MOT: PEACE&LOVE!!!

Packar för fullt. Är astrött, sovit några timmar inatt och har massa grejer å göra. Är däremot inte lika stressad som jag brukar vara innan avfärd. Hade tom tänkt att jag ska hinna ta en powernap en halvtimme :D

När jag ska på olika typer av resor så ekar alltid ett ord i mitt huvud - MATSÄCK! Loove it! Mamma gjorde alltid supermatsäck när vi var små. Älskade det och nu ska jag plocka ihop diverse saker själv. Kokta ägg, bröd, yoghurt till damerna. Kan ju ändå inte lämna massa grejer hemma, allt blir ju ändå mögelicious! 

Okej, kort lista vad som är viktigt att ha med:
 - Alkohol
 - Deo
 - Harembraller
 - Värktabletter
 - Kådisar 
 - Mjukost på tub + bröd
 - Ett gott jävla humör

Weheyy! Försöker spotifya The Sounds nya skiva som snubben på SJ:s internetsupport sa fanns där. ICKE!
Skönt att man får fler chanser att se Thomas Di Leva. Tänk om man skulle missa liksom. K-a-t-a-s-t-r-o-f.

Ta hand om er å var avundsjuka på mig tack! PEPP PEPP PEPP!!!!!

Stor puss!
                                                                              
  
 Dags för slagsmål!!!

Konservativa Kakan.

Det är jag det. Min första midsommar i heela mitt liv som inte spenderar på Hedåker med familjen Eliasson/Brunström. Känns sjukt konstigt och saknar det redan nu. Saknar känslan kvällen innan att packa ner myskläder å bikinin för det första årliga badet i insjön som bara blir av vartannat år för att man e för badkrukig. Känner mig som ett litet barn som blir lämnad på julafton. Som jag sa till Robert - krisar det får jag väl åka ut till päronen i Väsby och käka sill & potatis och hinna med sista 533:an till stationen på kvällen. Hade ett givande samtal med Robert. De är alltid givande på något sätt. Kanske för att han alltid säger någonting uppskattande och peppande till mig. Kanske för att han ser saker på samma sätt som mig. Kanske för att han är ganska bra bara helt enkelt.

Mitt humör går bajs upp och ner nu och känner mig sjukt ensam direkt och har dragit mig ifrån folk och förstår inte varför..
Vill åka bort nununu!

Längtar till Öland.


Festivaaltaggniiiing!!!

Godafton!

Idag kom solen, mkt välkommen säger jag. Speciellt eftersom mina växter bokstavligt talat drunknade i min blomlåda. WTF!? Så nu får de torka in sig liiite å mina solrosor kan växa ännu mer och bli gryymt stora och fina. Kan knappt vänta tills de mognar, blir vackra och börjar skolan. Mama is proud!

Skulle kunna berätta om min grymma ångest över ett ännu grymmare  misstag jag har gjort, men har ingen lust. Vill helst lyfta på ett lock inom mig och lägga dem känslorna under och stänga igen locket och kanske hoppa lite på det oxå. Hm, hade vart najs om det funkat. Satt på personalmöte och ångesten växte och växte, klättrade upp över mitt bröst, jag fick hjärtklappning och blev stirrig i blicken. Nojade upp mig i mitt huvud och trodde det versta om allt hela tiden. Aja, sol väntade utanför dörren och locket la sig på sniskan.

Grymt pepp för Peace and Love nästa vecka :D Har fått mer info om allt nu, så nu tvättar jag kläder för fullt så man har nå trosor å ha på sig på festivaaaaliii (den korta tiden man har dem på sig såklart..höhö.)!! Ska bli så jääävla skönt att bara släppa allt och ha grymt kul, supa, dansa, se konserter, se röjmänniskor i 6 dagar och glömma verkligheten. Allt jag behöver ordna innan jag drar ska jag ordna så jag kan slappna av å ha grymt härliga dagar. Om det är någon (...hallå?) som läser detta som sitter å klämmer på en bil som ska bara ska stå nästa vecka så hör av dig om du vill låna ut den till en ansvarstagande festivalist med körkort :D jag alltså. ←

Ska passa på att städa lägenheten, dammtorkade nyss och jag skojar, EN centimeter damm i hyllorna!!! Va fan det börjar bli dags att montera ner den nu höhö. Har försökt få till lite städande men det blev inte mkt av det i helgen. Både SATS och Carlings hade gettogethers , gick iofs bara på Carlings. Om de lockar med 50% på Snaps hela kvällen så är man inte den som e den :)

Är dessutom ägare till en underbart fin tavla från Paou som jag älskar, ska väl fota å slänga upp den så ni får dreggla lite.

Nu - i med en ny tvätt och upp med foton så ni kommer i festivalstämning, I GAVE MY HEART TO ROCK N ROLL!!!!!




