Monday morning (!)

Sov för länge idag. Missade SatsFlow. Naej, ingen aning vad det är, just därför jag skulle gå, lät spännande! Blev en mysfrulle med blåbärsscones och monsterkopp te. Försöker plugga lite, är såå tråkig bok så jag varvar nåt avsnitt med 6 and the city. 
Det är intressant det här med tid. Jag kan verkligen inte hålla en tid, det är nåt fel på mig! Vill såå gärna, får ont i magen och ångest när jag är sen hela jävlaskit tiden. Ändå har jag en hel del tid, speciellt nu igen, när jag inte vet när jag jobbar på Bolaget nästa gång. Var får andra tid och motivationen ifrån?? Att orka komma på dagens outfit, att orka göra om lägenheten, att orka tjaffsa med lurendrejarförsäljare när man betalat grymt överpris, att vara fit och stajlad hela tiden, att vara glad och positiv när allt är skit egentligen? Ah, det är bara intressant, det är allt jag säger. Man har nån glöd innerst inne som flammar upp när man väl behöver den kanske..
Samantha, i 6 n the c, som började en dag med bikini-ögonbryn-ben-vaxning, drar ett glas rött, en joint och onanerar en halv dag och avslutar med middag med tjejerna. Vem har sån tid!??! Jaja, det är bara en serie. Men ändå!
Nu ska jag väl fortsätta läsa lite. Ikväll blir det lite av en farvälmiddag för Malin och Malin som drar till Norge på torsdag. Shit, verkligheten hinner ikapp en nu när 2 av 3 har lämnat Stockholmen. Hm. Man kanske skulle styra upp lite vaxning och onani innan middagen med "tjejerna"? :D
Vink vink!

Solig söndag - tack vädersnubbarna där uppe!

Fått i mig god sushi och väntar på att klockan ska bli fem så jag ska köra en spinningklass. Sista dagen innan det officiellt byts upplägg + musik. Grejjt. Lyssnar in lite nu och är lite trött på den även om jag inte kört Sacy speciellt mkt i sommar. Men det är kul att man hajar outlinesen till Larz Chrizters nu när det är dags att byta :P
Helgen har bjudit på mysig middag med pappan hos italienarn, överpepp + medföljande onajs fylla, yamas spya å avloppspruttar, najs bakishäng me danne, en grymt genomförd spinnklass - trots dålig sömn å alkoholrester i kroppen, härlig kväll med robert som innefattade insmugglad yama på kinakrog och trubadurer á la robban, öppning på Carlings och noll folk, underbartgod sushilunch, förhoppningsvis brödbakning och häng med Ajja innan hon lämnar Stocktown för Malmoe.
Sugen på att ha myssockor och njuta av att det är ännu en myssöndag :)
Tjohej!

KAKAN KAN!

Alltså! Har precis insett att; shit! Vad grymt bra jag har det! Vad fan har jag att hänga läpp för, eller gnälla för, eller vara orolig för!??! Jävla jidder! Jag har fan precis det jag önskat mig och ändå önskar jag mer och mer och mer. Man är aldrig nöjd. Hum. Från och med nu ska jag sluta vara negativ och gnällig och sprida onödiga klagomål och irritation. JAG har ansvar för mitt liv och vad jag gör/har gjort det till. JAG kan bara påverka och ändra min livssituation. JAG är bra (du med!!!) och kan faan mer än vad jag tror(du med!!!). 

Hur jag kom till denna insikt kan jag inte sätta fingret på. Antingen genom att prata med Ajja som alltid är positiv och verkligen får mig att inse hur najs jag har d och faxit lyssnar på mitt gnäll som jag fan inte borde spy ut. Eller var det pga det där glaset Pascal jag sipprar på eller dadeln jag kladdar i mig? Kan vara avsnittet av Sex and the city där Carrie är otrogen mot hunken Aiden (så man egentligen vill strypa henne - vem faan vill inte ha en karl som bygger och slipar sina egna möbler, glider runt i indianjacka och rutig skjorta och är så där fantastiskt perfekt stor så man kan halvt om halvt försvinna i hans armar när han håller om en. GAAAAH!!) , som egentligen gör mig känslig av någon anledning varenda gång jag tittar. Eller för att jag funderade över massa lifechangeing-grejer på jobbet. Eller kan det där inlägget på cr:s hemsida fortfarande sitta kvar i mig som jag blev så såld på? Kan det ha att göra med att en enooorm tyngd har lämnat mina axlar efter att ha genomfört mitt första core-pass idag!? WIIE! Gjorde iofs flera fel, körde tom en låt mindre på cykelklassen än vad den innefattar. Wops. Aja, det är ju en ny tisdag nästa vecka, då kommer det vara felfritt! Kolla! Positiv redan nu :D


Det ser ljust ut mina vänner! Livet leker och vi är vackra! 
Smack!

                                                                                 
  


Bryt tystnaden.

Har varit helt uppe i mitt egna tråkiga skit att jag missat att meddela att en vacker varelse har landat på denna jord. Zarah! Linda & John (stavning?) har fått finaste lilla pluttungen jag sett! Såg henne idag, 8 dagar gammal och hon är liten men grymt stark, massa svart hår och uttrycksfullt ansikte. Äter som en gam och håller päronen uppe :) hon kommer bli underbar och jag e stolt halvmoster. Grattis Linda & John och familjen Veggetti som fått finaste barnbarnet/systerdotter.

