LÖrdak

Shit. Jag har varit trasig hela dagen. Vaknade lite förvirrad i den lilla lägenheten utanför civilisationen. Vi firade Johan och Fredrik igår i berga.
Har stått i butiken och glott ut på ingenting. Inte en jävel som vill komma in och handla. Vart fan håller folk hus? Typ semester eller? VIlket skämt.
Har precis kör första kräftskivan för i år! Känns lite tidigt, trodde inte man började förrän i augusti men det gick alldeles utmärkt att äta. Aja. Låter som att efterrätten är på g, fan va najs!
pussåklämdinäckligalem

Träningstider

Nu sprack himlen upp och solen kom fram! Gött! Perfekt tid för mig att åka å köra ett pass då! HAHA.
Okej, fan vad träningen har rullat på. Igår, två spinningpass och ett corepass. CHECK! Idag, en powerwalk, ett ryggpass och en spinningklass CHECK (snart..)! Jag har laddat upp med massa pasta. Ja, jag åt lunch nu. Kom aldrig upp ur soffan. Kom däremot upp ur sängen, gick till soffan och där hamnade jag. Men det kändes bra att ringa och väcka 2 personer klockan tolv. Då ere ju lugnt, andra är värre än mig :)
Okej dusch nu! Även om jag ska träna snart igen så har jag ingen lust att lukta sur svett för det. Det kan jag göra efter spinningen ;)
Shit vad mycket träningsbabbel. Men det är vad som sker just nu. Segt väder = träning!
Puss & kläm!

Vene

Göteborg har tagit min sängvärmare. Suck. Vad är grejen med gbg överhuvudtaget? Undrar om det e lika trist väder där som här. Hoppas det.
Det är faktiskt sjukt kul att jobba mkt! Jag blir alltid bekväm och sjukt taggad på jobb när man åker på en teaser på typ 2 veckor och får jobba som en normal människa. Sen kommer miss boss tillbaka och då åker man ner på fisjobbandet igen och tristessen kväver en. Hm. När sängvärmen kommer tillbaka måste det ordnas ett cv!!!
2 klasser idag. Eller ja, tre klasser är det ju egentligen. Men en 30 min core känns som gratisgöra haha. Badrummet stinker svett av alla träningskläder. Snart hamnar man i "vända-ut-å-in-på-kläderna-återvändningsgränden". Löser sig. Det gör det alltid.

Veckans träning

Måndag: lunchspinning 45 min
Tisdag: egen klass, cykel 30 min + core 30 min
Onsdag: vila säger vi..
Torsdag: egen klass 45 min cykel
Fredag: promenad ca 50 min, ef bodypump 55 min
Lördag: bakis
Söndag: egen klass 55 min cykel
Grymt för att ha slirat runt på festival helgen innan :)

Mondayworker

Då var det måndag och man var en vanlig jobbare. Känns lite ovant men då vet man att pengarna rullar in! Det behövs när man precis överfört pengarna för tågbiljetten till Sziget. Aj sa plånboken. Jobbar jag inte i butiken så har jag klasser. Ibland tom två på samma dag. Det är hårt. Men jag tycker det är jävligt kul att packa upp träningsväskan, hänga upp lökkläderna och packa om nästa dag igen. Det är där jag bor. I den där svettiga väskan. Under svettoppen och fotsvettsskorna.
Apropå träning så ska jag slänga upp veckans träning nu, för förra veckan var jag ju hemma hela veckan och tränade på igen. Ja och så hade jag klasser så klart! Idag blev fanimej inget gjort, men funderar på en långpromenad ikväll efter stängning. Måste bah se till att jag har med mig bra käk till jobbet då..
Hejsvej.

Melodies and desires

Move your body closer, let your heart meet mine
love is the harmony, desire is the key
love is the melody, now sing it with me

Come and look closer
look me in the eye
then be with me one more time

You´ll be the rythm and I´ll be the beat
you´ll be the rythm and I´ll be the beat
then I´ll be the rythm and you´ll be the beat
and love, a shore line, where you and I meet

Love is the harmony, desire is the key
love is the symphony, come sing some with me

-Lykke Li

För det är bara regn hos mig...eller?

Det är rätt skönt med regn faktiskt. Nej, men faktiskt! Man har en andlednig att faktiskt bara sitta inne och mysa under en filt med en kopp te. Jag ska iofs pyssla om en lite snuvig karl men d e oxå mysigt.

Försöker pussla ihop en spinningklass till imon. Kommer bli jävligt dåligt tror jag haha. Har inte övat in nån musik alls och ska bara skriva upp allt och hoppas att taktkänslan sitter i kroppen när man är på 85 % av sin maxpuls och flåsar som en hund medan första raden blir blinda av mitt sprutande svett i deras ögon.

Mina päron är på landet och av någon anledning är jag lite avis och skulle mest av allt också vilja vara där. Men varför? När det är dåligt väder har man ju INGET att göra där ute. Kanske är därför då. Att bara ligga i soffan och läsa, höra regnsmattret mot rutan, tända en brasa, dricka alla sorters te man har med sig, laga en mustig soppa, basta. ÅH GE MIG EN LEDIG HELG! Nu ska jag syyynda mig! Hejsvej

Nu är Sziget näära!!!

