortsatte.

Så nya dilemmat är : Budgetbalkongmöbel från IKEA för 399:- eller lite finare balkongmöbel för 697:-  eeeller köpa det gröna balkongbordet från Indiska och matcha budgetstolarna från IKEA eller bara hoppa från balkongen...? Nej men vet inte riktigt vad jag ska köpa men är såå sugeen eftersom jag har så mkt sol på balkongen wiie :D

Och vad gjorde min dag idag? Hm...inget som har fastnat i mina tankar mer än en gullig tjej i butiken idag som skulle på Banditkryssningen i helgen och ville ha lite rockiga kläder. Jag kavlade upp ärmarna och när hon gick ut ur affären såg hon ut som en puma med röda accessoarer. Nja, nästan iaf.

Nu blev jag cptrött och glömde för en stund bort att jag ska upp 6.15 för att gå på spinning. Fuck.
Ska slänga ett öga på min lista nu och skriva upp en till sak att göra innan jag somnar..

Nattiii!


Random dag..


Herreminget. Trodde inte att skulle hamna här, i bloggträsket. Så jävla tragiskt. 
Äh orka bry sig, när mitt skrivsug sätter in så måste jag göra nåt åt det annars är inte gatorna säkra. Och jag tänker inte rabbla vad jag kommer skriva om i bloggen eller inte för det vetifan. Det som ploppar upp och det som borde ploppa upp.

Sitter och äter müsli ur en kopp, lyssnar på Kultirations nya skiva och peppar för Therese spinningpass på f-plan. Det är en gryymt jobbig klass och för att orka behövs typ spenat och nyoljade spinningdojjer men jag ska nog fixa det iaf :D

Kollar igenom bilderna från gårdagen och ja - jag var den där som ni tittade på och skakade suckandes på huvuvdet åt för att man drar sig hemåt vid halv elva - så vi snackar inte drägg/fyllebilder nu (jag jobbade faxit imorsee hallååå). Any who så fotade jag på en föreläsning som faktiskt har satt sig lite i mitt huvud. Det är väl tanken iofs. Men det handlade en del om relationer och självutveckling som fick mig att börja ifrågasätta mig själv fast jag håller den dörren stängd. Ja, inte dörren till självutveckling men kanske relationer. Att man skadar sig själv om man är bestämd och inställd på att man inte vill ha ett förhållande för att människan behöver närhet, fysisk beröring och bekräftelse. Men det fick mig att fundera; om man får beröring, sex och mental stimulans på sina egna villkor, genom vänskapsrelationer eller kk-relationer  - behöver man då ett förhållande? Kan man inte bygga sin egna preliminära lösning?

Den här dagen började rätt trist, gick däremot upp tidigt, åt frukost i lugn å ro med te och morgontidning → galna vuxenpoäng!
Sen drog småsaker ned mitt humör, sen snacka ja me en trevlig snubbe som testa en stråhatt. Han fick mig å tänkte på sommar å grill, fylla å snygga hattar. Han sket i hatten och köpte ett par solglajjer ist. Made my day any way :)



Nu ere spinning för hela slanten, skorna ska snöras å magen ska förmodligen trenas lite innan. Skrivsuget är något stimulerat och deon har kastat in handduken.
Pusss&krams


//Kakan

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0