Opepp

Ögonen hänger till knävecken och datan vägrade bränna min nya spinningskiva idag 20 min innan klassen började. Piss. Min morgon började med efterblivna människor i Gullmars som STÅR I KÖÖ I 20 METER och sen stör sig när man går med sista gänget på i bussen. Det e inte som att ni inte får sitta i bussen!??! KOM IGEN! Jävla irriterande svennefasoner. Stå i ringlande kö för en buss? Alla får ändå sitta, det är ju en jävla dragspelsbuss, ställ dig i busskuren som en vanlig människa och gå på bussen som alla andra gör. I förorten ( hehe).
Ja det är väl inte en perfekt dag direkt haha. Den här veckan är så jävla proppad och jag är stressad som fan. Men. Ser knappt fram mot helgen för att den e så full också haha. Söndag vill jag ligga i min säng typ HELA DAN utan att röra mig. Hoppas det går :)

Nu skulle jag LÄTT kunna somna men måste göra matlåda OCH öva på nya coreprogrammet som drar igång imon. Jipie. Jipie för den här veckan.

Skynda! Jäkta!

Fan va skönt det vore om man kunde dra tillbaka tiden. Bara litegrann. Ibland bara nån timme. Ibland år. Bara för att få EN chans att ändra nåt. Nåt litet. Eller nåt helt avgörande. Nu går tiden för fort. Hinner inte med! Försöker gripa tag, hålla fast, njuta av det som händer precis just nu.
Försöker prestera, men hinner inte vila, då finns det ingen ork.
Men hinner inte. Känner inte. Intalar mig att jag gillart men gör jag det? Pressar på. Kör på högsta växeln.
Hinner inte känna. Eller tycka. Smaka. Eller hata. Gasa bara.

Fredagsmys i bilder

Ehm...behöver jag fortsätta?

Veckans träning

Måndag: "egen klass" spinning 55 min
Tisdag: (teater me mor=vila)
Onsdag: "egen klass" cykel & core 60 min
Torsdag: egen klass cykel & core 60 min
Fredag: vila
Lördag: bakiis
Söndag: "egen klass" spinning 55 min, shapeklass 55 min

Lördag

Blåbärste. Äggmacka. På riskakor. SÅ underskattat! Okej, låter kanske som att jag e på topp, men riktigt så gött ere inte. Sliten som fan. Sovit för lite. Åh varför förstår man inte när man ska sluta dricka? Eller ja, såå illa var det inte, det var en okej kväll igår.
Idag ska det bära av mot Fotomässan i Älvjsö. Om bara Victor vaknar upp. Hm. Min soffa börjar bli lite väääl nerdregglad nu kan man tycka. Och ikväll ryktas det om en sjurättersmiddag? :) Ska bli spännande och det kommer bli myysigt.
Och det var så kul att Kiki var meeed igåååår :)
PUSS!

Måste

MÅSTE. STYRA. UPP. MÅSTE. VÅGA.

Veckans träning weeööh

Måndag: Rygg och axlar
Tisdag: egen klass, 55 min spinning
Onsdag: ashtangayoga 75 min
Torsdag: egen klass cykel + core 60 min
Fredag: morgonspinning 55 min
Lördag: ben + triceps, yoga 55 min
Söndag: vila

Biggest Loser-finaal!

Kollar på Biggest Loser och min haka ligger i mitt knä typ. JÄVLAR VAD DE HAR GÅTT NER!! Vinnaren, Karl-Fredrik hade gått ner 75 kilo! 75 KILO!!!! Det är SÅ sjukt! Alla gamla deltagarna kom in och visade upp sig och deltagare som åkte ut rätt tidigt ur programmet och därmed gått ner i vikt på egen hand hade gått ner typ 30 kilo! Förstå det!! Så jävulskt inspirerande och underbart att se deras resultat. Vilka kämpar! Å tvillingbrudarna var så jävla snygga :)
Jag känner mig rätt nöjd med mig själv också. Har piskat igång 25 spinnare ikväll på Södra stn och de var så jävla grymma! Det är så kul att vicka lite, komma utanför sin trygga zon och kolla in lite andra center. Petat i mig en god röra av tonfisk, keso, kvarg, kikärtor, cashews, avokado, morötter å örtsalt♥ Mina ögon e blodsprängda och jag e trött som ett as. Haha monday bloody monday!

