Kvällsfunderingar.

"It was just another night..."
Sitter med ett levande ljus bredvid datan och bäcksvart omkring mig. Allt man hör är snarkningar från sängen. Bläddrar runt bland sidor, bloggar, bilder och sånt. Läser om folk som släppt vardagsrutinerna och kastat en kappsäck över ryggen och hoppat på ett tåg till Tyskland eller studsat upp på cykeln som tar en världen runt. Shit.
Vad fan, man borde verkligen be allt och alla dra åt helvete, packa en väska och ta ett random flyg nånstans och hoppas på det bästa. Eller nåt. Iaf boka ett datum för sig själv och bara chansa. Pallar inte svennebanancivilisationen just nu. Pallar inte att våren är på gång, då måste man vara så jävla nöjd och glad. Pallar inte att sommaren kommer, innebär bara stress. Fan.
Ja. Jack Johnson vet verkligen hur man får igång tankarna hos en så där på kvällskvisten. Både bra å dåliga. Din jävel..


Kommentarer
Pauo

shit..jag känner lite pauo-anda i de här.. NAJS!

VI BER ALLA DRA ÅT HELVETE.. jag vill!

och nej..sommaren betyder inte att allt blir bra.. när det regnar och är kallt FÅR man iaf ligga inne och tycka synd om sej själv.. men men.. som sagt.. ring imorn.. SKYNDA! <3

2010-04-07 @ 01:18:51
URL: http://paulinalovfelt.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enbitavkakan

När du både vill ha kakan och äta upp den

RSS 2.0