Måndagsmiddag!


Åh, vart en asmys helg me gryymt väder och gott sällskap. Älskade lördagen på Långholmen heela dagen med grymt sällskap, alkohol, briemackor (ja, jag tog bort salamin) komik och en kalasfull födelsedagsErik. Kan det bli bättre?! 

Vill passa på att annonsera ut Victors försvunna kamera!! Om någon vänlig själ hittat den, var god överlämna den till en liten förvirrad bonde från Åkersberga på hans traktor innan han far tillbaka till åkern igen. Han nås på ledseniö[email protected].

Precis ätit frulle på balkongen i solen, grymt rattsvett får man, dags att svidda om till bikinin å sola lite. Ska försöka städa lite, jag tänkte att om man tar ett rum i taget, per dag så blir det ju inte lika jobbigt att städa eller hur? Så först badrummet med bruna handfatet - prio ett!! 

Ikväll är det måndagsmiddag med Malin. Mumma...pasta verkar ligga på menyn. När man har såna här bestämda middagskvällar så skapas nästan en liten prestationsångest, man måste ju liksom laga nåt avancerat och häftigt för annars kunde man ju nästan käkat nudlar i garderoben i sin ensamhet! Sen byggs det på, för man måste ju överträffa förra veckans matlagning. Lyxproblem mina vänner, slår ni upp det ordet i ordboken, kommer den här lilla historien upp.


Om någon vill skänka bort en cykel så hojta!!

Glöm inte solkrämen där ute..!


Kommentarer
emma

meeh, var du också på skrattstock? jag å josse var ocksåå där. fast vi kom vid 19 ungefär.

var du där heela dagen? nice isåfall!! :D

hihihi

2009-06-02 @ 13:17:59
kakan

hela sthlm var typ där verka d som :P

ah d var grymt najs, men jäälar va trött man blev av å vara där hela dan i steeekande sol å massa alkohol.

2009-06-03 @ 22:38:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0