Bra & anus!


Nyss kommit hem från jobbet, sitter på ballen. det är fint väder men blåser rätt mkt. Vinden har irriterat mig hela dagen, 
putat mig hit och dit - när jag sprang till pendeln från St Eriksplan, när jag sprang nedför trapporna, ut på perrongen och missade pendeln med en millisekund puttade den på mig. Hånade. 

Klantade mig på jobbet hela dagen, spenderade ca två timmar att leta upp ett viktigt kvitto som sedan kunden råkade få med sig hem. När jag väl trodde att allt var lugnt så visade det sig att jag gjort ett fel som kommer visa sig som svinn senare. Suck. Magont.

Små saker som oroar mig, sätter sig som klumpar - stora som noshörningar i min mage. Det kan var de minsta sakerna någonsin, men de fastnar ändå där på något sätt och byggs på. Men så finns det så härliga saker som väger upp det!
När saker skiter sig för mig och magontet är som värst och jag bara vill ligga under täcket och bli kramad som mest, brukar jag tänka på vad Ajja sa när hon var hemma en snabbis från Malmö: 
     - Shit Kakan, du har verkligen fått det du alltid önskat dig -  jobb på Carlings och Sats och fetaste lägenheten med bästa läget! Fan vad allt har ordnat sig för dig!

Det är så jävla sant så jag skäms för att vara missnöjd. 

Det är sånt här man ska tänka på när saker går emot en. Alla kan nog hitta en liten sak som är fantastiskt i deras liv och det är den saken man ska fokusera på. Jag har mkt som är vackert i mitt liv, saker att vara tacksam för men jag har väldigt lätt för att fokusera på det som är sämre. Skärp mig!! Man är liksom kluven vissa dagar, en del saker hänger över en och samtidigt händer massa grymma saker som får en att dansa naken runt huset med största leendet. Det jag alltid tänker på är att inte oroa sig över sånt som pengar - i onödan. 

Nu ska jag satsa på att ta en dag i taget, har bästa exemplet för morgondagen; 
En intervju på morgonen - happy camper! 
Spinningklass på kvällen med ny musik som jag inte kan - not so happy camper. 

Har flera exempel på hela helgen men orka borka! På fredag är det förfesten till Öland Roots som jag längtar till. Ska styra upp mysigaste förkröket och le heela dagen lång. Måste fundera på outfit redan nu - bara för att det är kul :D
Bad thoughts out - good thoughts in!

Håll i hatten idag i blåsten! Tjohej!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0