Lägenhetsbyten

Det är intressant, helt plötsligt har det bara strööömmat in massa lägenhetsbyten på björns. Undrar vad det är som gör att folk blir så sjukt lägenhetssugna under sommaren? Samtidigt som det är spännande så blir jag lite nervig. Det är ett stort steg att byta ut sitt hem mot ett nytt. Det kan dessutom ta lång tid innan man har grott in sig ordentligt och satt sin egen lilla prägel på lyan. MEN jag vill ju ha större! Jag vill ju ha ett sovrum! För att inte tala om ett ordentligare kök. Men det verkar kosta. Väldigt mycket dessutom. Vad fan har hänt med bostadsmarknaden!? Visst, att leta efter bostadsrätter är ju bara dött lopp. Det hajar jag. Men hyresrätterna är ju så förbannat dyra så man förstår inte hur folk kan bo så ibland. Käkar de eldorado-pasta och cyklar överallt och återanvänder plastpåsar och syr sina egna kläder eller!? Visst, bo billigt kan väl jag med, men vad händer om jag slutar på mitt jobb? Drar iväg några månader? Eller byter jobb och får mindre lön? Vill hyra ut i andra hand? Vem vill hyra en lägenhet som kostar skjortan?
Det oändliga virrvarret av tankar i mitt huvud. Men förändring är kul. Och det kanske är dags. Fast jag inte riktigt vill inse det. Trots att de senaste tiden insett att folk som är tio år äldre än mig bor som mig och gjort det i flera år.
Hur orkar de!? Eller är det jag som är fel funtad??

Lämna den här pärlan liksom!??

Veckans träning

Måndag: bodypump 55 min
Tisdag: tattuering
Onsdag: löpning/promenad 45 min + mage
Torsdag: jobbferre
Fredag: äckelbakis...
LÖrdag: spinning 45 min + core 30 min + kvällspromenad
Söndag: spinning 55 min + triceps & axlar
Nästa veckan håller jag sammanlagt 6 klasser så då blir det en del röra på hullet!
Tatueringen är någorlunda läkt, eller ja, jag ser inte ut som Storfot längre, så jag kan spurta mig fram längst Norr Mälarstrand igen!

Jag har blivit med cykel

Jajamen. Ett litet renoveringsobjekt. Går inte riktigt att cyklar ute med den än. Den är nämligen rosa. :/.
Men ska bli en annan glad färg serru.
Den ska ta mig dit jag aldrig varit på två hjul förut, så nära en brummande bil jag aldrig har velat vara, och göra min rygg så blöt jag aldrig trott den kunde bli en tidig måndagmorgon innan klockan slagit 8.
Jajjamen. När denna skönhet är ommålad och donad så ska jag visa den för allmänheten. Med glädje. OJ så kul vi ska ha :)

Traeniing

Så står man här igen, energipiller i, tightsen på och redo att springa loss. Värmen e kaotisk där ute. Helt galet.
Dagen har varit full med skit, har fan knappt hunnit med nåt och vet inte ens vart jag ska börja imon.
Fan sluta babbla skit nu Karin och ut å spring!!!
BUMS!!!

Spontan långhelg - winwin!

Jag måste vara klyschig och säga att det är helt underbart med långhelg. Inte planera ett skit (egentligen fanns det planer, men de gick helt enkelt åt helvete..) och glida runt på dagarna och hitta på det som faller en in! Massa tid att träna, laga god mat och knäppa upp tröjan så fort solen hoppar fram bakom molnen.
Jag har tänkt att jag ska hinna med att göra sånt jag inte gör annars, en dag kvar på ledigheten och listan är fortfarande lång. Så jag säger - fuck listor! Det sinnet saknar när man är upptagen 8 timmar om dagen är spontanitet, stressfritt, glädje, skratt och solsken! Det behöver iaf mitt :)
Men imorn blire iaf lite tattuerande och träning! Happinez!

D e bah å spring!

Taggar till en löprunda!
Det är fredag eftermiddag!
Långhelg!

Det är sol!
Pissvarmt ute!

Jag ska ut å springa i svarta tajts och flåsa runt bland öldrickarna i Rålis!
ÄR JAG HELT DUM I HUVET!??
Kanske.
Skönt ska det bli iaf :)

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0