Rastlös heejsveej

Lysnar på Ska-p och har lite rastlöshet i kroppen. Ska snart till gymmet. Ska bli såå mysigt att åka till landet i helgen! Längtar till att springa på sommarängarna i blommig klänning och sola på varma klippor längst klarblått vatten. Sova djupt i skön, sval lantlig luft och äta färska jordgubbar från tomtodlingen. 

Okej..

Sanningen? Det regnar tamefaan varje dag, fästingar i gräset, tång längst Ålands svinkalla hav, myggor som käkar upp en på nätterna och kråkjävlarna har käkat upp jordgubbsplantorna så länge jag kan minnas. Och skita gör man på utedasset dit även myggorna hittat till. Men jag älskar det :D 

Däremot har jag klantat mig så jag har tagit på mig en tid klockan 8 på morgonen på bolaget. Suck. Det gör att vi måste åka hem söndag kväll. Suger. Ska kämpa för att hitta någon som kan ta den tiden, så jag iaf kan stanna en till kväll. Är lite bökigt ibland när man jobbar extra, man åker på tider som är svåra och byta bort. Jobbar ju nästan varje helg NÅGON tid. Nu har jag äntligen hittat ett kryphål för att åka till landet men jag vill hitta ett för att kunna åka till ner Ajja oxå! Och helst åka på en festival till eller bara åka jorden runt!! Det hinner man väl på en helg? Om man skippar kisspauserna?

Träffade mor igår, jag lagade mat åt henne (för en gångs skull) å vi gick på stan å hade mys. Allti kul å se henne! På kvällen vare dubbla spinningklasser och sen kom Robert över en stund. Var ett tag sen jag såg honom, allti lika härligt å umgås med honom. Givande är det till och med på något sätt. Snart igen Robert!

Nu ska jag ta mig i örat och ta mig till gömmet för lite core-träning :)




Puss&gull

Vacker söndag!

Kan fan inte hjälpa att jag älskar söndagar. Det är något med den här dagen..det är helt okej att inte göra NÅGOT på hela dagen! Man känner ett skönt lugn över sig och kan som idag, bara njuta av underbar sol :)

Vaknade väldigt sliten idag, rolig kväll igår! Började i Rålis med lite rosé och multikultifestival och Dogge(!). Slutade på en persisk matta med en petflaska rödvin på apberget. Nice! Kul att se Danne tycker jag, sällan man ses nu för tiden. Behöver honom när man köpt nya sneakers och vill ha de godkända, när man vill ha en vettig diskussion eller kanske fnittra lite åt Danne när han tvättar av sina kritvita sneakers när de fått lite jord på sig. Men mest för att han är en härlig person!




Jääla gött vin! Lägg på minnet nu ↑


Gick och handlade blommor till balkongen, kör på en orange tråd av färger nu. Heelt underbart fint blev det! Och fräscht. Skulle egentligen blivit yoga idag men kände mig inte hundra procentig så det hade nog blivit en sne hund isf.. ska duscha och pilla lite i lyan tills Petter anlänt till storstaden. Han har varit jättesnäll å lånat bil så jag får handla lite proviant! Är han snäll nog så kanske jag bjuder på lite av min nyinhandlade mat. Wiho! Pillar på en inköpslista, får icke glömma muggpapper och disktrasor

Ska betala räkningar å pengar till Ghäz. Så får vi se vad som finns kvar till mathandlingen ;)



Tjingeling badring!


Och nu då?

Funderar över en kopp te, över resten av sommaren. Är det bara jag som vägrar inse att sommaren börjar lida mot sitt slut NU!??! Det är ju fan inte augusti ÄN å ibland är det varmt in på september oxå. Det jag sett fram emot hela sommaren var Öland och nu är det över, finiiito. Blä. Det som var så grymt! Livsfarligt att sitta med Paou och spåna festivaler efter ett glas vin. Både blir aspepp och börjar kolla priser och tider. Om Paou drar till Emmaboda nästa vecka blir jag sjukt avis. ORKA missa The Liptones!! Fan inte okej. Vill oxå festivala. Vill oxå göra nåt mer vettigt av sommaren som är kvar! Vi taggade upp oss till Sziget festival i Budapest. Mitt största problem är att få ledigt..är man extrajobbare så är det inte så jäla enkelt :) NU VILL JAG INGET ANNAT ÄN Å DRA IVÄG!!