Grå söndag - men bara utomhus!

Asså vilken jävla burrig tråkdag idag. Haha. Tack och lov har jag haft en asmysig söndag so far. Vaknade upp ute i Sätra med en tok haha, jordgubbar och te i sängen och sen bar det av mot holmen, mötte upp far och åt varma mackor på ett litet mysigt fik. Sen burrade vi vidare i pissvädret till Seriegalleriet och såg Rocky-utställningen. Skitrolig utställning, några av de bästa stripparna var med. Och jag fick en signad bok, tack snälla :)
Nu försöker jag värma upp mig med värmeljus och varma strumpor. Känner mig lite sliten, blev sjukt mycket vin igår på middagen ute i Sätra. Undrar om jag ska gå på yoga eller om jag kommer tappa balansen i hunden och slå arslet i golvet? Jag kanske fastnar mellan de här mjuka kuddarna i sängen istället? Det är ju helt okej det med kan man ju säga...

Lördag

Då var det lördag. Heelt ledig och massa tid, perfekt för träning! Ska på crosstraining för Oskar 10.30, sen rundar jag av det med en vanlig yoga i Hornstull tänkte jag. Fyfan va skönt det ska bliii! Har klantat mig liite däremot å käkat lite väl tätt inpå nu. Men jag ska fortsätta ligga som en strandad val i sängen å surpla i sista teet. Sen bär det av - mot Sats Fridhemsplan! Woho! God morgon :)

Fettprocent

Idag efter min klass så mätte jag min fettprocent på gymmet. Lite spontant så där, tog typ 20 sek och man får ta resultatet med en nypa salt. Egentligen behöver man ju inte mäta sånt där. Det ska ju vara om man är speciellt intresserad av det, om man kanske är överviktig och behöver se svart på vitt hur jävligt det egentligen är i kroppen, eller om man tränar i body fitness och behöver bli av med mer underhudsfett inför tävlingen. Mja. Man gör som man vill. Kul att testa iaf. Jag var väl nöjd med resultatet, jag är inte överviktig och lever ju bra satteee...
Jag gick hem med gott samvete och drog i mig en marabou chokladkaka med en kopp te :)

Jobbiiijobb

Idag har jag blivit med jobbtelefon. Från det här århundradet! Jag kan liksom gå in på internet, kolla mailen, å gud vet vad mer. Det ni, det är framtiden! Haha. Kakan från medeltiden. Jag fattar ju ingenting ibland. Och ändå jobbar jag mitt i IT-smeten. Så det kan bli! Nu är jag trött som fan. Nyyogad och mör :)
(glömde jag nämna att jag har fått min jobbdator? hihi)

Veckans träning

Måndag: vila
Tisdag: egen klass, 55 min spinning
Onsdag: vila
Torsdag: egen klass, cykel + core 60 min, kv cykelutbildning (spinning) 45 min
Fredag: morgonspinning 55 min, ef,
Lördag: morgonpromenad
Söndag: fortsättningsyoga 75 min
Den här veckan ville inte riktigt kroppen. Då är det bara lyssna. Typ.

Yogasöndag

Nu har jag invigt min yogamatta - AND IT ROOOCKED! Asnajs, å när man gör solhälsningar och går ner från plankan till uppåtgående hund så hinner man insupa lite rökelse-dofter från yogamattan lagom till man kommer upp till hunden. WOHO!
Den gröna är min (såklart)

Nu är det jag som är tidsoptimisten och inser att jag ska åka till päronen och käka middag på fars dag om en timme typ. Innan hade jag tänkt lägga upp ett nytt spinningpass. Nu ska vi se om jag hinner pussla ihop nåånting. Hade ju varit skönt att beta av det innan veckan börjar och jag inte har någon tid till det.
Lite goda nyheter en söndag som denna, är att en go yogainstruktör ska ta över en av mina favvoklasser! Så nu har jag en ny favoriitklass i veckan att boka in mig på! Grymt Freija :)

 

 

Frillan!

