Nyår igen då

Då var det nyår. Det här året med!? Ja, varför inte? Idag lämnar jag hetsen och gör det jag känner för att göra. Vill inte stressa, vill inte köpa en massa grejer för att ordna en grym-perfekt-toppen-kväll. Vill bara vara. Det här är vilken dag som helst och 2011 är välkommet, men med lagom hets. Köpa dyr Sabis-delikatessmat och billigt mousserande men med trevligt sällskap. Det är allt som räknas. Ta hand om dig och ha en mysig kväll. Glöm inte att blev kvällen skit kan du göra om det nästa år :)
Nästa år önskar jag att alla jag bryr mig om mår bra och att silverfiskarna i mitt köksskåp ska försvinna.

Kärlek♥


Riv bah

Men det är lugnt, min vän. Allt är lugnt. Gör vad du vill, spåra ur. Lägg på en annan fasad och le. Låtsas som ingenting. Det man inte vet...vet man inte. Ser man inte. Kan man inte känna. Kan man inte sakna. Kan man inte älska. Kanske är det så? Men gör vad du vill bara. Riv, slit, hoppa på det där levande. Slit ner det bara. Till slut rivs det ner iaf.

Träning tack

Det jag behövde idag var ett spinningpass och lite magträning för att få ur julkäket och tankarna ur systemet på nåt jävla sätt. Vill fan inte göra annat än träna nu. Bästa medicinen mot allt. Om ni vill mig nåt får ni ringa min pojkvän pulsklockan♥

Kaoshuve

Allt snurrar runt-jävla-runt i huvudet på mig. Känslor som jag inte orkar ta på, skit som inte borde nystas upp. Jag trycker gärna ner allt i en låda och slänger ut från balkongen och hoppas nån mupp som ska till solariumet sparkar iväg den så en bil kör över den.
Lyssnar på Lenny Kravitz - Fly away på bussen och man önskar att vingarna trycks fram genom ryggen och tar en ut genom bussdörren, bort från skrikande ungar och blöta bussgolv. Så jag kan vara där uppe och titta ner på de små människorna som allt bara blir fel med, se på dem och vända ryggen till och skita i det. Låta dem SE att jag flyger iväg och inte ser dem. De är små för mig. Små. Små så in i helvete.
Sen kommer verkligheten tillbaka till en som en disktrasa i ansiktet. Jävlaskithelvete. Det är för mycket skit som kommer samtidigt och jag kan inte hantera det, inte sortera allt som studsar emot en.






Nu ska jag jag lägga mig i min säng som jag har inte har legat i på hela julhelgen. Mitt stora täcke är min bästa vän idag.

GOD JUL

God jul kära vänner!
Nu är det jul i väsby, det känns, efter en promenad till ICA känner jag inte mina lår längre.
♥♥♥


Förra årets lilla gran hos mig

22 dec

Jävla pissssssstrafiiiik!!! Jag älskar snön och kylan är väl bara att överleva. Men snön sabbar trafiken så att Malin inte kommer hit ikväll! Vafaaan :(
Jag ska iaf slå in lite julisar medans tvätten blir torr där nere. Jobb imorn och sen är det hem, åka till päronen och mysa igenom en vit jul. Men jag längtar till nyår av nån anledning. Behöver ett avslut. Behöver byta blad. Vet inte ens hur eller vart jag ska spendera nyåret men nånstans där jag trivs och har kul hoppas jag. Är trött på allt annat.
Nu kom mitt favoritavsnitt av SATC och julisarna kan ju fan inte stå där oinslagna. Tjipp!

Veckans träning

Måndag: Promenad 1 tim
Tisdag: egen spinningklass 55 min
Onsdag: vila (biiiio)
Torsdag: egen klass sacy30 min + mage och triceps
Fredag: egen spinningklass 55 min
Lördag: vila (bakiis)
Söndag: spinning 55 min och lite ryggträning
Jag måste köra på hela veckan. Vägra lägga mig för julstress :)

Myssöndag

  1. Nu är min älskade gran uppe. Jag känner redan granlukten. Det är kärlek det ♥
Har varit en sjukt mysig söndag. Vaknade upp och åt mysfrukost till SATC-avsnitt, flörtade me mig Kiki en sväng längst "trendiga" Fridhemsgatan, blev nykär i Grandpa (som vanligt) och nya affären Awsome Rags brevid. Vi mysfikade på Vurma, uppkrupna med sockor och pratade högstadiekomplex. Vi skildes åt, jag köpte en liten julis till, sen kom jag hem, rev av lite ryggträning och spinning. Har gjort monstergod middag, klätt min gran och kollar lite på Day after tomorrow. Får sjukt ont i magen av såna filmer, borde inte se mer.
Har hunnit se (och höra haha) Paousi rätt mkt i helgen. Känns bra. Och jag kommer hinna se henne innan hon far. Och innan julafton måste jag försöka hinna göra tusen saker, framförallt innan onsdag för då kommer min Malin till mig!! Det var allt, tack för mig.

