Igår?

Vad hände egentligen? Hänggungan har åkt i golvet, har hängt med en granne i tvättstugan, lite smått förfriskad och snackat skit, McDonalds-sugrör, coca cola å ölflaskor, vindunk överallt, nyvaken och ruffsig Yama. Jaa. Det låter värre än vad är. Men hänggungan ramlade iaf. Tråkigt, då blir det dags att spackla igen hål nr två :P
Ah, jag har iaf grymma blåbärsscones att käka till frukost :) Nu ska jag duscha av mig lite, packa ner mig själv och Yama och dra mot jobbet.
Krams.

Mysigt sällskap

Inatt har jag spenderat natten med en jättemysig person. Vi har skedat hela morgonen och ligger nu i soffan och fått i oss lite frukost. Vi och Emma slog på In to the wild rätt sent igår med morötter och dipp och alla somnade på varsin plats och vaknade upp lagom till slutscenen. Gött.
Den här sötnosen kan verkligen göra en glad och är precis vad jag behöver den här helgen. Vi ska mysa hela helgen och kramas och fjanta oss. Sötingen är hårig, snarkar, tar upp plats i sängen och vill bli kliad och kramad hela tiden. Men är ändå det bästa sällskapet och man får så mycket tillbaka!

Fredagskväll!

Har fyllt hjärnan med mer inspiration och fick ett grymt övertröttryck idag på jobbet, gjorde om heela butiken, det blev fan gött och fräscht.
Hamnat hemma, med en emma sovandes i soffan och en yama sovandes i puffen. Tröttkorvar. Emma fick ett matkoma. Tror jag det! Efter all sushi vi käkat. Lugn kväll trots att d e den första helgen på flera veckor som jag är ledig EN dag under helgen. Hah. Lite skrattretande :) Men jag orkar inte. Snorig och jävlig. Imorn ska jag vara med moder, vi ska till mommo och Yama ska med. Få lite liv i de dementa damerna och herrarna på boendet. Hihi. Tror att mommo kommer bli skitglad! Även om hon kommer fråga 3423 ggr vem Yama är. Och vilka jag och mamma är också. Hm.

Skitfan.

Jävla skit också. Det blev en sån där kväll. En sån kväll jag inte kan sova. Huvet snurrar som en jävla fylla och ögonen går inte att stänga. Jag ligger och tittar ut i beckmörker.
Det blev även en sån kväll där jag önskar att jag kunde skriva PRECIS det jag känner och tänker. Men inte fan går det. FInns nån som blir upprörd, nån som inte bryr sig, nån som bryr sig jävligt mkt, nån som klickar vidare, nån som himlar med ögonen, nån vars mage vrids om, någon som förvånas, nån som blir ledsen och nån som blir arg.
Pallar inte det.
Hoppas alla tankar å skit ger sig snart. Så man får sova nånting innan man ska upp om några timmar, öppna en butik, le och låtsas som att det regnar. Jipie.
.

Sant!

"Man får aldrig glömma pussar. Inte ens på söndagar!"
-Linda Hammar ur I en annan del av Köping

Snorigt men mysigt

Tror jag vaknade med feber idag. Prutt. Varit en rätt rolig jobbdag iaf! Kom hem, hann precis ta upp diskborsten när mamma ringde å svor över SL, så hon kom till mig och tog med sig sushi till oss. Mys! Sen fick jag lite mer oväntat besök. Jag som planerade en kväll av soppkokande och brödbakande och soffliggande.
Det kommer nu. Ska slänga på The Truman Show , dricka Proviva, äta lite mer godis, gosa ner mig under monstertäcket och titta på vackra söflingorna som dalar ner utanför fönstret. Wiie för vintern:)
PUSSS!

Semelsdagen? Idag?

Jag har hört lite rykten om att d e semeldagen idag. Kanske var en annan tisdag.. När jag tänker på semlor så tänker jag på farmor! Hon gjorde de godaste minisemlorna! Kommer ihåg att hon brukade ha så god mandelmassa, som e det godaste på semlan enligt mig, med små hela mandelbitar i. SÅ GOTT!!

Hur som haver. Ska möta upp Paou snart, vi ska till Tjallamalla för de har 50% på allt i butiken! Woho!
Nu ringde hon å jag måste gå haha. Hejsvej!