Är hemma och svänger igen. Petat i mig lite före tränings-mat. Nu har vi bokat tåg till Sziget!! AMAGADD!! Nu är det officiellt! VI SKA TILL BUDAPEST OCH RÖJA ARSLENA AV OSS!
Vi fick hjälp av en snäll gubbe på Sj-center och vi bytte dagar och velade fram och tillbaka och grävde fram billigaste priset, "skitsamma, vi kan sitta på varandra eller sitta och sova", och till slut kom vi fram till ett slutgiltigt tågschema. Vi kommer dessutom få några timmar i Berlin, både dit och hem. Min kropp och min plånbok kommer ju vara ledsna ett tag efter, men det gör inget. Det är det värt.
Nu ska jag köra bodypump så benen svider! Tjingeling badring!

Vi har redan värmt upp..!

Sommarträningen rullar på..

Träningssuget är fortfarande med! Jag har prickat av en festival utan att bli sjuk! Och typ halva sommarn utan att råka ut för random förkylningshelvete som aldrig ger sig. Känner att jag bör säga peppar peppar, jag har aldrig turen med mig..
Planerar att köra bodypump på förmiddan imon. En morgonpromenad innan kanske? Ja om jag har sovit ordentligt om jag inte får onyktert nattbesök som slår i dörren eller slamrar i badrummet. Det återstår att se..
Gonatt :)

Hemma från allt..

Jahappsii. Hemma från Öland Roots och Gotland och allt skoj. Faaan. Vill göra mer. Vill inte jobba. Ibland tänker jag att man ska hoppa på ett flyg och kasta ut mobilen från den och bara hamna där man hamnar med planet och sen bara leva och andas. Sen får alla bara gilla läget och jag vill inte bry mig ett skit. Det skulle vara nåt!

Det har varit en mysig dag i dag iaf med träning, häng i vinterviken och hemmapyssel med mamma och sushi som vanligt och sen kom pappa och överraskade och tittade på Allsång på skansen när jag och mamma klippte och fixade. Måste natten komma?


Tjingeling!

Har precis tagit en promenad. Går ju inte att motionera på nåt sätt när det är så här sjukt varmt. Det går tidigt på morgonen och det går på kvällen. Men om man inte kan sova på natten pga värmen och jag kan inte träna om jag sovit dåligt så är det bara kvällen som återstår då haha.
Nu har jag packat ur Gotland och nu ska jag packa i Öland. Åh vad jag längtar! Öland Roots är höjdpunkten på året och nu är vi bara några timmar ifrån bilresan neer :D Vädret ska bli gött och sällskapet är najs som alltid, artisterna är bra och det e slutsålt i år igen! Sinnes. Ja nu ska jag fortsätta packa. Malin kommer hit vid halv tolv eller nåt så ska hon få lite á la Kakan-käk sen måste vi typ sova. Ska kolla statusen på Paousan också. Gissar jag rätt så står hon och velar mellan olika blommiga klänningar eller proppat ner fööör mycket kläder så hon står och kliar sig i huvet när jag ringer. Får se..
lite snygga damer från förra året..


Hejsvej så länge :)

Snart bär det av..

Jag vill tebax till landet. Gärna nu. Går bra imorn oxå. Men helst nu. Men jag ska först och främst åka till Malin på fredag. Wohoooo!!! Ska bli asmysigt. Käka Anitas goda mat, leka med Kevin, hänga me Malin & Hanna, kolla in Visby och Hoffan. Se deras stuga å mysa. Förhoppningsvis bra väder. Lite solning på det hoppas jag. Hihi.

See you soon!


Men nu måste jag ställa in mjölken från solen och ta mig en till kopp te.

Hemma.

Hemma och huvudet är fyllt och uttröttat.
Veckan har varit vacker, avkopplande, solig, jordgubbig, och härlig. Jag har tom dragit med mig mor till badplatsen och hon var minsann snabbare än mig ner i vattnet. Skämmigt Karin. Petter och jag såg Glesbygd´n och vandrade ner till havet och grillade spett och torsk och gosade med Yama och bastade så det rann koda och immade igen i den gamla bastustugan. Kollade in antikhandlare och jag köpte en amerikansk koffert, en fin hylla jag suktat efter sen förra året, fina reklamskyltar och lite smått. Åt lunch på KnappKarlsson och jag drack faktiskt en Red Stripe medan solen gick ner över vattnet.
Mycket fint. Jag kände känslan i magen på bussen på väg hem. Vill åka ut igen och ligga på gräsmattan och ha solstrålar på mig. Vill ligga där igen och skita i mobilen, facebook, mail, blogg(okej egentligen inte hihi), jobb och allt som hör vardagen till. Nu är jag hemkommen och vardagen är inte sig lik alls. Jag vill ha förändringar och hoppas att jag inte fastnar i samma hjulspår igen bara. Awell. Jag hade ju iaf fått ett par jordgubbar på min jordgubbsplanta som dessutom var jäla goda :)

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0