Tydligen jul

Jag hinner verkligen inte med. Hajar inte att det är jul på fredag. SÅ har jag väl säkert förut också. Men..i år missade jag när löven slog över till orange. Och nu sitter jag söndagen innan julafton och gruvar mig för att ta mig ut i snöstormen och köpa julklappar - för att jag missat att det är så lite tid kvar.
Det är en vecka med blandade känslor. Glad för onsdag och att Malin kommer hem till mig! Mysigt att det är jul på fredag! Underbart med snö till jul! Tråkigt att Paou åker iväg (egentligen hjärtkrossande men det kommer jag inse om några veckor.)
OCH NÄR SKA JAG HINNA FÅ UPP MIN JULGRAN SOM STÅR PÅ BALKONGEN!??


Fina julgranen förra julen :)

Bioonsdag!

Idag har jag sett Svinalängorna med mamma och Gunilla. Härligt att åka direkt från jobbet och möta upp dem, käka lite sushi och umgås. Länge sen jag träffade Gunilla också. Å filmen var bra å Ola Rapace var het som alltid. Men det var en ganska gripande film. Mamma var lite fuktig i ögonlocken efteråt :) eller så kanske hon fick salt i ögonen av popcornen hon käka upp.


Nu ska jag lägga mig i sängen. Och bara mysa i monstertäcket. Ensamt...men gos!

Julstämning

Försöker plocka upp lite julkänsla i Väsby. Bakat lussebullar och havrekakor me mamma. Å snart blire middag :)

Good news on a tuesday!

Åh vilken jävla grym känsla - idag fick jag träna! Körde gärnet på spinningen och körde rygg efter och fick grym kontakt, körde kort och intensivt men gav inte upp! Det är det viktigaste. Orkar inte stå och veva på gymmet till kl 21. Eller jaha? OJ? Det är den ju nu. Och PRECIS käkat middag. Det är priset man får ta för träning. Och det är värt, så värt.
Nu ska jag dyka in i duschen och fixa såna där vardagsgrejer som e så pisstråkigaaaa och peppa för en ny dag. Hm. Imorn ska en reporter från VK ringa och göra ett större diskussion i tidningen om ett av mina blogginlägg som hon tyckte var intressant.
Vet ni inte vad jag babblar om? Här hittar man mig i en annan form;
http://www.direktpress.se/vartkungsholmen/Bloggar/Karin-Norberg/

Kul va? :)

Kul måndag.

Tung dag. Lite sömn. Men en trött själ mår bra av soppa och ostmackor intalar jag mig själv. Ja, det måste vara så. Och en mysig vän på ingång. Jag har inte gjort nån nytta alls idag..
Fast jag har monterat ihop hutschen Mikael idag!

Söndag

Om en kropp kan vara trött så är min sluuut. Intensiv helg men riktigt rolig. En fylla följt av mys blev följt av en ny fylla. Och mys dagen efter! Har varit me människor som e goa och som gör mig så glad! Det har väl varit värd all förlorad sömn och småstress och ingen träning. Firat kära moster som blev hela 50 bast och temat var libanesiskt! Vattenpipa, hommus och dans hela kvällen!
Bästa moster och mammi♥

Lördag

Happsi. Ligger raklång i soffan med monstertäcket och en kopp te som har kallnat.Känner mig jävligt sliten idag. Baaah..Trevlig julfest igår.
Det är ju rätt skönt att ligga så. Bara rakt upp och ner. Ingen störs av att man e bakis. Har ångest. Inser att man har pajat julstjärnan i frustration när man skulle dra ner gardinen (ja mamma, jag har lagat den - IGEN.). Och när man inser att Aladdin-filmen tog ÄNNU längre tid på sig att laddas ner så börjar man känna sig lite så där ensam. Lite kramig. Eller nåt. Tur att Kiki kan se in i min lilla lya då, för hon ringde precis och ville gå promenad. Och snön, solen och fina rexlektioner på byggnaden mitt emot gjorde att jag inte kunde säga nej. Lät mysigt! Så here we go, borsta av bakismodeet!

Torsdag

Mysdag. Spännande sushi me mammsi. Cykel med hemmagjord core. Mammsen blev svettig iaf (:
Lenny Kravitz får va me på nya spinningen. Om inte datorn bränner den här spinningskivan åker den ut i snödrivan. Pepp för stresshelg och alkohol!


enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0