What if?

Vad fan. Tänk om man kunde skylla på att man bor på landet. På nån ödslig ort vid nån ödslig äng i ett ödsligt hus med vita knutar å flagnande fönsterkarmar. Men så bor man i fukkinjälakukståckhålm. Och då kan man inte skylla på nåt. För här har man ju alla möjligheter. Alla möjligheter ligger utanför dörren och väntar. Det ligger fan inget utanför min dörr, jag har kollat. Där finns bara täckpapper och snubbar i gula arbetsbraller. Men inte är dem ens nåt att hänga i granen. De är ju typ 17 bast.
Tänk att det är bara på kvällen man blir så här poetisk.

Bad

Jahaaa. Här trodde jag att man bara skulle sitta hemma igår kväll å vara hederlig å nykter å dann. Men icke. Åkte ut på lite häng på Limrick med några gossar. Började liksom dricka vid halv tolv, ja men braaa, då mår man ju toppen på jobbet dagen efter Karin. Nä. Men det gick bra iaf. Har röjjt upp lite här, har börjat samla på smutsig disk tydligen, men nu är det fixat! Lagat god mat med stekta auberginebitar, sojafilé, ajvar, avokado, matvete å massa mumsmums. Precis vad jag behövde.
Nu ska jag hoppa ner i ett mysigt bad å köra ansiktsmask, peela kroppen till tända ljus och nåt najs å läsa. Fyfan, känner att jag behöver en liten rehab, ta hand om mig själv lite. Blivit för lite sömn, dålig mat och alkohol den här helgen. Ska bädda rent i sängen och gosa ner mig under täcket sen med film och te. Vem fan bryr sig om Johan Falk liksom?
Puss!

Ehum.

haha. Petter sa en gång till mig att "du måste sluta skriva att du allti e så trött på bloggen", å han har faxit rätt. Han sa det tom för länge sen å jag känner att jag e där igen. Nätterna e tamefan sömnlösa. Just nu, efter att ha sovit bara ett par timmar inatt, jobbat, storhandlat mat, fikahängt med Emma så mår jag typ illa för att jag är så trött.
I övrigt ere jävligt givande att vara med Emma. Vene varför, hon är en inspirerande sak, å man blir jävligt sugen på så mkt efter man hängt med henne. Typ sugen att ta tag i saker, pyssla eller bara göra nåt radikalt. Vene. Jag tror i grund å botten att vi e rätt lika. That´s pretty much why.
Aja, hoppas ni som super ikväll har d trevligt. En annan kör tidig kväll med yoga imorn bitti. Pallar inte mycket mer asså. E sugen på ett varmt bad med ansiktsmask å peeling för hela kroppen men då skulle ja fan däcka i badkaret.
Ah, nu ska jag leta upp nåra presentkort jag inte vet vart de har tagit vägen.
Kram å kläm

Natt.

Vet inte riktigt vad jag sysslar med. Kan inte sova. Kom precis hem från Sven. Haft en najs kväll, knappt druckit nåt, bara snacka skit, lyssnat på musik å hängt. Medan de funderade på att dra vidare eller basta så lunkade jag hemåt. Öppning imorn. Eller ja, idag. Suck. Så här sitter jag, kan inte sova, inte trött alls. Äter lite kakor och tittade på tv tills den där färgglada/svartvita klockan kom fram och pep tills jag höll på att slita av mig håret.
På tisdag lämnar Sven landet. Tråkigt. Känns inge kul att en till viktig person i mitt liv försvinner..
Aja, ska gräva ner mig under täcket (som jag iofs redan ligger under i soffan) i sängen och tvinga mig själv att sova. Det går väl om man tänker att man SKA sova? Det borde det. Tankekraft liksom!
Godnatt.

Dagens!

Dagens plan: Ska åka å möte upp Paousan me kalasbrallerna, köra muskelpass me Svennis, dricka lite alkohol på wallin (antar jag ?).

Dagens saknad: MALIN SOM JÄVLA ALLTID!

Dagens längtan: Malin? RESA!

Dagens mode: Ligger i soffan i en lökig t-shirt å käkat kakor till frukost i brist på annat. Vad tror ni?