Idag har jag varit på Hälsomässan i Älvsjö. Inte liiika bra som det brukar vara . Det var i en mindre sal (tror jag iaf..) och därmed var det färre utställare och alla olika gymkedjor fanns inte med. Bara typ Flex och Planet Fitness. Annars var det mest fokus på skönhet/hälsa och kuckelimuckmediciner och tandhygien och massage/kiropraktorer. Årets tema var passion så jag vetifan, jag hängde inte med. Hård träning är väl mer passion än manikyr!? Aja, jag kom iaf hem med en ny jääättefin yogamatta och lyckades flörta till mig en lika fin yogaväska i naturvit. ÅÅÅH måste gå på yoga imon! MÅSTE MÅSTE♥
Fan, det blev en påkostad dag idag. Handlar för pengar jag inte har. Suck. Men jag var ju fan tvungen att klippa/raka/färga mig! Såg ju ut som en jag-veti-fan-vad. Så här blev det ungefär :)
Det ska vara en lite sol inrakat. Färgen kommer bli bättre när
jag tvättat håret en vända, vilket jag gärna avvaktar lite med för
det är ett mindre projekt att föna
dreadsjävlarna efteråt.
Färgerna blev iaf jättebra! Fin kastanjbrunt och lite mörktrött
som inbland går i lite violett kunde jag se. Lilla polisongen blev blekt för ovanlighetens skull. Blev en schysst kontrast!
Nu är jag laddad för grått väder :)

Trötttjej88

Jag skulle ju ge ganska mycket för att få ligga kvar i sängen nu. Inte för att jag inte vill åka till jobbet, men för att min hjärna inte hänger med på allt nu haha. Har iaf gjort en grymt god smoothie med ananas å banan och kiwi, linfrön å allt möjligt man kan slänga ner. Morgonteet surplas i. Nu måste jag borsta tänderna, klä på sig å hålla pååå!
Stressdag idag, jobb till 15, klass 16.30, kvartalsutbildning på spinningen 20.00 ikväll. Båh. Sen hem, sova, upp och riva av klassen 06:45 imorn bitti, jobba, kvartalsutbildning lördag morgon, klipptid...blablablabla...

Klä-på-sig-dags! :)

Heltidstjänst :)

Idag kan man ju säga var en bra dag! Idag fick jag erbjudande om en heltidsstjänst på Portal och därmed en annan tjänst. Jag har signat kontrakt och rubbet och det gäller from 1 dec. YES! Så sjukt najs! Har varit helt sprallig hela dagen och har fan inte gjort mycket nytta på jobbet faktiskt. Men nu ligger det massa spännande grejer framöver, en hel del att lära mig och jag ska få en egen plats imorn. Jiiipiiie :) NO worries no more♥. Den här hösten har verkligen blivit en stor förändring. Precis som jag ville. Men there´s more to come..
Månadslön for the very first time! Åh ett ställe att rota in sig lite på. Känns bra gött det här. Längtar tills jag har koll på uppgifterna, blir självgående och vet vad jag ska göra när jag kommer på morgonen. Bah köra på tills dess.

Malin, imorn MÅSTE vi skypeaa!!! Måååsteee!

Veckans träning

Måndag: powerwalk 60 min
Tisdag: egen klass spinning 55 min
Onsdag: ashtangayoga 75 min
Torsdag: egen klass cykel och core 60 min
Fredag: morgonspinning egen klass 55 min, ef rygg
Lördag: morgonpromenad 70 min, core 30 min (skulle varit en yogaklass egentligen..)
Söndag: ben och triceps
Juppjupp! That´s all folks! Kanske man ska testa sig på morgonpromenader innan jobbet? Vågar man? Pallar man? Eller frostar skinkorna då kanske?

Måndag

Måndagmorgon. Burr kanske? Njae. Det är väl trevligt. Det som inte är trevligt är att vakna en måndag och inse att man har noll grejer i kylen. Inget att äta till frukost!?! VAA!? Så går det om man inte varit hemma och kollat läget..Aja knåpade ihop lite proteingröt med linfrön och en kiwi. Inte ens russin :( buu. Aja nu ska jag knåpa ihop en skittråkig matlåda innan jag drar till tuben. Blä. Så här ska väl inte måndagar vara? De ska väl blomstra och kännas underbara?