Även om man precis kommit hem från ett miljöbyte så vill man dra så fort man är hemma igen. Hela jag är tydligen full av hormoner och slängs mellan superglad till nedstämd samtidigt som jag försöker att inte putta ut folk ur mitt liv. Känner att jag saknar så många jag inte sett på länge eller inte sett lika ofta på senaste. Vet inte varför, kan inte sätta fingret på det.. just nu har jag ingen energi att stötta någon eller lyssna på någons problem. Avfärdar dem oftast med ett axelryck för att jag inte har någon kraft att ge råd eller försöka hjälpa. Inte för att jag har massa problem själv eller att jag ältar ihjäl mitt eget liv (hoppas jag!?) utan för att...jag vet inte. Lite luft har pyst ut ur mig på senaste. Kan någon pumpa upp mig tacK!!?



Eller är pumpen fortfarande kvar på Öland? 






Tror det.

A hot day!

Oh yeas. A hot day.

Sitter på ballen å bloggar lite. Kollar på människor  å undrar varför de har varma kostymer när d e så lökigt som d är idag.
Blåser skönt här uppe hihi.
Satte på en tvätt och väntar på spinningklassen jag ska ha kl 19. Har käkat godis idag efter jobbet och fattar inte varför. Var inte ens sugen. Åt en marsipanchoklad å mådde illa. BLÄ!

Längtar till landet. Skulle verkligen vilja vara där och bara mysa, bada, käka god mat, mysa med päronen, fota, sola och sånt ni vet, sånt man bara gör på landstället. Samla tankarna lite och så. 

Har börjat fundera över hösten lite, vad man ska göra och hur man ska göra. Vill egentligen bara resa iväg, överallt, se hela världen! Blir så jävla avis när andra planerar sina långa resor hit å dit. Ge mig miljöbyte bara! Allt jag begär! Har de senaste dagarna funderat på hur annorlunda livet kunde ha varit om man hade valt andra saker eller om vissa saker skulle inträffa och det inte fanns något att göra åt det. Hum. Vad skulle då hända med mitt liv jag lever idag? Skulle det inträffa nåt stort så är jag beredd, jag fixar det. HIT ME!

Blodsockret har åkt ner i knäna, jävla marsipanjävel. Ska käka nåt nu tlll passet. Önskar någon kunde massera mina fötter eller skeda med mig eller nåt just nu :) that would be nice.



L♥ve!

Hemma på holmen igen..

FAAAAAAAAAN jag vill tebax till Öland! Ett av de bästa åren - inget snack! Det bjöd på asbra väder en dag, värsta regn-åsk-blixt-vädret jag skådat, massa badande, svettiga uppvaknande i tält-ta-en-klunk-vatten-å-blanda-en-ny-martini, förälskade mig i Babylovesångaren, gjorde slut me Babylovesångaren, badade massor, dansade loss till ska, lyssnat på åskan å sett blixten, röjjt sista natten till Svenskan, fått en ängen på ryggen, burit ajja genom ett hav, älskat dagen, älskat natten, sett en flummig clown som inte kunde trolla....

Helgen har varit grym och jag vill fan inte vara hemma igen. Har haft en sjuuuk pepp hela helgen och den är kvar än idag. Har knappt någon röst men behöver den inte förrens ikväll när jag ska ha spinningklass. SÄKERT!

Nu ska jag ut å fota med Victor. 

Hångel!

Sunday wunderful sunday.

Ligger i sängen, en kopp blåbärste, har tagit mig igenom halva Shrek och väntar på att långsamma tvättmaskinen ska bli klar. Lökigt å kvavt här inne. Kultiration i högtalarna. Glad och pepp inför Öland. Fixat bil, vilket löser en massa problem, så nu är det bara att längta kvar. Hoppas på grymt väder. Yoga kl 16. Bruno kl 19,30. WEEEY!!!!




Imorn ska jag sätta dit den där jävla backslick-sprätten på The Phone House.

Allt som behövs sägas för tillfället.





Snart är vi där.

Över en kopp te

Känner mig som en pubertal pms kvinna med fler ups and downs än en gravid kvinna. Älskar livet, hatar livet, deppmode och ångest-magont, lycka och le mot regnig himmel. Klump i magen varvas med fjärilar i magen. Har haft ett möte som jag sett fram emot och laddat inför i en månad och efteråt kändes det inte...som jag hoppades. Tror jag. Klantar mig, gör fel, kommer för sent, glömmer bort, skäms, magont.  Längtar till 18.20 imorn, då jag slutar och ska käka och dricka och umgås med Carlingsgänget. Kommer bli görnajs!