Dagens "tummen upp": Lönespecen som daska in imorse. Man tackar, väldigt trevlig lön denna månad :) då slänger vi in nåra tusen på sparkontot DIRR (som herr daniel skulle sagt.)

Dagens "hejhej": Grattis kära Petter som fyller år idag! Hoppas du får en najs dag och massa skratt med Stella ikväll.

Prutt!

Mor har precis gått och vi har haft en myskväll med sushi, film och godis, popcorn, chirre & dirre. Asmys! Såg Mammut, har velat se den skitlänge men inte blivit av. Men hallå...vad var grejen med filmen? Okej, Lucas Modysson e ju one of a kind och jag har tyckt om hans andra filmer men den här filmen var lite..seg. Följde väl knappt någon dramaturgi överhuvudtaget? Jag och mamma tittade på varandra efter varje scen och undrade när det skulle hända något. Så fort några kramades trodde jag att någon skulle dra en kniv, eller när ett barn var med i nån scen trodde jag att den skulle bli slagen, eller när de sitter i ett hus så trodde jag taket skulle rasa in. Ja ni fattar. ACTION! VÅLD! Det hände inget sånt direkt, lr ja lite. Typ 10 minuter innan filmen slutade. Och nej, sura inte, jag har verkligen inte avslöjat slutet, denna film kan ni ta en powernap under och vakna upp lagom till sista kvarten :)
I övrigt var den helt okej. Lite annorlunda. Men som sagt, det är ju Lukas Modysson.

Fel.

Måste tillägga att det självklart inte var Grammisgalan jag tittade på, utan P3 Guldgalan. Gala som gala. Guldmicken hette priset iaf. För bästa liveakt. Som Missii borde vunnit.
Hejdå.

Svampbobkakan

Ikväll har jag knåpat ihop en svamprisotto genom att använda fantasin och två helt olika random recept på nätet. Det blev faxit gott! Mumsade i mig den tillsammans med Victor, Johan och Sven. När Victor och Johan kom, tittade Victor in i köket,  hejjar, tittar på maten och säger; "men, jag som inte käkar svamp.."JAHA. Viktigaste ingrediensen liksom. God sallad & morötter med ett stulet recept på hemmagjord gucca.
Det är flummigt, även om man fyller sin tillvaro med sysslor, människor och grejer så kan jag få en känsla av att det rinner ut i sanden så småningom iaf, att man känner sig ännu ensammare efter. Hm. Aja. Whatävär.
Avslutar den här dagen med en bild på snygga Miss Li. Synd att hon inte vann den där Grammis-micken eller vad det var utan uttjatade Winterdäck som aaaldriiig nååånssiiiin fått ett pris fick det. Öppna ögonen och släpp in en nytänkande begåvad tjej som dessutom jobbar häcken av sig och levererar grymt bra everyfuckingshow. Ledsen. Men ja, Winnerbäck är duktig och visst ska han väl ha ett pris å blabla men jag kan inte låta bli att tycka att han är en återanvänd Ulf Lundell-copy.
Gonatt!

Lustiga snorisar d finns...

Alltså, idag när jag var vid västerbroplan å vandrade med Nikita så vad det en lite snoris utanför skolan där som stod med sina killkompisar å va skitball, drog upp hängbrallerna, slängde iväg en loska, kramade en stor snöboll och sulade den på bussen när den åkte förbi. Så gick vi förbi, då tittade han på oss och mjuknade till. Gick fram med lysande ögon och sa; eeh, får man klappa hunden? Ja, det får man väl, sa jag och så satte han sig ner och gosade med Nikita. Jag tror hon blev lika förvånad som jag..
HAHA

Skitsöndag.

Har: Haft en jävla skitdag. Kanske bra att följande dagar består av bara jobb, och är jag ledig så innefattar dagen iaf av hundvakt eller klass. Men det mår jag ju iofs bra av..
Ska: Spendera kvällen under duntäcket med en kopp te och magont och klump i bröstet.
Hör: Nån jävla bajs Johan Falk-film på fyran.
Bär: Pjamasbraller, sönderklippt stor cartoon-tisha.
Vill: Må bra och att de jag bryr mig om ska må bra just nu. Just nu skulle jag vilja köra ett hårt pass på gymmet. Vill dessutom hitta en kapsäck med guldpengar så jag kan få resa.
Känner: Mig tom. Känslig. Nedstämd. Ensam.
Drömmer: Om ett miljöbyte till ett vackert land med vackra vyer, frisk luft och fuktigt gräs man kan springa på. Träning, ett lugn, leenden, kramar, nya människor, skratt, mysiga kvällar.