Minnenas dag

Är bajstrött. Så jag kan dö. Eller iaf somna. Och varför e killar så sega?? Å varför ska alla jävlar i trapphuset tvätta varje tid den här veckan? Ska man behöva vända alla kläder ut å in ännu en gång??
Ikväll har jag varit hos bror och vi har käkat middag me familjen. Sen gick vi till morfars grav i Bromma och tände ljus vid minneslunden. Eller ja, vi och hela Stockholm kändes det som. Alla småpluttar kutade runt i färgglada overaller som galningar och pekade på alla gravar och frågade vilka alla var till päronen. Nä, men fint var det iaf på kyrkogården. Mäktigt att komma dit när det var mörkt och minneslunden var omringad av ljus, vissa satt ihop som familjer och vissa ljus stod ensamma. Fint.
Tänkte en skvätt på morfar. Och farmor. Fast hon ligger i Väsby. Men hon finns i min lägenhet, i mitt köksskåp, på mitt soffbord, i mitt vitrinskåp. Morfar finns på min vägg, vid Draken och överallt på landet. Båda finns i mina tankar.

Godkväll

Myslördag

Jag har haft skönste lördagsmorgonen. Sov som en klubbad säl och vaknade av mig själv vid 8. Men SKÄRPNING! Tvingade mig att somna om och vaknade en timme senare, gick upp, gick ut, powerwalk på 70 min. Det är sjuukt fint väder ute, molnfritt och soligt men lite frost ute så jag höll på att frysa skinkorna av mig men.. Nu har jag hällt i mig en smoothie och äggmacka. Haha varenda detalj är viktig å veta :) nu ska jag smälta allt lite, sej svida om och dra till Hornstull och yoga lite tänkte jag.
Jag trodde att Hälsomässan i Älvsjö var den här helgen. Jäääla tur att man sett fel. Det är nästa helg. Brukar gå på den varje år, ska bli najs. Käka lite smakprov, kolla in nyheter inom träningsbranchen, kanske kolla efter nån bra massageutbildning, kanske köpa nå träningskläder eller tillbehör. Har man tur kanske de har specialpriser :)
Aja, nu måste jag packa ihop för yogaa. Puss&kläm!

Freiday

Åh freeeedaag! Jag har alltid känt fredagskänslan. På nåt sätt. Eller mest brukar jag känna söndagskänslan. Men idag är det fredag och idag är jag ledig. Har haft min morgonspinning imorse, EN plats från full klass. DAMN! Ni e underbara kära f-plankunder ♥
Imorse kände jag träningspulsen pumpa. Ville gärna köra vidare nån muskelgrupp efter spinningen men tänkte att jag ska riva av någon träning i eftermiddag istället. Hem och gosa lite istället. Först blir det lunch med mamma vid ett. Wie! Idag har väl folk halvdag? Jag har HELDAG. Ville bara säga det..
Dusch & häng i soffan nuu. Ha en grym fredag.
PUSS!

En go torsdagskväll

Kompis det går bra nu. Ja på vissa delar iaf. Näääästan fulla klasser idag på spinningen och coren. FAN vad bra folk är. Hittar ner till källargymmet när kylan kommer närmare och dagarna blir mörkare. Hoppas ni stannar :)
Mammsen var med på klassen idag och jälar vad hon körde. Körde sig tomatröd på coren, hejja mamma! Efter klassen och lite tjatter på gymmet med folk så blev det middag på Cafe Fix. Nu ligger jag raklång i soffan. Lyxigt att ha jobbat, tränat, käkat middag och klockan var bara sju. Vad sker? LYX!? Karin du är inte 45 år..suck.
Verkar som att man får nattsällskap inatt. Mysigt. Men. Ett problem. Jag lovade morgonspinnarna ny musik till imorn. Och det kommer det icke bli. Har fanimej inte hunnit. Bajs oxå. Hoppas de glömt bort det. Eller så slänger jag in nån låt imon bitti om jag är vid medvetande vid kl 6 och minns det.

Fan vad jag saknar den här sidecuten och färgen.

Boka klipptid imon fan!

Tisdag morgon

Jag skulle göra vad som helst för att få sova. Lite. Längre. Till. Jag satte klockan på lite efter fem, tänkte köra en promenad innan frukost. Ja tjena. Hur bra gick det egentligen? Det är ju nästan värre när man inte kommer upp och sömnen blir helt fucked. Nu sitter jag och hejjar i mig frukosten. Trögt går det. Happ. Dagens problem är att jag inte hittar nån vikare till min klass ikväll (som vanligt då..) och inte kan gå på tidningsmötet ikväll. Jävla skitapa. Kan inte folk hjälpa tiiiiiiilll fööööööörrrrr!???! BAAAHÄSHGEÅG!
Ha en jävla bra tisdag då.

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0