       

I´v been lost I´v been found, I´v been fooling around, I´v been up, I´v been down - come on in, take your time, I´v been low, I´v been high, I´m in love with this life.


 ♥

Tur att farmor iaf har en pion.

Jag och pappa var förbi farmor på hennes kortidsboende i Nacka idag efter jobbet. Hon fick en röd gerbera av mig att ha i fönstret. På bordet stod redan en vas med ett rabarberblad, leijonhjärtan och en sprängfärdig pion hon fått av min faster. Jag kunde se framför mig hur fin den skulle bli när den slår ut.

Hennes rum var beige, kvavt och kalt. Utanför satt en grupp äldre och såg på tv i rullatorer och dammiga soffor och blängde på pappa och mig där vi kom, släpandes på en tv.
Pappa och jag försökte ställa in kanalerna på tv:n vi tog med oss till henne. Farmor satt och pekade åt pappa hur han skulle göra medan han bökade fram och tillbaka på den ett ton tunga sängen med låsta hjul på för att nå kontakterna. Hon gnällde på maten hon ätit idag, pulvermos med en torr köttbit och stoppa i sig en banan och torkade aprikoser ist. Farmor berättade att hon ringt på vårdarna på natten eftersom hon inte kommer upp ur sängen själv. Efter 20 min, ingen vårdare i sikte, rullade hon över räcket på sängen och kröp på golvet mot rullatorn. Hon vågade inte kämpa sig upp på rullatorn för att hon var rädd att hon skulle göra sig illa, så hon kröp vidare på golvet till dörren och ropade och slog i dörren. Först då kom en vårdare, som jobbade ensam under natten. En annan gång kom ingen och gav henne sin medicin varpå hon ringde på sköterskorna och ingen kom förrens någon halvtimme efter och gav henne snabbt medicin och kilade senare iväg. 

Inga aktiviteter. Alla har varsitt rum och ett fönster att betrakta regnet igenom. Samlar på sig ensamhet och letar fel på tillvaron. Vad leder sånt till? Hoppas pionen slår ut snart så farmor får fin färg i sin beiga lägenhet.

Gunatt.


Ghazalicious

Ghaz är mitt största fan på skrivfronten. Ska minnas det när jag är rich and 
famous underbara du <3

Yoooga på schemat!


Äntliiiigeeen kan man träna igen! Det är sååå värt nakna löprundor runt kvarteret! Första egna spinningklassen i lördagsmorse, körde på rätt lugn, så man inte pajar hela tillfrisknandet, skulle ju va så typiskt att jag skulle isolera mig med earl grey-askigt te och dra ner rullgardinen FÅR LAJF!

Appråpå te, så hade jag mys igår som började med ett inköp av en aaasfin jacka jag egentligen inte har råd med, tack Petter som hade tålamod att hänga me mig i en het Carlingsbutik när jag vände å vred mig i alla vinklar i spegeln 2352 ggr i jackan för att se om den veeerkligen satt bra. Det är den hårda verkligheten med ingen bytesrätt eller öppet köp people! Avrundade dagen med sushibuffe (som absolut tåls att diskuteras...!) med Ghäz å egentligen Bella å Rudolfo, men likt bönder hittade de inte till Sveavägen (: avslutade hos mig med politikdebatt över en kopp te. Och nej, det gick inte lika städat till som jag får det att låta här...

Ah well, var på Systembolaget idag, kollade läget, lärde mig kassan och lite annat. Verkar lovande det hära, kan bli kul där i sommar :) en redig utbildning på fredag, sen ska jag tydligen vara fullärd. Låter ju schysst, inväntar mina truckskor size 37 nu sen ere bah å köra!

Lyssnar på The Toasters och väntar på att ashtangayogan i hornstull ska börja. Ikväll blir det hemgjord pizza med Malin, har i uppdrag att leta upp nyttigaste receptet! HAHA låter så motsägande att jag gillare. Matte skulle komma förbi oxå, intressant, inte sett den karln på länge. Men fan om han rör min pizzabit...!



Förbannad idag och vill dansa ut lite irritation?? Reel Big Fish - Everything Sucks

Frajdej!


Fredag fredag fredag! För en som inte jobbar heltid eller pluggar på dagarna så rycker man lätt på axlarna när det är fredag. Varför? För att de flesta dagarna i veckan kan vara fredag. Men den här fredagen känns lite rolig, väntar en mysig helg, kanske därför :)

Jobbade imorse kl 8 med att hänga om butiken och göra snyggt inför sommarrean. Alltså fatta att det är SOMMARrea nu! Känns konstigt, känner ingen sommar i luften just nu, är ju svinkallt ute.
På väg hem från jobbet sänktes mitt blodsocker till knäna så ville hem foortfortfort och käka. Busschauffören på 3an sa att det var studentutsläpp så bussen åker inte förbi min hållplats. Gick av tidigare, föll för suget och köpte lite "förbjuden mat".
Fastnade i korsningen vid 7eleven och tittade på flaken med skrikande, dansande, ölsprutande, överlyckliga studenter. Blev varm i bröstet. Knaprandes på min helnöt började jag tänka tillbaka på min student. Förstå hur sjukt glad man var! Tokregn eller öldränkt, inte fan brydde man sig, inget kunde förstöra den dagen. Började tänka tillbaka på gymnasiet och hur kul jag hade det, hur jag kan sakna det så förbannat mkt ibland. 