Fyfan.

Jaha. Hejåhå. Gårdagen var ju...ja. Jag försker peta i mig lite musli å en sjukt stor kopp te. Det blev liiite mkt igår men det kan fan vara jävligt skönt ibland. Att bara dra in i dimman rejält å sen hitta ur morgonen efter när håret e ruffsigt, munnen ihoptorkad, sminket på kinderna och magen skriker. Eller ere bara jag? ;)
Hur mår du Paousan? :)

Lördak

Väntar på en tidsoptimist och har precis smällt i mig en 9 bitars sushi. MYMS!! Hoppas optimisten kom ihåg att köpa med lite mjölk så man kan göra vita ryssar. hihi..!
Försöker värma upp mina skinkor som e frysta med ett stycke filt och några stycken värmeljus. Hoppas det blir en trevlig kväll, jag känner iaf för att dra i mig ett par glas och titta på stjärnorna. Tänkte värma upp med ett glas rosé men tråkit å dricka by my self...har jättesvårt för att "smygstarta" med ett glas vin, blir typ bara trött av det. Men dricker jag det med någon så blir jag helt taggad. Skumt :)
Eftersom jag hoppas att min kära släkt läser min blogg (hur kan de inte göra det liksom...? ;) så passar jag på att gratta kusinen Crille till körkortet! Svinbra jobbat. Ratta ut till kungsholmen nu woho!

Jahaaa, ere fredag idaaag?!

Gitarren i högsta hugg, kramp i handleden, ett glas rosé och mätt som faan efter mysig middag med pappsen på Linas. Väntar på en smått förfriskad karl. Vafan är detta!? Snacka om gammal i förtid.
NÅN SOM VILL SUPA Å SPÅRA UR IMON!?





Så. Nu fick jag någon sorts balans..

Plötsligt händer det...

YES!
Sätta-upp-lappa-i-tvättstugan-kulturen har äntligen anlänt till min tvättsuga! Som jag har väntat!! Det är en lite annorlunda form än den vanliga lappuppsättningen men aja, tanken som räknas..Det finns en sysslolös pensionär (antar jag att d är..) i mitt hus som tar varje, alltså VARJE tvätttid på söndagkvällarna i 2 månader framåt. Så fort de sätter upp ett nytt schema så springer han ner till källaren med pennan i högsta hugg och paxar varje söndagskväll. Det har tydligen blivit ett irrationsmoment för mina grannar eftersom någon har skrivit rakt över hela bokningsschemat "SLUTA TA ALLA SÖNDAGAR!!!". Det nämns inga namn, därför kategoriseras det som det perfekta "lappar-i-tvättstugan-ilskan".
Söndagsboven verkar känna sig träffad. 2 söndagskvällar i februari är lediga. Så, grannar vad väntar ni på!? HAFFA!!

I´ve got a feeling...

Tänk om jag kunde titta upp från marken och vara där jag
e på bilden. Sommar, festivaler, värme, glädje, converse, grillning,
balkonghäng, musik, harem, uppvikta jeans, kall alkohol,
bikinilinjer, dansa oavbrutet till ska,
veva in håret i sjal, äta olagligt mkt sushi, pimpla vin i parker,
doppa fötterna i vattnet...

NÅN SOM KÄNNER KÄNSLAN??

Wednesday

Shit vad mycket bra grejer jag har fått gjort idag! Det har varit en riktig tagit-tag-i-sysslor-dag! Jag brukar vara så jäääävulsk seg på att komma iväg å börja nångång men idag så körde jag på bah! Grömt bra.
Brallorna e inlämnade och uppsydda, granen är utkastad och julen nerpackad, dammsugarn gråter för att jag fördärvat den med allt granbarr, jag har fått ihop mina gamla hörlurar och fixat ny mp3. Så jävla bra kariiiiiiin!
Sitter med tända ljus under en filt och försöker hålla ögonen öppna. Svennis har precis left the building efter spinning och god middag plus lite gött naturgodis. Work imon + hämta ut brallerna så att jag äntligen kan använda dem ordentligt utan att vika upp dem och trampa sönder skit´n!! :)
HEYSVEY

Blodig måndag.