Pratade nyss med Ajja och jäävlar vad jag saknar henne! Ska bli grymt kul å se henne på Öland. Skaka rumpan till Babylove med henne. Är peppad för festivalen. Det är höjdpunkten på sommaren och hoppas på bra väder! Hoppas hoppas hoppas!! Om inte annat så åker gula gummistövlarna med för säkerhetsskull :)

Kommer bli en najs helg. Ska fira pappa som fyller hela 60 år me middag. Har klämt på present till honom länge och tror att jag börjar närma mig slutet nog. Han är grymt svår å köpa presse till men han blir nog glader över min!

Har grymt sug efter choklad och det blir inte blir bättre när man ser Polly-reklam; OJ en polly, vad gott! OJ en polly, vad gott! OJ, en polly vad gott! Bra att man inte kastar sig ut för balkongen å ner till 7/11 da.

Nu ska jag dricka upp mitt blåbärste och sova gött.
Smack!

Heal him.

Sitter med ett glas vin, ätit upp sushin och kollar på Jacksons minnesceremoni. Just nu uppträder typ 30 pers med låten We are the world. Hade jag inte tyckts så synd om hans barn som måste vara med på massa galej trots att deras pappa gått bort så hade jag fått rysningar. Undrar varför så många artister och familjemedlemmar har solglasögon på sig? Kanske är det ytterligare ett sätt att hylla Michael eftersom han bar sådana jämt. En intressant iakttagelse är att hela syskonskaran på något sätt skyler sitt ansikte, antingen genom solglasögonen eller hattar. Nu är det bara att vänta på osläppta låtar med Michael, som hände med bla Elvis som det jämförs så mycket med?

Syskonskaran håller korta tal om hur mkt de älskar Michael och tackar för all uppvaktning. Hans dotter får ur sig ett par ord om att han varit den bästa pappan i världen. Kistan rullas ut under applåder och lyckliga, leende barnbilder visas på stora skärmen. Ljuset släcks och strålkastarljuset lyser mot en tom mick på scenen.

Fin minnesceremoni även om jag önskade lite mer äkthet, blev en hel del amerikanskt plastprat. Vevande händer till Heal the world och barnkörer på scenen. Så väldigt amerikanskt. Så väldigt Michael Jackson iofs. Många bra saker sades ikväll av olika talare, mycket som tåls att funderas över angående Michael. Att när han väl går bort så uppvaktas han och alla sprudlar av vackra ord att säga om stjärnan. Men under hans levande tid var han skvallerpressens grillbit och som en av hans bröder sa: hur mycket smärta i ett liv kan en person klara av?

Tv4 håller dokumentärer hela dagen in på natten med stjärnan. Just nu börjar dokumentären om Dangerous-turnén. Det var som jag visste; det är Michaels uppträdande man får rysningar av. Hans äkthet. Honom.









Home again!

Ja då var man hemma igen. Kändes helt underbart med hemlängtan till min lilla lya :) Det finns minsann kärlek!
Grymt skönt att duscha, göra behov på en riktig toa och få riiktigt GOTT LAGAT käk av kocken Petter. Ordningssam som man är ( eller så handlade det om bristen på trosor...) så tvättade jag dan efter. Mamma kom förbi med massa mat och bjöd på lyxlunch hos mig. Sen läste hon skvallertidningar medans jag tvättade. Hon är för underbar!

Festivalen har varit klart godkänd! Jobbar man som funkis så känner man inte av samma drag, speciellt inte på campingen där det var snor-rent och ingen peppmusik och dessutom vanliga duschar och FRÄSCHA bajjamajjor. Man klagade kanske inte på det direkt men det känns ju inte festival :D Grymt väder hade vi iaf och gick på så mkt spelningar vi kunde när vi inte jobbade. 

Sen jag har kommit hem har jag haft lite skumma känslor. Kan ju ha att göra med att det damp ned en pissräkning från helvetet i brevinkastet som fick mig att vilja anlägga en brand på The Phonehouse. Men idag vaknade jag med grym värk i ryggen och ett oroande missat samtal. Sover inge vidare. Kanske är det pga värmen och grymt kvava luften, eller att jag bara saknar tältet med 100 grader i kl 6 på morgonen :)

Tänkte dra mig och träna strax, saknat det som fan, börjar slappa till mig, känns och märks! Ska träffa Nicklas sen tror jag och ikväll äter jag middag med mor. Eventuellt hänger jag med päronen och ser på Sven-Bertil Taube på Grönan. Så om ni inte får tag i mig så är det för att jag försöker dränka mig i en toa på grönan. Skoja mamma :D

Plocka fram solen så plockar jag fram bikinin! Deal!?

Smack!

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0