Hör fortfarande basen från flaken i lägenheten. 

Precis käkat nudlar, tonfisk, majs och lite smått å gott. Liten plånbok eller helt enkelt mumsig måltid? Hm, pick one reason.
Dags att sätta på ny tvätt i tvättmakapäären och låta fredagen svepa med mig, gå till bolaget innan köerna blir omänskliga.

Smack!

Bra & anus!


Nyss kommit hem från jobbet, sitter på ballen. det är fint väder men blåser rätt mkt. Vinden har irriterat mig hela dagen, 
putat mig hit och dit - när jag sprang till pendeln från St Eriksplan, när jag sprang nedför trapporna, ut på perrongen och missade pendeln med en millisekund puttade den på mig. Hånade. 

Klantade mig på jobbet hela dagen, spenderade ca två timmar att leta upp ett viktigt kvitto som sedan kunden råkade få med sig hem. När jag väl trodde att allt var lugnt så visade det sig att jag gjort ett fel som kommer visa sig som svinn senare. Suck. Magont.

Små saker som oroar mig, sätter sig som klumpar - stora som noshörningar i min mage. Det kan var de minsta sakerna någonsin, men de fastnar ändå där på något sätt och byggs på. Men så finns det så härliga saker som väger upp det!
När saker skiter sig för mig och magontet är som värst och jag bara vill ligga under täcket och bli kramad som mest, brukar jag tänka på vad Ajja sa när hon var hemma en snabbis från Malmö: 
     - Shit Kakan, du har verkligen fått det du alltid önskat dig -  jobb på Carlings och Sats och fetaste lägenheten med bästa läget! Fan vad allt har ordnat sig för dig!

Det är så jävla sant så jag skäms för att vara missnöjd. 

Det är sånt här man ska tänka på när saker går emot en. Alla kan nog hitta en liten sak som är fantastiskt i deras liv och det är den saken man ska fokusera på. Jag har mkt som är vackert i mitt liv, saker att vara tacksam för men jag har väldigt lätt för att fokusera på det som är sämre. Skärp mig!! Man är liksom kluven vissa dagar, en del saker hänger över en och samtidigt händer massa grymma saker som får en att dansa naken runt huset med största leendet. Det jag alltid tänker på är att inte oroa sig över sånt som pengar - i onödan. 

Nu ska jag satsa på att ta en dag i taget, har bästa exemplet för morgondagen; 
En intervju på morgonen - happy camper! 
Spinningklass på kvällen med ny musik som jag inte kan - not so happy camper. 

Har flera exempel på hela helgen men orka borka! På fredag är det förfesten till Öland Roots som jag längtar till. Ska styra upp mysigaste förkröket och le heela dagen lång. Måste fundera på outfit redan nu - bara för att det är kul :D
Bad thoughts out - good thoughts in!

Håll i hatten idag i blåsten! Tjohej!

Måndagsmiddag!


Åh, vart en asmys helg me gryymt väder och gott sällskap. Älskade lördagen på Långholmen heela dagen med grymt sällskap, alkohol, briemackor (ja, jag tog bort salamin) komik och en kalasfull födelsedagsErik. Kan det bli bättre?! 

Vill passa på att annonsera ut Victors försvunna kamera!! Om någon vänlig själ hittat den, var god överlämna den till en liten förvirrad bonde från Åkersberga på hans traktor innan han far tillbaka till åkern igen. Han nås på ledseniö[email protected].

Precis ätit frulle på balkongen i solen, grymt rattsvett får man, dags att svidda om till bikinin å sola lite. Ska försöka städa lite, jag tänkte att om man tar ett rum i taget, per dag så blir det ju inte lika jobbigt att städa eller hur? Så först badrummet med bruna handfatet - prio ett!! 

Ikväll är det måndagsmiddag med Malin. Mumma...pasta verkar ligga på menyn. När man har såna här bestämda middagskvällar så skapas nästan en liten prestationsångest, man måste ju liksom laga nåt avancerat och häftigt för annars kunde man ju nästan käkat nudlar i garderoben i sin ensamhet! Sen byggs det på, för man måste ju överträffa förra veckans matlagning. Lyxproblem mina vänner, slår ni upp det ordet i ordboken, kommer den här lilla historien upp.


Om någon vill skänka bort en cykel så hojta!!

Glöm inte solkrämen där ute..!

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0