Fyfan. Det bästa botemedlet mot ett skitdag är ett jävligt hårt benpass och kikärtsröra med kroketter och smält ost, massa sallad, avokado & majs till ett kallt glas juice, städad lägenhet, diskad disk, utslängd gran, grön kofta, gula strumpor, en stor kopp te, en onödig dusch och självklart - tända ljus! Eller vad funkar för dig?

Amelie is good shiit

Ja det var väl på tiden att man såg en film som resten av världen sett. Myycket bra, många tummar upp är mitt betyg! Kände faxit igen flera scener, man fick lite deja vu-känsla ibland, antingen lurar min hjärna mig för att jag sovit jävlit lite inatt -hosthost- eller så har jag faxit sett delar ur den :)
Jag råkade somna till lite ibland, men så fort Sven kollade till om jag sov när jag sömnsprattlade så förnekade jag. Såklart.
Nu ropar sängen. Bäst att lyda.
Gunatt!

Fredag

Känner mig sjukt jagad. Känner lite hopplöshet också. Enjävlahelvetessuck.

Lite årssumering! Årsresumé!

Det är ju så många som har såna där årssumering i bilder och så. Det skulle ju vara grymt kul men jag är lite lat så jag kör en lista istället!
1. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
Bott ensam, jobbat på Systembolaget, få en krukväxt att växa. Typ?

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tror att jag hade ett nyårslöfte om träning, klyschigt nog haha. Och visst har jag tränat en del! Inga magrutor att rapportera om dock :/
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar förra året?
Ja en vän fick en underbar och stark liten dam vid namn Zarah.
4. Dog någon som stod dig nära?
Min kära farmor gick tyvärr bort..

5. Vilka länder besökte du?
Det där exotiska landet Sverige har jag spenderat en hel del tid i. Blä.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
RESOR, RESOR, RESOR! Mer jobb=mer pengar=mer resor!!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
När jag fick min lägenhet i april, när jag fick blommor till jobbet - TVÅ ggr, festivalerna, den tokkalla vintern.

8. Vad var dina största framgångar 2009?
Att jag klarat mig så bra (i´m a survivor hähä) och att jag utmanade mig själv, utsatte mig för kurser, events osv som kändes pissjobbigt men jävligt bra att jag tog mig igenom. Att jag är så grym på att spara pengar! WOHO!

9. Största misstaget?
Vet inte direkt något stort misstag men största förändringen ja tänker göra är att lyssna på mig själv och göra det jag vill göra och inte en jävel ska stoppa mig.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har tydligen haft svininfluensa och haft några konstiga utslag över hela kroppen. Annars inga konstigheter :) stark som en oxe!!

11. Bästa köpet?
Mitt vitrinskåp♥ min julgran haha.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Min hyra (haha?), annars mat och festivaler.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag fick samtalet i liften om att jag förmodligen fått en lägenhet. Öland Roots, Sälenresan, givande samtal, fantastiska människor som finns runt om mig, svårt att få med allt, men det har varit mycket :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Oj vad svårt! För att nämna ett litet gäng; Flera med Rusko och Benga, Ya Basta, Really Now, flera med Flogging Molly, flera med Volbeat..Guns n roses, Elvis, en hel del jävla spinningmusik..man kan ju fortsätta i all evighet.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare men en miljon nya känslor däremot.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Rest mer. Umgåtts mer med mina vänner. Tagit tag i mig själv och ordnat saker som fått mig att må sämre.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Deppat/surat..

18. Hur tillbringade du julen?
Hos mig på morgonen först med Kalle och gröt och sen middag hos min bror. Sen blev det nån cider på kvällskvisten.Bra jul! :)

19. Favoritprogram på TV?
Har väl inte direkt följt något program förutom Idol litegrann. Okej, Andra Avenyn lite så där på skoj haha..

20. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hata känns lite starkt, men tyckt lite illa om/blivit trött på har jag väl blivit. Men vem har inte det? :P

21. Bästa boken du läste år 2009?
En bok om yoga. För att det är nog den enda jag läst tror jag. (sorry mamma :)

22. Största musikaliska upptäckten?
Oj, svårt..kan väl nämna en, Streetlight Manifesto, tummen opp! Även Kings of Leon.

23. Något du önskade dig och fick?
Menar man julklapp så en fin skinnjacka och underbara småsaker som jag älskar att få! Annars lägenheten (jävla tjat ;) min familj har hjälpt mig en hel del, både med fysisk hjälp och stöd som jag önskat.

24. Något du önskade dig men inte fick?
Jag har absolut ingenting att klaga på, har allt jag behöver och lite till. (okejrå, va fan jag behöver en större tvättkorg! ;P )

25. Årets bästa film?
Jag har så jävla svårt för såna här "storfilmer", jag gillar fnuttiga svenska filmer och gamla filmer. Bröllopsfotografen var najs,

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jobbade minns jag. Annars hade jag lite fest hemma när lägenheten var ny och "träffade" grannarna för första gången..haha.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer resor och mer jobb vad det jag saknade.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Min stil förändras helt tiden, inspireras av allt, man mognar och byter ut osv. Lite rockigare/street kanske, massa färger, sneakers, mönster, feminint med starka streeturbankontraster, lite rockabillyinfluerat och jag har plockat inspiration från flera årtal, 50-,60-,70-tal osv.

29. Vad fick dig att må bra?
Sommaren, festivaler, rålisparken, skrattstock, sälenresan, snö, småstunder med bra människor, familjen.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hm jag brukar inte sukta så mkt efter kändisar direkt hm..Lenny Krawitz e ju hot as hell. Men det var ju ingen ny upptäckt.

31. Vem saknade du?
MALIN!!! Så förbannat mycket. Och Ajja såklart.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Ingen kommentar.


Ja, klockan e lite mkt, har väl inte gjort listan helt optimal, man kommer ju på skitmycket under tiden man skriver. Jag har nog missat en massa händelser men jag ska upp tidigt och hinna med en massa grejer imon. Uppläggning av jeans, jobb 14-18 sen jeanskväll på Lee. Kuliigt!

Orka min tur!! (otur)

När jag väl bestämt mig för att köpa den där kameran, så börjar den ta slut - i hela STOCKHOLM! Självklart finns den kvar i Kungens Kurva och Sickla. Vad i heeela fridolf!??! Vem pallar åka dit!? ÅÅH! Jävla typiskt mig! Jag skulle kommit på det här tidigare. Mellandagsrean e ett jävla krigsfält. Det är bara beväpna dig, dra ner mössan, upp me brallerna, vässa armbågarna och STORMA STORMA STORMA!
Kram på er (:

Tråktråktråk

En seeeg söndag kväll. Vet ej alltså. Rastlös och såå. Det är nu man ska göra något vettigt med sin tid, när man inte har nåt att göra och är uttråkad. Jag fixar en SL-resegaranti. Jippie. Kollar kontot och lägger undan extra sparpengar. Jippie. Leta fram gamla presentkort och kolla om jag klantat mig och de gick ut 31 dec -09. Jippie(har ej gjort men jippie att jag försöker börja).
Varit en mysig dag. Varit med mor och frusit ihjäl ute. Köpte två dojjer på SNS (:
Min mor är bäst för övrigt ♥
Spexar på midsommar. Hihi

2010 då!

Jaa, hörreni. Då var det 2010. Nu måste jag öva och säga det och skriva det så det fastnar INNAN det blir 2011. Kul igår, helt lagom som jag tänkt mig. Dans och lagom mkt alkohol.
Vi åt middag här innan vi drog vidare på olika håll och då tyckte jag vi skulle nämna varsin sak som har varit bäst med 2009. Jag sa att jag fick min lägenhet det här året. Något bättre kan jag inte önska mig ju :)
Nu är det bakishäng för hela slanten i lyan. Jag somnade i en fotölj hos Sven och sabbade nacken och nu käkar jag chips i väntan på att Petter ska vakna till och vi ska köpa pizza. Hemskt, I KNOW. Inte likt mig. Men det är nyårsdagen, det är den dagen då det är okej at stoppa i sig massa skit eftersom hela landet ligger och är bakis idag, det är lugnt vi behöver inte dölja nåt. Då kan jag passa på att erkänna att jag åt lite choklad imorse oxå. Ih.
God fortsättning!

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0