Kände att jag behövde skriva det. Behöver skriva miljoner fler saker men ska göra det när jag känner att jag klarat av ett par milstolpar i veckan. Sen ska jag sluta vara ego, tråkig och trampa runt som en eremit i lägenheten. Och exempelvis njuta av att Ajja e uppe i sthlm innan hon helt plötsligt försvinner för att jag har jobbat typ 3525 dar i rad å inte har någon ledig tid emellan. 

Såg Coldplay i lördags oxå. Najs. Men tyvärr samma som förra året så inte såå mkt överraskningar. Mysigt med utescen å att träffa Ghaz som man typ aldrig gör nu för tiden. Hör av dig kvinnaaaa!!



Godnatt, nu rullar jag ned min efterlängtade rullgardin som jag äntligen fått upp :D

Babababeige.

Right now, my life is beige.

Beige is bullshit.

Hösten?

Hösten känns i luften, om nätterna. Gör att man måste sova med filt. Ganska mysigt. Luften är underbart skön och man sover så djupt att man knappt minns att man gick å lade sig. 

Många bollar i luften samtidigt just nu. Distanskursen börjar i detta nu, jobben gör att jag jobbar 14 dagar i streck, SATS-klasserna byter upplägg+musik näst-nästa vecka, måste öva in både nya cykeln och coreklassen, håller på med nästa steg uppdatering i lägenheten, plånboken börjar eka tom och det finns mindre tid att träna. Det är bara att bita ihop, tänk på pengarna som tjänas ihop och på veckor med få jobbdagar som närmar sig så småningom. 

Frågan som kvarstår: vad vill jag göra i höst/vinter? Något måste hända. Står inte ut med att höra folks reseplaner och äventyr världen runt. Vad har jag gjort sen skolan slutade? Dags för handling.









Sommar & sol å jag har långa shorts..

Vaknade lite försent idag för en morgonpromenad. Bajs. Sovit dåligt, är trött och på dåligt humör pga det. Vaknade försent för dagens inplanerade benpass innan jag ska till jobbet. Morgonpromenad imorgon satsar jag på ist! Nåt vettigt måste jag ju göra den här morgonen isf tänkte jag - sola & blogga :D

Pepp inför grönan imon, den som har lust, runt klockan 3 imorron. Det ska vara standup kl 20 på kvällen så det blir grym avrundning! Efter blire lite alkohol (mer om man redan tjuvstartat). Ska va bra väder så d här blir grymt, tummar och tår upp!

Ikväll är jag booring. Jobbar stängning och öppning imon bitti. Hem ikväll och fixa smågrejer. Betala räkningar, öva in lite från core-skivan, kolla in distanskurserna som smygstartat. Måste jaga böcker på blocket..

Any who, solen lyser helt galet, hade fan inte velat göra nåt annat än att ligga på klipporna i träsket i rålis å steeekaaa. Undrar om d kommer vara några kunder i  butiken idag månntro? Eller kommer d bara vara odrägligt varmt och folktomt? :/



Aja, grönan imon! Smack!

Sola & bada med en dåligt gjord Pina Colada

Maaassa positiva känslor i kroppen ♥

Varmt väder - sol & bad, anar en svag bikinirand

Mer pluggpepp - fler idéer & snart börjar mina distanskurser

Grymma dagar med Ajja

Svens fräkniga näsa och glada humör

Träningen e i gång - målinriktad & fokuserad

Grönan i helgen om jag så får sitta å skrika själv i insaine :D

En omtänksam Petter som alltid lånar sitt öra när man behöver ett


Nogbloggat för idag! Ska ner till hörnan å dricka lite vin med Pettzor.

Tjingeling badring •

Solen lyser

Lagom najs att vara hemma igen - faxit. Landet var aasmys, hann med allt sånt där man bör göra på landet. Okej, ingenting egentligen. Plockat maassa bär och ätit det till frukost, gått på bakgårdsloppisar och stora marknadsloppisar, bastat, cyklat, käkat grym middag på KnappKarlsson med stilla vatten och vacker molnfri solnedgång. Grillat, ätit nyfångad röding och rökta räkor, varit på Elmsta-natta, fyndat krimskrams, suttit framför brasan och spelat kort, läst 3423 morgontidningar och sipprat på morgonteet i timmar, suttit med mor på klipporna och filosoferat över havet. Kom hem - så pajjade min mage :P

Vill ut igen, älskar luften, lugnet, tystnaden. Man har så mycket tid att tänka och fundera, man kommer jämt hem med idéer eller inspiration till något, speciellt efter att ha diskuterat saker med mammsen. Ska försöka åka ut ett par veckodagar om det klaffar med bil och ledighet. Tjoho! Kul iaf att Malin e hemma tycker jag, vi invigde veckan med en måndagsmiddag igår efter min klass. Bulgurtonfisksallad och jag bakade blåbärsscones. Mumma. 

En tanke har slagit mig att jag sakta men säkert vill flörta in bloggen på en träningsblogg/dagbok. Men hum..då kanske man tappar (de 3 personerna typ..) trogna läsare. Amagadd, vore ju inge vidare. Jag vill verkligen komma igång med träningen igen och känner mig peppad faxit. Ska dessutom börja instruera core i höst, bara ett par-tre veckor kvar så måste jobba på kaggen nu känner jag. Ahwell, ska ta en liten powernap nu tror jag. Kanske hinner träna en snabbis innan jobb kl 15. OOJ råka klämma in lite träningstankar i bloggen trots allt...





Pussåhej kläm på mej!





enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0